21 yaş fark yardimi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hhmy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Adamin niyeti sadece takilmak

çok güldüm ahaha cok iyi ya

Madem boşluktasın.Kendini bu adamın kollarına (ayyy kıllı kıllı)atacağına, git kendini ucurum sporundan aşagı at.
Vallahi daha bereketli

Konu sahibi ortaya atmış lafı, kaçmış..
Sonra sayfalarca yorum.
Konusu TT oldu, çekirdek citlayarak okuyordur şimdi burayi..

Biz ne yapalim? Verin veristirin madem

Bu konu gerçekse ben de Bill Clinton'ım
Ay deme oylee,gecen gece yalan gercek meselesinden,site,mahalledeki boş arsaya döndü zaten...Yoksa bende ilk satırlar da aynı teşhisi koydum kendimce...
Neyse konu sahibi arkadaş,işin çok zor,Allah yardım etsin

Bence böyle sonu belli olan bir ilişki için kendinize yazık etmeyin. Size uygun birisiyle daha ciddi ve anlamlı bir ilişki düşünebilirsiniz. Birde çocuğunuz var üstelik. Ona düzgün bir hayat vermek zorundasınız.

Mesrebim geniş mi dedi?
Keşke sen de...
Ben de Kalender Mesrebim güzel çirkin aramam... turkusunu gonderseydin...

Çok üzücü..
48 yaşında patron olmuş adam olamamış

Hhmy .!.:
bosandigimi duymus ve beni aradi ben seninle her turlu herseye acigim vs

Hergun efendim diye hitap ettigim adama nasil duygusal olarak yaklasabilirdim.
Derken?

Fakat adam cok zeki surekli beni irdeliyor rahat ol ben meşrepi genis bi insanim istedigini yapmaya hazirim diye.

Adam sana istediğini vericem derken kendini bulunmaz bişey sanıyor dikkat edersen.. Vereceği şey pırlanta yüzük olmayaak emin ol
Sizce bundan sonra nasil davranmaliyim.
Yani arkadaş sen bilirsin
Adam duygusal bakmıyor olaya belli ki, yani dümdüz fiziksel bakıyor, bu konuda nasıl yaklaşacağını sen bilmiyorsan burada ki bilmem kaç yüz kişi ne bilsin

O yazilanlar ne oyle istedigini verecegim yok yer mekan bulunca ararim allahim saka gibi tovbeler olsun ne igrenclik,bunlari yazan birine nasil his duyulur acaba neyse birsey yazcaktimda kalsin oda bence saka bu

Ben konu sahibininde duygusal baktigini dusunmuyorum ne yani mekani ilani ask etmek icin mi ariyo

Tovbe estf evli barkli kadin ben kendimi safin onde gideni bilirdim eger bu kadin safsa ben kendinden korktum yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…