Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolun inşallah, aynen elimden geleni yaptım derim.bu sene de ugras, olmazsa hic dglse elinden geleni yapmis olmanin ferahligi olur.. dua et hayirli vakitte olsun
çok teşekkür ederim :)Yolun başındasın dahaaahiç geç falan değil,şimdiden başarılaar :)
haklısınız öyle düşününce geç değil.hayır takma 40 yaşında okuyanıda gördüm ben o yüzden istediğin bölümü oku
yazık olmuş sıralamanıza ama siz mutluysanız şimdi gerisi hiç önemli değil :)canım ben de 17,5 yasında almanya da basladm uniye sonra 3.sınıf bitti tr ye dönmem gerekti saglık sebeblernden dolayı bırakmayı dusundugum sıralar turkıyede ygs lys ye girdm tabii ki oylesine girmistm 3 yıl once aldıgm puanla hiç alakası yoktu kocaeli de okuyorm şimdi 2. sınıf oldm ama bölümlerim birbirine yakın oldugu için ve burada kalmak zornda oldugm için sorn etmiyorm ve yasımda sıkıntı olmuyor benden buyuklerı de var.. benm en rahatsız oldugum şey ilk sıralamam onbinin içindeyken gittim molekuler biyo. genetik okurken üc yıl sonra ancak yuzbınlere girerek burda biyoloji okumam oldu onun harıcnde yasımı hiç takmadm.
45 yasinda kadin vardi bizim sinifta[/QUOTE][QUyant_sinem, post: 36693006, member: 383230"]Şu an 20 yasindayim ve bu universite sinavina 3.girisim olacak, tip istedigim icin tekrar hazirlanmaya karar verdim ama cevremdekiler bu kararimi yanlis buluyolar, kendi annem bile surekli laf sokup durup hata yaptigimi soyluyor.Ben de artik kendimi sorgulamaya basladim gercekten hata mi yapiyorum diye, sizce de oyle mi cok mu gec kaliyorum universite icin?
teşekkür ederim :) ben de hep bu görüşü savundum, hayatım boyunca sevmediğim bir mesleği yapacağıma istediğim meslek için bikaç yılı feda ederim dedim, ama işte heves baltalayanlar olunca insan bir şüpheye düşüyor bazı anlar.Öğrenmenin yaşı yokturculardanım :) Kaydolup hiç istemediğiniz bir bölümde okuyacağınıza 21 yaşında yaşlayın ne var? Sizin hayatınız kim karışır..Çocuğuyla aynı anda mezun olan insanlar var öyle düşünün ve okuma azminizi kimsenin engellemesine izin vermeyin :)
Ah bi kazansam herkese ilan edicemHevesinizin baltalanmasına izin vermeyin.Sıkı çalışın forumlarda çok takılmayın yeterİstediğiniz bölümü tutturunca çıktısını alır kargoyla yollarsınız hevesinizi baltalayanlara
![]()
Tesekkur ederim :) hem siz ne guzel rahatsiniz, ben kendimi yiyorum haftalardir bu yuzden :) bi de tipi ailemden cok ben istedim onlar daha cok fizyoterapi veya eczacilik olsun istediler tipta o kadar zorlanmiyim diye, zaten bu yil son artik daha fazla hazirlanacak da gucum kalmadi :)niye geç olsunki genceciksin.aynı yaştayız.bende 3 yıldan sonra okulu bıraktım.istediğim bi bölüm olursa tekrar başlayabilirim.hatta iki sene sonra başlamayı bile düşünüyorum dinleniyim biraz diye.tabi önce başka düşüncelerim var olmazsa tekrar başlamayı düşünüyorum.çok rahatım bu konuda.yaş hiç önemli değil.
size önerim gerçekten bu mesleği istiyomusunuz yoksa toplum mu sizi bu mesleği istemeye itiyo.bunun farkında olmak bence çok önemli.bu yıl bütün azminizle çalışın başarın ama olmazsa da daha fazla zorlamayın derim.başarılar :)
Keske o zamanda boyle rahat olup hayati kendime zindan etmeseydim.3 yilda kazandim bu rahatligi.siz suan stresli ve endiselisiniz o yuzden her yorumu dinleyip moralinizi bozmayin.elinizden geleni yaptiktan sonra hayirlisiysa neden olmasin.:)Tesekkur ederim :) hem siz ne guzel rahatsiniz, ben kendimi yiyorum haftalardir bu yuzden :) bi de tipi ailemden cok ben istedim onlar daha cok fizyoterapi veya eczacilik olsun istediler tipta o kadar zorlanmiyim diye, zaten bu yil son artik daha fazla hazirlanacak da gucum kalmadi :)
Şu an 20 yasindayim ve bu universite sinavina 3.girisim olacak, tip istedigim icin tekrar hazirlanmaya karar verdim ama cevremdekiler bu kararimi yanlis buluyolar, kendi annem bile surekli laf sokup durup hata yaptigimi soyluyor.Ben de artik kendimi sorgulamaya basladim gercekten hata mi yapiyorum diye, sizce de oyle mi cok mu gec kaliyorum universite icin?
İlk yilimda siralamam 50 bindi ama bu seneki ilk sinavim ygs gecen seneye gore cok daha dusuk oldu.Yaş için sorun yok bence. Ama ikinci deneme için sıralamanız düşük geldi. Ilk yılınızda kaçtı sıralamanız?
Tesekkur ederim haklisiniz:)Çevrendeki insanların hayallerine gem vurmasına izin verme. Yaşın henüz çok genç :)
Tesekkur ederim insallah :)Keske o zamanda boyle rahat olup hayati kendime zindan etmeseydim.3 yilda kazandim bu rahatligi.siz suan stresli ve endiselisiniz o yuzden her yorumu dinleyip moralinizi bozmayin.elinizden geleni yaptiktan sonra hayirlisiysa neden olmasin.:)
Allah hepimize nasip eder insallah :)Canım ben 22 yaşındayım daha yeni AÖL e kayıt olacam kayıt tarihini bekliyorum bakalım ne zaman biter çok istiyorum Rabbim bana üniversiteli olmayı nasip etsin de isterse yaşım 50 olsun :)
Demekki universitede dogal bi durummus bunu anladim :)Tabiki de geç değil üniversitenin (daha doğrusu okumanın) yaşı olmaz derler... ben 26 yaşındayım haziranda mezun oldum yeni..
Tebrik ederim :) ben de hep ileride pisman olmamak icin tekrar hazirlaniyorum25 yaşımdayım 2. ünimi kazandım, hazırlığını bitirdim 1. sınıftan devam İnşallah.
Her zaman istediğim fakülteydi, 18 yaş hayalim deyip sarılıyorum.
İyi ki kazanmışım![]()
İste insallah bu sefer kazanirim da emeklerim bosa gitmez :)bencede gec degil bende 23 ümde basladım üniversite okumaya 27 imde bitirdim.önemli olan istediğin bölümü okuman
Tesekkur ederim, ben de dogru bi karar verdigimi dusunuyorum ama iste bazen sorguluyorum bu kadar cok lafi duyunca bi anda,evet tip okumak cok zor ama insallah kazanirim da bosa gitmez en azindan bu seneler :)canım sakın başkalarının lafına takılıpta okumaktan vazgeçme.tıp okumak o kadar kolay değil.madem bu zorlu süreci göze aldın milletin dedikleri senin için önemli olmamalı.milletin istediklerine göre yaşarsak biz oooooo.
bence yanlış bi karar vermemişsin.okumanın yaşı olmaz diye boşuna dememişler.
benim sınıfımda 15 yaşında çocuğu olan bi abla bile vardı ki sen 21 yaşında çok mu geç olur okumak diye soruyorsun.