- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
ayy gülümsettn gece gece :)Evde kalacak miyim ?ciddiyim, merak ediorum.
ayy gülümsettn gece gece :)
millete evlenecekmiyim diye sorar
cherry evde kalcakmıyım diye soruyor :d
Evet derse napacaksın, hayır derse napacaksın cidden merak ettim de sordumEvde kalacak miyim ?ciddiyim, merak ediorum.
Evet derse napacaksın, hayır derse napacaksın cidden merak ettim de sordum
Hahahaha hic gulecegim yoktu ☺canim herkezde var o sorundan anlatsam roman olur ☺zamanla iyilesti ama butun yaralar,insallah seninde oyle olurbana takmışş durumdaa bıktırdıı beniiidüzelecek mi bacımmm
o zaman soruyorum . yakın zamanda evlilik görünüyor mmu eğer varsa nasıl bir evliliğim olacak .bu gecelik burda sorularınız için kart çekip yorumlayalım o zaman=D
beraber yorumlayalım ama.
inşallaaah bacımm bizimki düzelecek gibi değill yaaa derdi beni bitirmekk sankiiiHahahaha hic gulecegim yoktu ☺canim herkezde var o sorundan anlatsam roman olur ☺zamanla iyilesti ama butun yaralar,insallah seninde oyle olur
Canim hic canini sikma uc gunluk dunya hepsi gidicek hepsi bitecek diye dusunn ☺inşallaaah bacımm bizimki düzelecek gibi değill yaaa derdi beni bitirmekk sankiii
ayy bacım inşallah yaaa benim kaynananın yanında meşhurrr daldan dalaa semraa bile melek kalırrCanim hic canini sikma uc gunluk dunya hepsi gidicek hepsi bitecek diye dusunn ☺
hahahha ,bak inanki seslide guluyorum,ben yaptiklarindan hep ders aliyorum heralde hayatim boyunca insanlara bilerek eziyet olamadim,amann bosverrrayy bacım inşallah yaaa benim kaynananın yanında meşhurrr daldan dalaa semraa bile melek kalırr
haklısınn vallaa bacımm yaa bakalımmm belki kafasınaa saksıı düşerrhahahha ,bak inanki seslide guluyorum,ben yaptiklarindan hep ders aliyorum heralde hayatim boyunca insanlara bilerek eziyet olamadim,amann bosverrr
Enerjim düşük yükselse de geçici oluyor, insanların sözlerinden de kolay etkilenip moralim bozulabiliyor, çok zorakilik, baskı hissediyorum.
Çevremde bana negatiflik veren insanların başını annem çekiyor, ki en yakınım.. Bir anda söndürüyor heveslerimi, pozitifliğimi, hep karışma, baskı, büyütmeler. Anlayan biri çıkmadı daha.. Tatil diye bir şey olamaz maalesefKendimi zorlamam lazım.
Zaten negatif enerji aldığım için belli olaylardan sonra da uzaklaştığım bir ortam, kişiler var. İnzivada gibiyim iş bulana kadar da bu sürecek sanırım.. İş de il dışında olsa derim hatta ama kpss olmadan zor.
Memuriyet sorayım dicem ama 2016 de gireceğim.
Bir de bu hafta sonu finallerim var, onu sorayım, mezun olacak mıyım
canım ben çalışırken bu yazdıklarını yaşıyorum bu kişinin kendisiyle alakalı enerjimiz düşük demekki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?