21 Yasinda 18 aylik bir bebekle baba evine geri dönmek...

Yusufum2010

Hazirana 78 insAllah!!
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
239
0
46
Almanya
evet kizlar sonunda bütün cesaretimi toplayip ciktim pazar günü evimden.iyimi yaptim kötümü bilmiyorum dahami mutlu olicam bilmiyorum.pazardan beri ablamdaydim yarin annemlere gidicem kayinvalidemler gelicek.napicam ya kararimdan beni caydirirsalar???

sorun ne canım...

bu kadar önemli bir kararı almana sebep olan şey(ler) ne?

çok üzüldüm gerçekten.. genceciksin

ayrılma sebebin neydi.yarın kayınvaldemler gelcek demişsin acaba eşin ne diyorki bu duruma

cnm söyle.zaten son bi senedir hic huzur muzur yoktu.sabah kalktigimda günaydin yerine gerizekali suratsiz laflariyla güne basliyodum :)
sürekli elestiri sen söylesin,beceriksizsin,hic bi ise yaramiyon vs...
dayakda vardi.ama oda benim sucum olyuodu sen beni tahrik ediyosun diye.oglumun gözünün önünde cok dayaklar yedim.
ama patlama noktam pazar günü ablamlar annemlere gelcekti baska sehirde oturuyo ablamlar.beni 3 senedir 1 kere getirdi benimde cigerim özlüyorum annemlere gidicem dedim.dolabini döktü hayir bunlari toplicaksin bi ise yara dedi.benimde tepem atti.bu disari ciktiktan sonra oglumuda aldim annemlere gittim.annemlere hic bise caktirmadik ablamla.enistem esimle konustu ben züleyha yi bi kac günlügüne bize götürcem diye.oda dedi cocugu versin kendi ne istiyosa yapsin diye.daha bugün ariyolar

Neden ayrıldınız ki? tamamen bitti mi kafanda? bebeğinde çok ufak çok mühim bişey yoksa iyi düşün karar vermek için acele etme. Bizde 3 aylık hamileyken ayrılmıştık. Çok zor günler geçirdim inan. Şuan 21 yaşındayım bende akranız seninle sanırım. Oğlum 4 yaşına girdi bu sene. Babamı çok severim ama inan bana baba evine çocukla dönünce herşey çok daha farklı oluyo. Bi kere sen kendini tuhaf hissediyosun hep bi gidici gibi. acayip bi duygu yaşamanı istemem inan. Eşinle çok aşırı ciddi sorunların yoksa iyce bi düşün derim bebeğin çok küçük. inan çok üzülürsün psikolojik olarak. Çocuk olmasa herşey çok daha farklı olabilirdi emin ol. Çocuk olunca 2kere düşünmek gerekiyo... Yaşın daha ufak mutlaka evleniceksin ilerde düşünceksin bi zaman sonra fakat başka bi adam çocuğuna ne kadar babalık yapabilir. İnan çok zor... Çok iyi düşün pişman olma öfkeyle. Sağlıklı kararlar vermen dileğiyle canım..

cnm yasadiklarimi az bucuk anlattim dudagimda patlasi,gözümde morardi ama bu son olayda birden patladim sanirim.ve en önemlisi sanirim sevgi fln kalmadi.zaten cahillikti yaptigim 18 yasinda asik olup evledin ama yanilmisim

offff...

erken evliliklere bu yüzden çok karşıyım.

25'ten önce evlenme yasağı filan getirilse mesela!

hatta erkekler için bu sınır en az 30 olsun.. çünkü olgunlaşma sorunları var

sizde zerre kadar saygı kalmamış ki canım...

Allah yardımcın olsun..

çocukla tehdit etmesi de çok kötü. zaten insanın elimi kolunu bağlayan da bu

evt sayginin olmadigi yerde sevgide olmuyo maalesef.bundan sonra ne bekliyo beni?yarin geliceklermis.napicam ne edicem ailem arkamda yanliz nasil büyüticem yada benmi abartiyorum bilmiyrum

Ay biliyor musun esini evire cevire dovesim geldi.

Sen bu genc yasinda ona bir bebek veriyorsun o da sana bunlari mi yapiyor?

Sakin ola ki o adama donme. Dondugunde bin kat fazla eziyet cektirecektir sana.

Orneklerini cok gorduk.

Bir de dayakla ilgili hakettigini yazmissin, tahrik ettim onu demissin. Resmen sindirmis seni. Gucu kadina mi yetiyor saygisiz kocanin? Ailen dayak yedigini biliyor mu?

Cok cok gencsin, hayatini sakin bu oduna heba etme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım neden korunmadın ya inan çok üzüldüm. çocuk olmasaydı şimdi herşey çok daha farklı olabilirdi geleceğin çok daha güzel olabilirdi. Tabi bu dayaklarına falan katlanmak zorunda olduğun anlamına gelmiyo. ailen ciddi ciddi konuşsun eşinle bu kararını. Gerçi huylu huyundan vazgeçmez ki. 1 sne en fazla kendine dikkat eder sonra sonuç yine aynı...

ailen ne diyor peki? sana destek olabilecekler mi?

eşininde yaşı küçük sanırım.psikolojik sorunlarıda var bana göre.değer görmeyen insan değer vermeyi bilemez.sadece bikaç yıl daha çabalar öyle pes edersin gibime geliyor.çok terbiyesizmiş.allah yardımcın olsun.

ah cnm inan varya yasamaktan sogudum.3 yildir arkadaslarimla bi kahve icmeye gidemedim hersey yasak.bana kendi cocougu gibi davranyiodu sen benim sözümden cikmazsin.hatta sunu bile söyledi ben seni aldatsam bile sen burdan gidemezsin.yani cesaret edemezsin demeye getiriyodu.o yüzden bukadar eziyet ettigini düsünüyorum

evt sayginin olmadigi yerde sevgide olmuyo maalesef.bundan sonra ne bekliyo beni?yarin geliceklermis.napicam ne edicem ailem arkamda yanliz nasil büyüticem yada benmi abartiyorum bilmiyrum

Abartmıyosun tabiki de.. ama ailendede hata gördüm ben cahilsin sonuçta annen falan sana sıkı sıkı tembihleyebilirdi çocuk yapma dikkat diye benim annemle evliliğimizi bozdu aramı bozdu eski eşimin ailesiyle sonrada bana dedi çocuk yap düzelir beynimi yıkadı ısrar etti ikna edene kadar. sonra bende korunma hapını bıraktım zaten hemen hamile kaldım. Sonrada evliliğimizi bozana kadar canı çıktı. Demem şu ki bu tarz şeylerde ben ailelere çok suç buluyorum. Seninle benim olaylarımız farklı ama yinede ailen sana akıl verebilirdi eşinden emin olana kadar 23-24 yaşına kdar faln çocuk yapma korun diye. Zor şeyler gerçekten. Eğer ki tazeyse yaşanan olaylar daha bi acıtıyo insanı :106:

Eger sana destek olacak bir ailen varsa goster ona ne kadar cesur oldugunu, onsuz daha mutlu yasayabilecegini ve donme.

Sende sevgi de kalmadiysa bitir onu ve yeni bir hayata yelken ac.

Yolun acik, Allah yardimcin olsun

ailem sagolsun arkamdalar.zaten almanyada yasiyorum maddi yönden bi problemim olmicak insallah cocouk parasi vs. ama biraz daha sabretsemmi diyorum sonra aklima cektiklerim geliyo.ya yine geri gelirsem aileme bunlari bidaha nasil yasatirim

Neyine güveniyomuş bu kadar? neden gidemiyceksin neden cesaret edemiycekmişsin? senin sonuçta arkanda seni sahiplenen bi ailen var. Sanırım çocuk olduğu için böyle düşünüyo. ama kusura bakmasında kimse kimseye muhtaç değil herkes hakettiğini görür. oda bunu hakediyo fazlasıyla anlattıklarına bakılırsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…