21 Günlük hamurişi orucuna başlıyorum :)

Diğerlerini yemesem sorun değil de..ekmek olmayinca doymuyorum gibi geliyor :) zaten seker orucunda yemiyoruz. bi düsuneyim :)

Kurallarımız : ekmek ve turevleri , poğaça yenmeyecek..

Herkesi beklerim :)
Canim şeker orucu topigindeki gibi....... 1.gün ......... 2.gündeyim diye sayfalar dolmayacaksa geleyim ben isterim böyle birşey
Sayende şeker min. Düşürdüm hamur işini de halledersek süper olur.

Canim şeker orucu topigindeki gibi....... 1.gün ......... 2.gündeyim diye sayfalar dolmayacaksa geleyim ben isterim böyle birşey
Sayende şeker min. Düşürdüm hamur işini de halledersek süper olur.
canım öyle yazinca motive oluyoruz ne zararı olacak ki .sayemde sekeri minumuma indirmene bayıldım canim hadi gel hamurisi orucuna da baslayalim ne güzel olur

Kadayıfla yapılan hiç bir tatlıyı yemem... Tulumba halka gibi tatlıları yemem...sütlaç evde yapılsa da çoğunlukla yemeden biter.. Yediğim tatlılar şekerpare, baklava, aşure ve çikolata... Çikolatayı da bir süredir yemiyorum. Şerbetli tatlılarda en fazla ayda bir eve girer. :)

dengem bozuldu :))

dengem bozuldu :))
Ahahsha canım benim tek sıkıntım düzenli beslenmemin olmaması.. :) düzenli beslenemedikten sonra spor be kadar yapsan faydası olmaz. :) düzenli ve dengeli beslenmeyle sporu bir arada yürütebilmek tek mesele... Sadece yememi düzene sokayım spor olmasa da olur desen bile bir süre sonra fire verirsin kiloda. :) bide ben astım ilaçları kullandım bıraktım. Benim kilomun olması bundan :)

Yeni konun hayırlı olsun canım . Sürekli de yenilikler peşindesin he . Senin konuların bana uğurlu geliyor, ilk şeker orucuna senin diğer konunda başlamıştım. Grip geçiriyorum, en kısa zamanda sahalara döneceğim.

cok sagol canım benim ben de sizler sayesinde motive oluyorum iyi ki varsiniz
cok cok geçmiş olsun biran önce iyiles hem şeker orucu hem hamurisi orucunda yerini al olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…