21 ocak katina-tarot zirvesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi xx_9
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iş değiştirmesi ona iyi gelecek. şu anki işinde de bi problem yok ama yeni iş onu daha fazla heycanlandırıcak. şartları ve getirileri de daha cazip olucak.
o eski sevgilisi de senin oğlana hala aşık.

Aşık değil aslında tamamiyle takıntı haline getirmiş benimkini.
Son sorum da kendi eğitim hayatımla ilgili olsun. Sorun yaşayacak mıyım eğitimle ilgili?

Teşekkürler :) Enerjisi düşük biriyim, inşallah olur hayırlısıyla..
enerjini toparlamak için şunu yapmanı önerdi çektiğim kartlar. sen şu an sanki her yerin sorunlarla çevrili ama hiçbi çıkış yolu yok gibi düşünüyosun. halbuki öyle değil. bitmiş ve olumsuz şeyler olabilir ama güzel şeyler de var ve daha güzel şeyler olması için de çıkış yolları ve umutlar var.
senin o güzel şeylere odaklanman, o çıkış yollarını görmeyi denemen lazım. bunun için de 1- çevrende pozitif insanları tut. negatifleri uzaklaştır.
2- şöyle kafanı dinlediğin güzel bi tatil yapabilirsin.
her yerde olabilir. evinde bile olabilir ama kendinle kal, her seyden arın, her seyi boşver. herkesi boşver. sadece sana iyi gelen seyler yap, modunu yükselt.

Aşık değil aslında tamamiyle takıntı haline getirmiş benimkini.
Son sorum da kendi eğitim hayatımla ilgili olsun. Sorun yaşayacak mıyım eğitimle ilgili?
hiç yaşamıycaksın=D
bide eğitim hayatının sonuna doğru bi yuva kurmuş olabilirsin. yani daha ünv. bitmeden öyle bişeye girişebilirsiniz. ya da en azından öyle bişeyin temelini atabilirsiniz.

valla benim artık soru sormaya yüzüm yok ama öylesine sorayım belki cevap veririsiniz ama vermek zorundada değilsiniz,çünkü biliyorum çok yordum sizi.benim küçük abim ismi E ile başlıyor,onun aile durumu nasıl olacak,birde annemle babam hakkında genel bir bilgi alınabilirmi acaba,sağlık,üzüntü vs....gibi.

Bilmem :) sorarken bende tuhaf buldum zaten :)
=D
Sadece şöyle bişey söyleyebilirim, çevrenizde sizi kasıtlı olarak üzmeye, yıpratmaya çalışan insanlar olabilir yani pskolik olarak sizi yoran insanlar. onları hayatınızdan çıkarmanız lazım. gereksiz stres yaratıyolar.

hiç yaşamıycaksın=D
bide eğitim hayatının sonuna doğru bi yuva kurmuş olabilirsin. yani daha ünv. bitmeden öyle bişeye girişebilirsiniz. ya da en azından öyle bişeyin temelini atabilirsiniz.

Yok yahu mezun olmadan evlenmek gibi bi düşüncem yok. Ama tabi mezun olmaya yakın işler yavaştan resmiyete dökülmeye başlayabilir doğal olarak ilişkim devam ederse. Devam edecek mi ne hissediyosun

Arada kesinlikle böyle zirveler yapmalısın, teşekkürler zaman ayırıp sorularımı cevapladığın için

benim kotam doldu, başım ağrıdı. birileri de bana baksa keşke =D

edicek işte, o çıktı ve hafiften resmiyete dökülmeye başlayacak sonlara doğru. dediydi dersin=p

ruhsal diyorsun...
başarıyorlar da maşallah..:)

evet psikolojik yazcktm=D pskolik diil yani=D psikoposluğa dair bişeyleri çağrştrıo çnkü o daha ziyade=D

Enerjim düşük yükselse de geçici oluyor, insanların sözlerinden de kolay etkilenip moralim bozulabiliyor, çok zorakilik, baskı hissediyorum.
Çevremde bana negatiflik veren insanların başını annem çekiyor, ki en yakınım.. Bir anda söndürüyor heveslerimi, pozitifliğimi, hep karışma, baskı, büyütmeler. Anlayan biri çıkmadı daha.. Tatil diye bir şey olamaz maalesef Kendimi zorlamam lazım.
Zaten negatif enerji aldığım için belli olaylardan sonra da uzaklaştığım bir ortam, kişiler var. İnzivada gibiyim iş bulana kadar da bu sürecek sanırım.. İş de il dışında olsa derim hatta ama kpss olmadan zor.
Memuriyet sorayım dicem ama 2016 de gireceğim.

Bir de bu hafta sonu finallerim var, onu sorayım, mezun olacak mıyım

haftasonuna kadar vakit var daha, çok net olarak şu çıktı, o zamana kadar iyi çalışırsan evet olacaksın.
yani tam ne ekersen onu biçeceğin bir dönemdesin.
negatif enerji yayan annen bile olsa uzaklaştır onu kendinden. fiziksel olarak olmasa da enerjisel olarak araya bi bariyer koy.

Sana daha geçenlerde evlenme teklifi edilmemiş miydi? Sen de evde kalacaksan...
15 yildir gormedigim herif, deli mi ne anlamadim valla

Kesinlikle almak gibi bir niyetim yok, deli mi divane mi, nedir bilemedim.

Son düzenleme:

Hadi inşallah..
Ne yapsam kötüye algılıyor, kötü söz duyuyorum, başkalarını da etkiliyor hakkımda kendi doğru bildikleriyle, bu da ekstra bir sıkıntı. Çevrem de garip zaten.
Yanlış anlaşılmak beni çok yoruyor, kaldırmakta çok zorlandığım bir şey ve bu bende stres yaratıyor.
Üşengeçliğim ve insanları fazla umursamam benim başımın belaları resmen.. Azaltmak bir yerde dur demek lazım.
Anne konusunu 23 yıldır beceremedim ama inşallah artık olur :)
Teşekkürler tekrar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…