21 ocak katina-tarot zirvesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi xx_9
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kacırdım galıba ama genede sansımı denıyım:)
ask hayatıma yenı gelecek kısı nasıl bırısı:)

Bu 21 ocakta ne var ya? Herkes kararlarınızı 21 ocaktan sonraya erteleyelin diyor

bu gecelik burda sorularınız için kart çekip yorumlayalım o zaman=D
beraber yorumlayalım ama.
o zaman soruyorum . yakın zamanda evlilik görünüyor mmu eğer varsa nasıl bir evliliğim olacak .

ayy bana da baksana hoşlandığım kişi ile mi ilişkim başlayacak yeni birisi ile mi yalnız ilişkim başlayacak mı demiyorum o ihtimali silmiş beynim

Hahahaha hic gulecegim yoktu ☺canim herkezde var o sorundan anlatsam roman olur ☺zamanla iyilesti ama butun yaralar,insallah seninde oyle olur
inşallaaah bacımm bizimki düzelecek gibi değill yaaa derdi beni bitirmekk sankiii

ayy bacım inşallah yaaa benim kaynananın yanında meşhurrr daldan dalaa semraa bile melek kalırr
hahahha ,bak inanki seslide guluyorum,ben yaptiklarindan hep ders aliyorum heralde hayatim boyunca insanlara bilerek eziyet olamadim,amann bosverrr

canım ben çalışırken bu yazdıklarını yaşıyorum bu kişinin kendisiyle alakalı enerjimiz düşük demekki .

canım ben çalışırken bu yazdıklarını yaşıyorum bu kişinin kendisiyle alakalı enerjimiz düşük demekki .

Bir de iş ortamı var daha uzun süreli girmediğim :) Maalesef öyle..

Yurtdışı eğitimi için kapılarım açık mı ?? Ve bir de bu karşıma çıkan engellerin olumsuzlukların sebebi kötü enerjiler(nazar) mi benim kuruntum mu?

Merhaba, öncelikle aranıza yeni katıldım :)) bir konu hakkında tarot açtım tarotta daha yeniyim ben kartları yazsam sizde yorumlarsanız bana yardımcı olursanız çok teşekkür ederim <3
1-değnek 10'lusu
2-kupa 7'lisi
3-değnek şovalyesi
4-tılsım kralı
5-aziz
6-büyücü
7-değnek ası
8-tılsım 3'lüsü
9-araba
10-değnek 8'lisi

Buraya da yazmassam olmaz.. Şimdi falıma baktı ve gerçekten çok başarılı bu konuda reklammını yapmak gibi olmasn tabi geleceği Allah dan başkası bilemez ama bu zamana kadar parayla baktırdığım falcılardan bile bu kadar memnun kalmamıştııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…