olumlu. ayrıca nedense aşk değil de daha bi eğitimle, işle ilgili bişey bekliyomuşsun gibi çıktı. istediğin sonuca ulaşman biraz zaman alabilir ama sonunda mutlaka ulaşacaksın ve olumlu olacak. ayrıca bu konuyla ilgili girdiğin yol çok güzel ve doğru bi yol. seni hayatının ileriki dönemleri için de güzel yerlere getirecek.29.ocak ta bekledigim sonuc olum lumu olumsuz mu :)
bu sorunun biraz daha spesifik olması, biraz daha soruya benzemesi lazım=D nası nolacak=Dkaynanammm nolacakkk
bana takmışş durumdaa bıktırdıı beniiibu sorunun biraz daha spesifik olması, biraz daha soruya benzemesi lazım=D nası nolacak=D
tamam bana çekermisiniz lütfen,ben evliyim ama bebeğimiz olmuyor,aslında uzun hikaye hamile kaldım düşük yaptım vs...sonuç ne olacak?birde eşimle geleceğimiz nasıl,iş durumlarımız vs...aslında daha da sorarım ama başkası sormadan yazıp yollayayım dedim :)bu gecelik burda sorularınız için kart çekip yorumlayalım o zaman=D
beraber yorumlayalım ama.
iş durumuyla alakalı olarak da, sanırım annesi o konuda da zorluk çıkartıyor bi şkilde. yani çok konuşan, her şeye karışan, her türlü işi karmaşık hale getiren bir kadın var ortada. ama beklediği bi cevap ya da teklif varsa nişanlının, onu alacak mutlaka.bidee nişanlımınn iş durumuu saoll bacımm
ağzınaaa sağlıkkk kuzummm cok sağolliş durumuyla alakalı olarak da, sanırım annesi o konuda da zorluk çıkartıyor bi şkilde. yani çok konuşan, her şeye karışan, her türlü işi karmaşık hale getiren bir kadın var ortada. ama beklediği bi cevap ya da teklif varsa nişanlının, onu alacak mutlaka.
hakettiği ama alamadığı bir şey varsa da onu alacak.
Bebek beklentimiz vardi :) tesekkur ederimmmmmm iyi dileklerin icindeeolumlu. ayrıca nedense aşk değil de daha bi eğitimle, işle ilgili bişey bekliyomuşsun gibi çıktı. istediğin sonuca ulaşman biraz zaman alabilir ama sonunda mutlaka ulaşacaksın ve olumlu olacak. ayrıca bu konuyla ilgili girdiğin yol çok güzel ve doğru bi yol. seni hayatının ileriki dönemleri için de güzel yerlere getirecek.
bebeğinizin olmama sebebi evet, hamileliğin ilerleyememesi olarak çıktı. tarot çektim bunun için. yani sizin hamileliklerinizde düşük riski var ama çok dinlenmeden, stres yaşamadan, dengeli beslenerek, kendinizi iyi hissetiğiniz bir hamilelik geçirirseniz bir daha problem olmayacak.tamam bana çekermisiniz lütfen,ben evliyim ama bebeğimiz olmuyor,aslında uzun hikaye hamile kaldım düşük yaptım vs...sonuç ne olacak?birde eşimle geleceğimiz nasıl,iş durumlarımız vs...aslında daha da sorarım ama başkası sormadan yazıp yollayayım dedim :)
ya kaynanan ortalığı karıştırmaya daha meyilli yani pek iyicil haller göstermeyecek belki ama bu da sizi etkilemeyecek, aman o ötsün dursun gibi bir tavır içinde olacaksınız=D onun dedikleri çok önemli olmayacak.kuzummm kaynanamın aklıı başınaa gelipp ben bu zeziyee ne ediomm gençler birbirinii seviyolarrr destek olimm dicekmii
aklndaki kişi için sen çok önemlisin. dünya bir yana sen bir yana gibisin onun için. ayrıca evet kesinlkle doğru kişi. çok güvenilir ve sadık biri. sana karşı da çok köklü ve kuvvetli bir aşkı var ya da olacak.Aklımdaki kişi doğru kişi mi, o kişinin bana karşı düşünceleri neler sağol şimdiden :)
keşkeee bacımm keşkeee durumlarr karışıkkk offf şu yaşımdaa dertlendirdii beniiiya kaynanan ortalığı karıştırmaya daha meyilli yani pek iyicil haller göstermeyecek belki ama bu da sizi etkilemeyecek, aman o ötsün dursun gibi bir tavır içinde olacaksınız=D onun dedikleri çok önemli olmayacak.
bi kere eşin çok hassas, duygulu, içten bir insan ve çok sadık. yani eğer ihanet gibi bi kuşkun varsa ya da olursa şunu bil ki onun öyle bişi yapması mümkün değil. seni aldatmyı aklının ucundan bile geçirmez.evliliğimle ilgili bir kart istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?