Her iki listedeki yerimi de almış bulunuyorum. Herkese hayırlı olsun.
Ben de yarın başlıyorum
hosgeldiniz canlarimm
aynen makarna pirinç bulgur serbest..Cranial makarna da dahil değil mi yasaklar listesine ? Pirinç , bulgur yiyebiliyor muyuz canım ?
geç olsun da güç olmasin canim :)Hosbulduk canim :) bu gün istahim cok açıktı :) yarına erteledim ben de.
bu arada seker orucum da var gelsene oraya daCranial makarna da dahil değil mi yasaklar listesine ? Pirinç , bulgur yiyebiliyor muyuz canım ?
Tamam canım yavaş yavaş moda girmeye çalışıyorum .aynen makarna pirinç bulgur serbest..
yasak olanlar her türlü ekmek,poğaça, börek,döner gibi seyler..
adım adim birakiyoruz :))
İkisini aynı anda mı yapıyorsun ?bu arada seker orucum da var gelsene oraya da
seker orucunda 15. günüm canim ona biraz alıştım simdi buna da basladim beraber götürmeye çalışıcam insallah.İkisini aynı anda mı yapıyorsun ?
tamam canim benim kesinlikle bekliyorum..Başarılar canım harikasın .
Ben saldım iyice , senin teşviğinle pazartesi ikisine de başlarım o zaman yani İnşallah diyeyim ...
Haklısın , kışın montlarla falan biraz da olsa kamufle edebiliyoruz . Şimdiden başlayalım belki bu yaz istediğimiz gibi oluruz . Pazartesi başlangıç yapıcam ...tamam canim benim kesinlikle bekliyorum..
bir başladın mi gerisi geliyor emin ol .bir yerden başlamak lazim ki yaz geldiginde of yine mi olmadi demeyelim degil mi :)
yilmadan devam edersek eminim ki istediğimiz gibi olacagiz güzel günleer bizi bekleer :)Haklısın , kışın montlarla falan biraz da olsa kamufle edebiliyoruz . Şimdiden başlayalım belki bu yaz istediğimiz gibi oluruz . Pazartesi başlangıç yapıcam ...
tesekkurler canimm sen de geeeel :))Süpersiniz hanımlar, kolay gelsin hamurişleri aklınıza gelmesin :)
hosgeldin canim hayırlı ugurlu olsun :))
Saol canım . Hepimize hayırlı sonuçlar almak nasip olsun :)hosgeldin canim hayırlı ugurlu olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?