yaa canim gelirsen çok sevinirim 21 güncük sadece denemis oluruz kendimizi :)Diğerlerini yemesem sorun değil de..ekmek olmayinca doymuyorum gibi geliyor :) zaten seker orucunda yemiyoruz. bi düsuneyim :)
Canim şeker orucu topigindeki gibi....... 1.gün ......... 2.gündeyim diye sayfalar dolmayacaksa geleyim ben isterim böyle birşeyKurallarımız : ekmek ve turevleri , poğaça yenmeyecek..
Herkesi beklerim :)
canım öyle yazinca motive oluyoruz ne zararı olacak ki .sayemde sekeri minumuma indirmene bayıldım canim hadi gel hamurisi orucuna da baslayalim ne güzel olurCanim şeker orucu topigindeki gibi....... 1.gün ......... 2.gündeyim diye sayfalar dolmayacaksa geleyim ben isterim böyle birşey
Sayende şeker min. Düşürdüm hamur işini de halledersek süper olur.
Hamur işlerini (ekmek hariç, börek poğaça açma gibi) onları çok nadir yerim. O da ayda yılda bir canım isteyecek de yiyeceğim... Bu arada kilolu bir insanımKurallarımız : ekmek ve turevleri , poğaça yenmeyecek..
Herkesi beklerim :)
o zaman tatliyla aran iyi :)Hamur işlerini (ekmek hariç, börek poğaça açma gibi) onları çok nadir yerim. O da ayda yılda bir canım isteyecek de yiyeceğim... Bu arada kilolu bir insanım
dengem bozuldu :))Kadayıfla yapılan hiç bir tatlıyı yemem... Tulumba halka gibi tatlıları yemem...sütlaç evde yapılsa da çoğunlukla yemeden biter.. Yediğim tatlılar şekerpare, baklava, aşure ve çikolata... Çikolatayı da bir süredir yemiyorum. Şerbetli tatlılarda en fazla ayda bir eve girer. :)
Ahahshadengem bozuldu :))
canimm bugün basliyorum hadi gel yetis bana :)Ne zaman başlıyorsun cranial ?
cok sagol canım benim ben de sizler sayesinde motive oluyorum iyi ki varsinizYeni konun hayırlı olsun canım. Sürekli de yenilikler peşindesin he . Senin konuların bana uğurlu geliyor, ilk şeker orucuna senin diğer konunda başlamıştım. Grip geçiriyorum, en kısa zamanda sahalara döneceğim.
Ben pazartesi başlasam olur mucanimm bugün basliyorum hadi gel yetis bana :)
olur tabi heemeen ekliyorum listeyee :))Ben pazartesi başlasam olur mukendimi hazırlamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?