21.haftada bebeğin hareketlerini hissetmek...

Valla benimde ilk hamileligim normalde doktor hissedemezsin demişti oysa ben 15 .haftamdan itibaren hissetmeye başlamıştım.Seninki de normal olabilir .İlk hamileliklerde 23 haftaya kadar uzaya biliyormuş bebegi hissetmek.

kızlar benım ılk gebelıgım bugun tam 18 haftalık olduk ama hıssetmıyorum yaaa erkeklerı cabuk hıssedersın dedıler ama hala hıssetmıyorum (

ben minik tekmeleri 19. haftada hissetmeye başladım. şimdi daha güçlü hissediyorum. ama babası dokunduğunda henüz hissedemiyor.

bende 19. haftada hissettim.saolsun kayınvaldem çok heycanlı 15.haftadan başladı her seferinde hissettinmi die..erken olduğunu bilmeme rağmen kafama takıodum neyseki bu durum bi ay sürdü ve onu hissetmek çok özel bi duygu

18 haftalığız ben hissediyorum ama dışardan hiç mi hiç hissedilmiyo sanırım bir iki hafta daha beklicez bunun için

19+5 deyim ben de..halen hissetmiorum..ayy oğluşum sağlam bi tekme at şu anacığına da , seni hissetsin artık:)

18+5 iz ama hala hissetmiyorum yada hissediyorum da anlamıyomuyum

bende 18 +2 yim ama hissediyorum acaba hissettiğimimi sanıyorum bu hafta kontrolümüz vardı bebek okadar hareketliki doktor ölçümde çok zorlandı ama ben o anda hiç bişey hissetmiyodum acaba hala bağırsak hareketiylemi karıştırıyorum diye kendime güldüm

benimde ilk gebeliğim ve bende biraz geç hissettim normalde 16-22 haftaları arasında birgün hissetmelisin
bu aralık kişiye göre değişiyor
ilk gebeliğini yaşayanlar biraz daha geç hissediyor ben 21 haftamda bir gece aniden içinde bişeylerin kıpırdadğını hissetmiştim tabi ondan sonra hafta hafta arttı hareketler şimdi bebişimi durdurabilene aşk olsun hele de geceleri annesiyle babişkosunu uyutmuyo
dünyanın en mükemmel hissi budur bence daha ötesi yok:)))))))

21+5 günlük hamileyim şimdi dışardan bile gözle hissediliyor dalga dalga bi sağa bi sola gidiyo hayret ettirtiyo dans ediyor resmen ve ben çok erken hissettim belki 16 hafta olmamıştı çok hareketli doktor harketli olduğundan yakalayamıyor bi çıkıntı görmedim kız olabilir dedi. merakla ayrıntılı taramayı bekliyorum ondada netleşmese 4 boyutluya gircem artık.

süper yaa dimi, ben eşimi sinir hastası etmiştim. gel bak tekmeliyo gel bak dolanıyo diye diye. gece uykudan uyandırırdım. şimdi 2. ye hamileyim hareketlerini bekliyorum. yoksa böle hiç vakit gecmiyo

süper yaa dimi, ben eşimi sinir hastası etmiştim. gel bak tekmeliyo gel bak dolanıyo diye diye. gece uykudan uyandırırdım. şimdi 2. ye hamileyim hareketlerini bekliyorum. yoksa böle hiç vakit gecmiyo

:) aynen bugun napıcak diye bekliyorum vakit hiç geçmiyo en azından hareketlenince bak bunu yaptı şunu yaptı diye heycanla bekliyo insan

ilkkez dün geçe tekmesini hissettim. daha önce ufak kıpırtılar seziyordum ama bu belirgindi dedim noluyor :)

Arkadaşlar merhaba,
ben de 21. haftadayım. Malesef halaaaaa tek bir şey hissetmedim. Bu cuma kontrolüm var artık doktoruma sorucam. Ama açıkçası daaha anneliğe karşı bir heyecanım yok. Belki hareketlerini hissedersem anne olacağım bilincine varıp, heyecanlanırım :)
Ama halaaaa tık yok bizim oğlandaaa
Okuduğum kadarıyla normaldir diyorsunuz umarım öledir. Korkmaya başladm

Meraba canim Ben 18 haftadayim 1bucuk haftadir hissediuorum yaklasik Ayni seyirme gbiydi bastan smdi daha siddetli nasir geciyo gebeligin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…