En sonundaaaaa 21 günlük şekersiz diyetimi tamamladımm

Zor oldumu ?evet. Ama yaşam tarzımı değiştirme konusunda fazlasıyla motive oldum. Toplamda 3.5 kilo verdim. Çok fazla görünmeyebilir ama benim için fazla inanın:) 21 gün boyunca rafine şeker tüketmedim. Arada sadece iki kez kaçamak yaptım(san sabastian kekti kendimi tutamadığım zaman:)Meyve yedim ama az miktarda.eskiden bir oturuşta bir portakal bir elma ve bir muz yaa armut birlikte yerdim, alışkanlık misafire de böyle ikram ederdik. Artık en fazla ili meyve aynı anda yiyorum gereksiz fruktoz almıyorum. Rafine şeker sıfır bunun dışında. Maktomatketlerden meyveden şeker denilen elma şekeri buldum sabah yulaf yersem içine bundan kattım. Hindistan cevizi şekeri de aldım ama bana bira pahalı geldi. Pasta kek yapmadım evde çoğunlukla ç. Kek yaptım birkaç kez kızım için içine bu elma şekerinden koydum çok güZel oldu. Arada yemeklerden sonra canım inanılmaz şekerli birşeyler yemek istediğinde de hurma yedim bir tane. Çok işe yarıyor şiddetle öneririm. Neyse bu benim 21 günlük şekersiz günlüğümün bir kısmı:) artık rafine şeker tüketmiyorum canım da istemiyor. Ufak ufak kaçamaklar oluyor arada ama o kadar da okur artık. Neyse yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:))