Bencede bunu yazan o gobekli yoksa bir kadının gobekli ve hoş bir adam yazması neredeyse imkansız .sesli güldüm sanırım bunu o göbekli yazmış bir kadın yazmış olamaz
ayrıca bu komedinin ikinci serisi var mı ilginç bir senaryo başarılı
Merak degil ama 27 yasinda 48 yasindaki bi erkek andropoza girip kendini halen genc zannediyor galiba yada kendini ispat etmeye çalışıyor bunun hakkinda yorumda beklemistim açıkçası hayal gücüne bakin adamin cok fazla henis
Bayıldım ya :) konu fake bende saf gibi yorum yaptım ama en beğendiğim yorum bu:)Verecegi seye kurdela baglasin sunumsuz olmaz, sunum şart
Bütün kk olarak konu sahibini taşladıkkorktu herhalde sorulara cevap yazmaya cesaret edemedi
Ama adam evli değil mi?Kabul ettigimide kim demis ben sadece sizlerle paylasmak istedim.Onumu sonumu gorebilecek yaştayim.Seni istiyorum derken yatak anlaminda demedimki düşüncesini ortaya koyup paylasmasi icin ufak capli bi nabiz yoklamasaydi ucu acik konustum seni istiyorum derken bunun cevabi ben senin yanindayimda olabilirdi tamamıyla öz fikrini ortaya koymasi adina söyledim hersey bu kadar ucuzmu kendi seviyesjnj karakterini ortaya koydu
İşten ayrılmış zaten konu sahibi :)48 yaşında göbekli hoş biri
o değil de memnun kalmazsan postalayamazsın adam patron, işin kötüsü o memnun kalmazsa senş postalar işsiz kalırsın, o yüzden mekan bulunca bütün marifetlerini dök ortaya, memnun etmeye bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?