- Konu Sahibi Yusufum2010
-
Neyine güveniyomuş bu kadar? neden gidemiyceksin neden cesaret edemiycekmişsin? senin sonuçta arkanda seni sahiplenen bi ailen var. Sanırım çocuk olduğu için böyle düşünüyo. ama kusura bakmasında kimse kimseye muhtaç değilherkes hakettiğini görür. oda bunu hakediyo fazlasıyla anlattıklarına bakılırsa..
ah cnm inan varya yasamaktan sogudum.3 yildir arkadaslarimla bi kahve icmeye gidemedim hersey yasak.bana kendi cocougu gibi davranyiodu sen benim sözümden cikmazsin.hatta sunu bile söyledi ben seni aldatsam bile sen burdan gidemezsin.yani cesaret edemezsin demeye getiriyodu.o yüzden bukadar eziyet ettigini düsünüyorum
ailem sagolsun arkamdalar.zaten almanyada yasiyorum maddi yönden bi problemim olmicak insallah cocouk parasi vs. ama biraz daha sabretsemmi diyorum sonra aklima cektiklerim geliyo.ya yine geri gelirsem aileme bunlari bidaha nasil yasatirim
Canım aklında tereddütün varsa eğer kafandan tamamen siline kadar devam edebilirsin. Aklında kalmasın doğru yaptığından emin ol içten içe acaba demekte insana kendini kötü hissettirir çünkü. Huylu huyundan vazgeçmez ama emin ol. eğer ki eşinin yaşı ufaksa cahilliktende böyle yapıyor olabilir. Erkekler geç olgunlaşıyo biliyosun. ayrıca evliliğinizin en başından beri mi böyle yoksa çocuk olduktan sonra falan mı bu şekilde davranmaya başladı?
yok cnm bu son 1 senedir asiri hakaret.eskiden vurdugunda yada üzdügünde gelip özür dilerdi en azindan.artik oda yok.haline sükür et diyodu bana kendini cok aci cekiyomus gibi göstermeye calisma vs. vs.. ama sevmiyorum artik ya belki iki sene olmustur sarilmayali.nekadar aci degilmi??
ben kararimi verdim evet kesinlikle ayrilicam.can cikar huy cikmaz.diyorumya sevgiyi biraktim saygi bile yoktu.saygi olsa yine oglum icin katlanirdim ama yok.artik hayatima bakicam okulada tekrar baslicam insallah ailemle yasicam annem ogluma bakicak.bende calisan,mutlu,huzzurlu,bakimli güzel bi anne olicam insallah
ben kararimi verdim evet kesinlikle ayrilicam.can cikar huy cikmaz.diyorumya sevgiyi biraktim saygi bile yoktu.saygi olsa yine oglum icin katlanirdim ama yok.artik hayatima bakicam okulada tekrar baslicam insallah ailemle yasicam annem ogluma bakicak.bende calisan,mutlu,huzzurlu,bakimli güzel bi anne olicam insallah
akli sira beni begenm,iyo.ben eskiden solaryuma giden,güzel giyinen gayet hos bi genc kizdim.bu beni degistirdi.solaryuma gitme onu giyinme bunu giyinme.bende iyce saldim kendimi kilo aldim.simdi kafami duvardan duvara vuruyorum niye dinledimkia?ahosuma gidiyodu sanirim kiskanilmak ah kafam ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?