21.haftada bebeğin hareketlerini hissetmek...

bende 17+4 üm.. az önce dondurma yedim :)) böyle hafif bir kımıldama gibi bişey oldu sanki amma.. net değilim.. okadar cok istiyorum ki yavrumu hissedebilmeyi..

bende 17+4 üm.. az önce dondurma yedim :)) böyle hafif bir kımıldama gibi bişey oldu sanki amma.. net değilim.. okadar cok istiyorum ki yavrumu hissedebilmeyi..

Bende cok istiyordum. Ben istedikce zaman gecmiyordu sanki. Bence sende 1-2 haftaya kalmaz iyice hissedersin artik ve gun gectikce dahada emin olursun bebis oldugundan

ilk seyirmeleri 12.haftada hissettim ama yok dedim daha çok erken.
16.haftaya kadar aynı seyirmeleri aynı bölgede hissettim.
18.hafta bittiğinde ilk tekme geldi, o günden beri artarak hareketleri hissediyorum. Hatta kızımla vuslat anlarımız var. Sabah uyanınca yarım saat ve gece yatmadan yarım saat. Gün içinde de tepiklio. Ama ben uzandığımda daha net oluyor. Rsmen takla atışını sağdan sola geçşini sırtını hissediyorum. Yavrum benim şu yarım kiloluk haliyle neler yapmaya çalışıyor. Bi de benimkinin aç tok ayrımı yok. Ne zaman uzanıp sevsem karnımı en azından bi dokunuş yapıo...

benim 20. haFtadan sonra hissetmeeye başladım.ama kişiye bebeğe cinsiyete göre değişir.kardeşimin eşi 6 aydan sonra hissetti mesela . biraz daha sabır.:)

masAllah canim ne guzel, ben henuz o sekilde hissetmiyorum..tabiiki zamanla daha belirgin hale geliyor..ama ne zaman kendimi yorgun hissetsem ya da ayakta kalsam ya da gezsem pek hissedemiyorum. En guzeli dedigin gibi uzanmak, en cok o zaman hissedebiliyorsun.

17-18 ve 19.cı haftalarda seyirmeler şeklinde hissediyordum 20.ci haftadan sonra çok net hareketleri belli olmaya başladı daha kuvvetli vuruyor artık çok dikkatli baktığımda dışarıdan bile tekmeleri belli oluyor oğlum ve eşimde farketmeye başladılar artık oğluşum çok gülüyor tekmelerini gördükçe çok yaramaz bu şimdiden uçan tekmeler atıyor diyor

slm kizlar, benimde ilk gebeligim 20haftadayim ve daha oglumu hissetmiyorum cok kafaya takiyorum bazen sanki hafif bisey oluo ama emin degilim bi tekme atsa dünyalar benim olacak ...

bukadar yorum okudum ve şuan şaşkınlık içindeyim :) ilk hamileliğim ve ben 14. haftada tam hissetmeye başladım..şuan 17 haftalık hamileyim ve tekmelerini hareketlerini benim dışımda eşimde hissediyor hemde baya baya net.. baya sağlam vuruyor yani hatta başladımı 4-5 defa arka arkaya vuruyor..erkek olduğu için mi acaba? şimdiden böyleyse ben yandım desenize doktoruma sordum karın duvarın incedir o yüzden normal dedi.. bukadar erken çok net hisseden varmı acaba?

bende 12 de seyırme 14 te okkalı bır tekme yedım oglumda
kızımda ıse 20.hafta dolduğunda hıssettım acaba cınsıyettenmı kı dedıgınız gıb

kızlar 20.haftam bitmek üzere bebeğim mi kımıldıyor gaz mı var anlamadım.göbegimiz altıyla kasıklarımın üstünde sanki gaz patlaması gibi :) :)

bir kaç gündür uzanınca karnımın için de kuş havalanıyormuş gibi hissediyorum ama işte bebek hareketi mi bağırsak hareketi mi ayırt edemiyorum ilk tekmükleri sabırsızlıkla bekliyorum

21 haftalık hamileyim bebişin hareketlerini hissediyorum ama çok nadir. Ne sıklıkla hissediyorsunuz?

bende 21 haftalık hamileyim sıkıntılı bir hamilelik geçiriyordum yeni yeni düzene girdi geçen hafta amniyosentez yaptırdım o hafta çok hareketliydi baya hissettirdi kendisini ama bu hafta ara ara seğirme şeklinde hissediyorum geceleri hiç oynamıyor ilk gebeliğim oldugundan acemiyim saglık ocagına gidip kalp atışlarını dinlettirdim gayet normal dediler sanırım düzenli harekeler için erken yorumlarınızı paylaşırsanız içim daha rahat edecek. birde şu amniyosentezin sonucu iyi gelirse kocaman bir ohh diyeceğim.

gobek ve kasigimin arasinda sanki asagi dogru sanci hissediyorum 20 hagtaligim bazilari gibi kelebek yada baloncuk nasil bi duygu bilemiyorum hissettigim sanci mi tekmemi anlayamiyorum ki

gobek ve kasigimin arasinda sanki asagi dogru sanci hissediyorum 20 hagtaligim bazilari gibi kelebek yada baloncuk nasil bi duygu bilemiyorum hissettigim sanci mi tekmemi anlayamiyorum ki
Benimde ilk hissettiğim sancı iğne batması gibi bişeydi hareketlerden olabileceğini söylediler sonra gaz olur karında yada guruldarda bi hava geçişi gibi bişey olur anlık dalgalanma öyle hissetmeye başladım yavaş yavaş da ilerledikçe artık sertleşip netleştiydi :) ilk hamilelikde gercekten hissettiğini yorumlamak zor oluyor hissetsende bişeyler herseyi ona yormuyoruz büyüdükçe net hissettirecek nasıl olsa takılmamak lazım :)

Valla bna kimse inanmamıştı ama bende 13.haftada hisstmistim. O kadar ciliz o kadar zayifti ki. Ama hissediyo insan. Basta yanlis anladim gibi geldi ama büyüdükçe dahada emin olmuştum bebegin hareketleri olduguna

Valla bna kimse inanmamıştı ama bende 13.haftada hisstmistim. O kadar ciliz o kadar zayifti ki. Ama hissediyo insan. Basta yanlis anladim gibi geldi ama büyüdükçe dahada emin olmuştum bebegin hareketleri olduguna
Şu an ayni magduriyeti yasiyorum kime desem seninki psikolojik gazi tekme saniyorsun diyor ama hiç öyle olduğunu düşünmüyorum çünkü çok naif ittirmeler halinde hissediyorum bagirsak hareketlerini kaniksadigim için ayirtedebilirim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…