bende 17+4 üm.. az önce dondurma yedim :)) böyle hafif bir kımıldama gibi bişey oldu sanki amma.. net değilim.. okadar cok istiyorum ki yavrumu hissedebilmeyi..
ilk seyirmeleri 12.haftada hissettim ama yok dedim daha çok erken.
16.haftaya kadar aynı seyirmeleri aynı bölgede hissettim.
18.hafta bittiğinde ilk tekme geldi, o günden beri artarak hareketleri hissediyorum. Hatta kızımla vuslat anlarımız var. Sabah uyanınca yarım saat ve gece yatmadan yarım saat. Gün içinde de tepiklio. Ama ben uzandığımda daha net oluyor. Rsmen takla atışını sağdan sola geçşini sırtını hissediyorum. Yavrum benim şu yarım kiloluk haliyle neler yapmaya çalışıyor. Bi de benimkinin aç tok ayrımı yok. Ne zaman uzanıp sevsem karnımı en azından bi dokunuş yapıo...
bukadar yorum okudum ve şuan şaşkınlık içindeyim :) ilk hamileliğim ve ben 14. haftada tam hissetmeye başladım..şuan 17 haftalık hamileyim ve tekmelerini hareketlerini benim dışımda eşimde hissediyor hemde baya baya net.. baya sağlam vuruyor yani hatta başladımı 4-5 defa arka arkaya vuruyor..erkek olduğu için mi acaba? şimdiden böyleyse ben yandım desenizedoktoruma sordum karın duvarın incedir o yüzden normal dedi.. bukadar erken çok net hisseden varmı acaba?
bende 12 de seyırme 14 te okkalı bır tekme yedım oglumda
kızımda ıse 20.hafta dolduğunda hıssettım acaba cınsıyettenmı kı dedıgınız gıb
bence alakalı gibi geliyor çünkü erkek sanırım biraz daha güçlü oluyor.şuan 17. haftama yeni girmeme rağmen her hareketini rahatlıkla hissediyorum tekmelerini eşimede gösteriyorum hatta dışarıdan bakınca bile karnımın zıplayışı gözüküo ve neredeyse bütün gün hareketli bildiğin tekme tokat dalıo yaramazım
21 haftalık hamileyim bebişin hareketlerini hissediyorum ama çok nadir. Ne sıklıkla hissediyorsunuz?
Benimde ilk hissettiğim sancı iğne batması gibi bişeydi hareketlerden olabileceğini söylediler sonra gaz olur karında yada guruldarda bi hava geçişi gibi bişey olur anlık dalgalanma öyle hissetmeye başladım yavaş yavaş da ilerledikçe artık sertleşip netleştiydi :) ilk hamilelikde gercekten hissettiğini yorumlamak zor oluyor hissetsende bişeyler herseyi ona yormuyoruz büyüdükçe net hissettirecek nasıl olsa takılmamak lazım :)gobek ve kasigimin arasinda sanki asagi dogru sanci hissediyorum 20 hagtaligim bazilari gibi kelebek yada baloncuk nasil bi duygu bilemiyorum hissettigim sanci mi tekmemi anlayamiyorum ki
Şu an ayni magduriyeti yasiyorumValla bna kimse inanmamıştı ama bende 13.haftada hisstmistim. O kadar ciliz o kadar zayifti ki. Ama hissediyo insan. Basta yanlis anladim gibi geldi ama büyüdükçe dahada emin olmuştum bebegin hareketleri olduguna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?