21 yaş fark yardimi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hhmy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sesli güldüm sanırım bunu o göbekli yazmış bir kadın yazmış olamaz
ayrıca bu komedinin ikinci serisi var mı ilginç bir senaryo başarılı
Bencede bunu yazan o gobekli yoksa bir kadının gobekli ve hoş bir adam yazması neredeyse imkansız .

Konu Sahibi nereye gittin ne cevap verdin hoş patronuna

Evli mi? Sorusuna cevap verdiniz mi görmedim...

Bütün kk olarak konu sahibini taşladık korktu herhalde sorulara cevap yazmaya cesaret edemedi

Sağdan sağdan geldiler bana ....eeeee bize neyi sordun bişeyler yaşamak için yaş farkını mi ....bence her yönden yaş farkı olmamalı bu kadar kızı yasindasin babam benden 21 yaş büyük yani

Faketir bu konu zaten. Dert neresinde ? E seviş madem biz ne diyek

Tövbe bismillah fake hesapmısın safmısın safamı yatıyon sevişcen sevişceksen onun nesini bize soruyon kafamda deli sorular...

Ama adam evli değil mi?

İçiniz ne kadar fesat sizin yaa??Ben böylesine değişik,orijinal bi evlilik teklifi hiç duymamıştım helal sana koca göbekli adam

Meşrepim geniş ne demek ya? Adam hafif meşrep kelimesiyle çok haşir nesir demek ki; mezhep, meşrep olmuş. Cahil patron!

Ya tanımadığımız etmediğimiz adamlar kadınlar bizim abla abi veya babamız amcamız olmak zorunda mı ? Bu abi abla ilişkilerini oldum olası sevmemişmdir kimseye de ne abla derim ne abi. Yani baban yaşında veya erkekler için de ablan yaşında lafları bence doğru değil. Ailemiz akrabalarımız bellidir zaten gidip de konu sahibi için söylüyorum 48 yaşında herhangi bir adamın teki için niye babam yaşında diye düşünsün ki babası mi o adam ? İki cins arasında etkileşimler olabilir gayet doğal sadece yaştan yola çıkarak tanımadan görmeden yorum yapmak çoksacma

Galiba ütopik dünyada kurulmus hayal ürünü bir konu daha sonlandı ....

Aman Allahım didimmm
Ne iğrenç bir dialog ne mide bulandırıcı ne seviyesiz bir konuşma bu

Evlilik dışı sevişmeye karşı falan değilim de sevişme olayının bu kadar iğrenç bir şekilde planlanmasına ne gerek var? İstediğini vereceğim ne demek Allah aşkına!

Hala mı sevişmek istiyorsun bu adamla

Meşrebi geniş ve istedigini verebilecek 21 yaş buyuk adam

İşten ayrılmış zaten konu sahibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…