- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.348
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün 2. Günüm nasıl gidiyor kızlar ekmeksiz doyabildigime çok saisiriyorum ben ya... 21 günün sonunda sadece 1 dilim ekmek yemeye baslicam çünkü ekmeğinde faydaları olduğunu düşünüyorum
Aslında canım istiyor ama 21 günü tamamlayın diyorum yemek yiyince ekmeğe lüzum kalmıyor doyuyorum aslında ekmeksiz doymam diye oturduğum sofradan doymuş olarak kalkınca şaşırıyorumBen zaman zaman zorlanıyorum ama yine de en azından süreyi tamamlamak istiyorum . Bakalım başarabilecek miyim ...
Tebrik ederim , bünyen çabuk alışmış galiba , inşallah böyle de devam eder .
O zaman zorlanmadan tamamlarsın muhtemelen , başladığımız yola bitene kadar devam diyelim .Aslında canım istiyor ama 21 günü tamamlayın diyorum yemek yiyince ekmeğe lüzum kalmıyor doyuyorum aslında ekmeksiz doymam diye oturduğum sofradan doymuş olarak kalkınca şaşırıyorum
Peki siliyorum listeden ...Safir Taht , beni listeden silebilir misin? cranial'ın diğer konusundan, şeker orucundan devam edeceğim.
Peki siliyorum listeden ...
helal olsun canım ya ben devamini getiremedim.nasil gitti nasil hissediyorsun kilo verdin mi
Saol canım yarın son , inşallah tamamlarım . Buraya yazmasam kesin bırakırdım . Tartımız kırıldı , kilo kaybım var mi bilmiyorum ama hafiflik hissediyorum . Karnım hep şiş olurdu , indi . Gerçi önemli olan yaşam tarzı haline getirmek ama benim oldukça zor tabii . Eskiye nazaran daha az tüketmemi bile sağlasa razıyım .helal olsun canım ya ben devamini getiremedim.nasil gitti nasil hissediyorsun kilo verdin mi