• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Günlük hamurişi orucuna başlıyorum :)

Sabah oğlana tost yapmıştım yarsını yemiş yarısı kalmış gayri ihtiyari farkında olmadan attım ağzıma :( 1 lokmacık kuçucuk şey yüzünden gitti oruç. Ne açtım ne canım çekti tuh yaa. Unutup yiyince normal oruç bile bozulmuyor. Bu da bozulmasın olmaz mı:(

Sabah oğlana tost yapmıştım yarsını yemiş yarısı kalmış gayri ihtiyari farkında olmadan attım ağzıma :KK43: 1 lokmacık kuçucuk şey yüzünden gitti oruç. Ne açtım ne canım çekti tuh yaa. Unutup yiyince normal oruç bile bozulmuyor. Bu da bozulmasın olmaz mı:KK43:
canım nefsine yenilip yememissin sonuçta unutup yemissin hiçbir seycik olmaz aynen devamm

Aynen yaa ona üzüldüm zaten... Hiç yaparken falan canım çekmedi kendimede mi yapsam falan hiç düşünmemiştim.. Leptin de gitti :( sağol canım öpüyorum seni.

Aynen yaa ona üzüldüm zaten... Hiç yaparken falan canım çekmedi kendimede mi yapsam falan hiç düşünmemiştim.. Leptin de gitti :KK43: sağol canım öpüyorum seni.
hiç üzülme canim üzülüp takilip kalinca insan daha cok yiyor pes etmeden devam biz bu işi basaracagizz :))

hiç üzülme canim üzülüp takilip kalinca insan daha cok yiyor pes etmeden devam biz bu işi basaracagizz :))
Evet kesinlikle başarmamız lazım.
Dün komşular vardı. Hastalıktan konuşuyorduk. Dedim ben hiç.hasta olmazdım evlendikten sonra çok hasta olmaya başladık bakamadı bana diye şaka yapmıştım eşimi göstererek. O da hııı bakamadığımdan kilon ikiye katlayacak nerdeyse dedi... Guldum geçtim ama ilk defa başkasının yanında böyle bişey söyledi. 3 doğum yaptım yani 71 kiloyum çok da abartılı kilom yok aslında. Ama dehşet sinir oldum .

Evet kesinlikle başarmamız lazım.
Dün komşular vardı. Hastalıktan konuşuyorduk. Dedim ben hiç.hasta olmazdım evlendikten sonra çok hasta olmaya başladık bakamadı bana diye şaka yapmıştım eşimi göstererek. O da hııı bakamadığımdan kilon ikiye katlayacak nerdeyse dedi... Guldum geçtim ama ilk defa başkasının yanında böyle bişey söyledi. 3 doğum yaptım yani 71 kiloyum çok da abartılı kilom yok aslında. Ama dehşet sinir oldum .
çok haklısın canım başkasının yaninda böyle bir şey söylemesi çok rencide edici.bunu hatirla da motive ol sanki keyfinden aldin kiloyu incecik ol da herkesin ağzı açık kalsin.cok sevdigim bir söz var:vakit yiyerek çatlama degil yemeyerek düşman çatlatma vaktii hepsine gosterecegiz fit hatun nasil olurmuss :)

Kızlar ben bugün azda olsa mantı yedim.yarin birden başlarım artık.

Back
X