Örnek verebilirmisin ne gibi etkileri gördün gözlemledin ayrica kac kez gördün bir istikrar gözlenebiliyor mu ?merhaba kızlaaar,
Bu aralar 21 günlük olumlamalara sarmış durumdayım. İşin garip tarafı olumlı etkileri mucize gibi.. gördükçe her ay bir yenisine başlıyorum.
Duyan duymayan herkes inanarak değiştirebilir bazı şeyleri.hani hayatımızda olumsuzlukların üst üste geldiği anlar olur ya işin içinden çıkılmayan.tam da o anlar başlamak için ideal.inanarak birkaç cümle söylemeniz yeterli.tek önemli nokta 21 gün hiç ara vermemek ve söylediğiniz cümleyi hissetmekBilimsel olarak kanıtları olan bu yöntemin faydasını gördüm,istedim ki tüüüüm kadınlar faydalansın sevgilerimle
Mesela ben öncelikle hayata olan bakış açımla başladım buna,olumsuz bakan biri değildim zaten ama sevgiyle bakmaya başladım bi zaman sonra.olumlamalarda en önemli şey inanarak yapmak yani istediğin şeye zaten sahipmişsin gibi davranmak.her gün rutin olarak tekrarlanacak cümleleri belirliyorsun.bu cümleleri 21 gün boyunca aynı şekilde devam ettiriyorsun, sayısı önemli değil ama bilinçaltına etkisinin etkinliği için gece uyumadan ve sabah ilk uyandığında yapmak daha iyiymiş Bunun dışında inan ve ulaş diyorum Tabiki bu konuda çok üstün körü kendime yetecek kadar bilgi sahibiyim, araştırdığım okuduğum kadar yani, çok çok okuyun derim ben %100 düşünce gücü kitabı başucu niteliğindedirmesela ne dediniz de oldu? com tskrler paylastiginiz icin.. bu düsünme gücüyle ilgilenmeye basladim bnde baslicam olumlanalara.. bakalim ama ne diyecegimi tam bilmiyorum
Kesinlikle o duyguyu yaratabilmek kolay değil.tam o ruh halinin içine giriyosun ,pat saçma sapan bişey oluyor ve al işte diyip hemen o düşüncenin olumsuzu geliyor aklına,noldu büyü bozuldu yeniden toparla.bu yüzdendir ki önce kendimizi değiştirmekten başlamalıyız,affetmekten sevgiyle bakmaktan sevmekten sevildiğine inanmaktan, kelime kökeni olumsuz olan kelimeleri hayatımızdan çıkarmaktan ..sonra hepsi ardarda geliyor zatenBen bu olumlamaların hiç etkisi olduğuna inanmıyorum.
Ama dediğiniz gibi inanarak ve hissederek yapıldığında düzenli bir şekilde etkisi olabilir belki de.
Çünkü ben hissederek inanarak yapamıyorum açıkçası. o duyguyu yaratması çok zor.
Mucize gibi değil mi
Mesela ben öncelikle hayata olan bakış açımla başladım buna,olumsuz bakan biri değildim zaten ama sevgiyle bakmaya başladım bi zaman sonra.olumlamalarda en önemli şey inanarak yapmak yani istediğin şeye zaten sahipmişsin gibi davranmak.her gün rutin olarak tekrarlanacak cümleleri belirliyorsun.bu cümleleri 21 gün boyunca aynı şekilde devam ettiriyorsun, sayısı önemli değil ama bilinçaltına etkisinin etkinliği için gece uyumadan ve sabah ilk uyandığında yapmak daha iyiymiş Bunun dışında inan ve ulaş diyorum Tabiki bu konuda çok üstün körü kendime yetecek kadar bilgi sahibiyim, araştırdığım okuduğum kadar yani, çok çok okuyun derim ben %100 düşünce gücü kitabı başucu niteliğindedir
Ben uzaktan yaklaşık 4 haftadır "geçmiş yaşam terapisi" alıyorum.her seans 1 saat sürüyor ve bio enerji - reiki - regresyon karışımı bir çalışma yapılıyor.ben sadece uzanıyorum.her seansta ara ara görüntüler geliyor.bazen az bazen çok.fakat her seans sonrası olumlamalar veriyor.işe yarıyor mu bilmem hala zamanı var.fakat herkeste süre ve his farklı oluyor.çünkü herkesin yaşadığı ve kabuğu farklı.benimki biraz sert.kırmak biraz zaman alıyor.fakat yarıda kesmek istediğim bir çalışma değil.bugüne dek her uygulamayı yarıda bıraktığımı farkettim.bu yüzden hiç bir zaman tam yararlanamadım diyebilirim.bu yüzden Allah'ın izniyle bu seansları kendime söz verdiğim için bitireceğim.danışmanım olumlamaları enerji ile aldığım için daha iyi çalıştığını söyledi.günde en az 5kez tekrar edin dedi.bazen 3te kaldığım bile oluyor.bişiler değişmeye başladığında egonuz devam ettirmek istemiyor.direnç geliyor,unutmak da bi direnç.şimdi değil işim bitince söylerim demek de bir direnç.bunların farkına varıyorum neyse ki.merak edenler olursa geri bildirim yaparım seanslar bitince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?