Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bluelight14 burasi canim bir incele istersen :)
aynenn başlıyoruz canimm 1 nisan güzel bir baslangic olacak :)şimdi yarından itibaren başlıyoz mu
aynenn başlıyoruz canimm 1 nisan güzel bir baslangic olacak :)
gitsin kilolaar gelsin özgüven özgürlük ve mutluluuuk :))gitsin kilolar
![]()
e harikasin o zaman :) değişim var mi?ben şeker orucu gibi farkında olmadan hamurişi orucu da yapıyormuşum3 haftadır yazılanların hiçbirini tüketmedim
küçük minik tatli listemiz dolmuş masallah bize :)
Aynen maşallahhhküçük minik tatli listemiz dolmuş masallah bize :)
harikasin canimm.benim de önümde gozlemeleri goturduler amaa benn yüzüne bile bakmadimm.böyle oruclar iyi oluyor ucundan kosesinden bakiyim yok bi yedin mi devami geliyor çünkü.Aynen maşallahhh
Üst komşum tam yürüyüşe çıkarken açma getirdi amaa bn elimi bile sürmedim.evdekiler yesin bn hamurişi orucundayım dedim kendime.içim çok rahat şu an![]()
![]()
3 haftada 4 kg verdim, çok sıkı bi diyet yaptım aslında ve hiç kaçamak yapmadım ona rağmen az verdim, şeker ve hamurişi yememenin katkısı kaç kg olmuştur bilmiyorum ama bariz bir değişim yok vücudumda çok yavaş veriyorume harikasin o zaman :) değişim var mi?
gec olsun güc olmasin canim,hem yavaş verirsen daha kalici olur.4 kilo cok guzel bir rakam hep de yagdan gitmistie eminim.Hepimiz hayalimizdeki fiziklere kavusalim insallah amiiin :)3 haftada 4 kg verdim, çok sıkı bi diyet yaptım aslında ve hiç kaçamak yapmadım ona rağmen az verdim, şeker ve hamurişi yememenin katkısı kaç kg olmuştur bilmiyorum ama bariz bir değişim yok vücudumda çok yavaş veriyorum![]()