21 Yasinda 18 aylik bir bebekle baba evine geri dönmek...

anneside cok siddet görmüs zamaninda bunlarin gözü önünde.sanirim onun aklinda su var mecbur cekicek gidecegimi hic tahmin etmedi

bukadar mı kaldırdın bitaraflarını

ahh güzelim çok üzüldüm gerçekten haline 18 yaşında evlenmek bencede 22 yaşından önce yasaklamalılar 18 inde hiçbirşey görmiyen gözlerin toy halinle kanman çok normal cnm...ayrıca sakın korkma yaşın daha o kadar genç ki ezikden beter köleden öte yaşamaktansa inan bana oğlunla huzurlu bir ortamda yaşaman çok daha iyi ayrıca sakın dönme sakın hayatının en büyük hatalarından biri olur bu..... çocuğunda küçük daha kolay alışır merak etme ayrıca çocuğunu onun almaması için delil topla güçlü ol ne bilim dayak izi varsa rapor al mutlaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ailem sagolsun arkamdalar.zaten almanyada yasiyorum maddi yönden bi problemim olmicak insallah cocouk parasi vs. ama biraz daha sabretsemmi diyorum sonra aklima cektiklerim geliyo.ya yine geri gelirsem aileme bunlari bidaha nasil yasatirim

Canım aklında tereddütün varsa eğer kafandan tamamen siline kadar devam edebilirsin. Aklında kalmasın doğru yaptığından emin ol içten içe acaba demekte insana kendini kötü hissettirir çünkü. Huylu huyundan vazgeçmez ama emin ol. eğer ki eşinin yaşı ufaksa cahilliktende böyle yapıyor olabilir. Erkekler geç olgunlaşıyo biliyosun. ayrıca evliliğinizin en başından beri mi böyle yoksa çocuk olduktan sonra falan mı bu şekilde davranmaya başladı?

Tercih senin tabiki. Ancak sabrettigin ve cile cektigin her an her dakika ne kadar fiziksel ve psikolojik olarak yaralaniyorsun. Fark etmiyor musun?

Gun gelip bu sorunlar bitsede ki insallah biter bu yaralar her zaman kanayip canini yakacak senin. Sen unutmaya calissanda bir yanin hep natirlatacak. Cocuguna da ayni sekilde.

Bence esinin sana vermedigi degeri sen kendine ver. Sabretmeyi dusunmen bile senin esinin bu eziyetlerine katlanmaya hazir oldugunu gosteriyor. Yapma bunu. Sen degerlisin kendine, ailene ve yavruna. Yanlis anlama bosan demyorum ama en azindan onun akli basina gelene kadar uzaklas. Uzak yasayarak psikolojik destek alabilirsiniz.

Eşin bir kere seni sindirmeye çalışmış hep onu bırakıp gitmeye cesaret edemeyeceğini sanıyor bırakıp gidincede çocukla tehdit ediyor sanki çocuğu versen bakabilecekde.Bence dönme eğer dönmeyi düşünüyorsanda iyice burnunu sürtmeden onun dönme öyleki yapısında vurmak döğmek olsa bile cesaret edemesin birdaha buna onu yalvartmadan asla dönme gerçekden ve eğer birdaha sana böyle davranırsada bu sefer kesin geriye dönmeyeceğinden emin olsun

senin bişey abartığın yok canım...ailende arkadayken bukadar ezdirme kendini yaşın daha çok genç ewlat sewgisi nedir daha tatmadım ama insan her zorluğa rağmen vazgeçemiyor sanırım ewladından....bebek daha çok ufak mahkeme zaten sana verir büyük ihtimalle..

cnm o kadar gençsinki en fazla birkaç yıl bocalar dimdik ayağa dikilirsin ama dönersen o hapishaneden beter haline ömür boyu sopa altında ezilirsin ve eminim çocuğunada sıçrar!!!! korkman ne yapacağım diye boşlukta kalman o kadar çok normal ki sonuçta ne hayallerle evleniyor insan ve zaman geçmiş alışkanlık var sakın üzülme korkma delil topla onun çocuğunu az görebilmesi için nafaka için

yok cnm bu son 1 senedir asiri hakaret.eskiden vurdugunda yada üzdügünde gelip özür dilerdi en azindan.artik oda yok.haline sükür et diyodu bana kendini cok aci cekiyomus gibi göstermeye calisma vs. vs.. ama sevmiyorum artik ya belki iki sene olmustur sarilmayali.nekadar aci degilmi??

çok üzüldüm durumuna ama bir yandanda sevindim nedenmi ! çünkü alında sen çok cesaretlsin çünkü sen bir adım atın çünkü sen kendi ve çoçugun için degerli oldununu ispatladın çünkü hayat seninn allah yardımcın olsunnn

o kadar üzülüyorum ki senin durumunda olanlara... elimde sihirli bir değnek olsa dokunsam değiştirsem hayatlarınızı... hiç birşey görmemişsiniz daha çocukken evlenmişsiniz, böyle devam edersede hayatla dünyayla ilgili pek birşeyde göremezsiniz sanırım... anlatamıyorum ki içimdekileri.. herneyse sadete geleyim ben.. kuzum 10 tanede çocuğum olsa seninki gibi kocayı çoktan boşamış kendi işime gücüme bakmış olurdum ben...

O zaman hiç düşünme dönme bu adama. Maddi sıkıntında yok madem ki ailende arkanda dik durmalısın. Bu adamdan ne sana koca ne de oğluna baba olur. 2 senedir sarılmadığınızı söylüyosun evliliğinizde ne sevgi kalmış ne saygı herşey tükenmiş bitmiş. Ailenle ciddi ciddi konuş bu konuyu o zaman kararın kesinse artık ne olursa olsun kararım kesin dönmek istemiyorum de açık açık anlat. Kabul edip devam etsen yine düzelmiycek çünkü geçen zamanına yazık. Benim oğlumda dedesine baba diyodu. Şimdi barışmayı düşünüyoruz ama benim annem yüzünden ayrılmıştık biz bide yaşımız ufaktı. Elbet insan tabi üzülüyo yıpranıyosun zaman zaman. Biz 3 aylık hamileyken ayrılmıştık kontrollrimde doğumumda bile yalnızdım çok kötü duygular. Baştan sende zorlanırsın ama zaman geçtikçe alışırsın elbet. Bi de çalışma imkanın varsa bu süreçte çalışman senin için daha iyi olucaktır.

ben kararimi verdim evet kesinlikle ayrilicam.can cikar huy cikmaz.diyorumya sevgiyi biraktim saygi bile yoktu.saygi olsa yine oglum icin katlanirdim ama yok.artik hayatima bakicam okulada tekrar baslicam insallah ailemle yasicam annem ogluma bakicak.bende calisan,mutlu,huzzurlu,bakimli güzel bi anne olicam insallah

Eh şöyle Eşin köpek gibi pişman olup sana yalvarıcak o zaman görüceksin bak ama iş işten çoktaaaan geçmiş olucak

evet hayatım başla okuluna, işine başla... avrupadasın galiba al oğlunu görmediğin yerlere git... gez dolaş... o kadar küçüksün ki hayata gerçekten yeniden başlayabilirsin...

iy bak karar vermsin kafandaa aferin sanaaa

bilemiyorum canım sana ne diyeceğimi.eğer sana çok geçerli şeyler söyleyebilirlerse eşin de çok pişman olduğunu söylerse son bi kez dene derim.ama olmazsa da uzatmadan bitir ne diyeyim.

akli sira beni begenm,iyo.ben eskiden solaryuma giden,güzel giyinen gayet hos bi genc kizdim.bu beni degistirdi.solaryuma gitme onu giyinme bunu giyinme.bende iyce saldim kendimi kilo aldim.simdi kafami duvardan duvara vuruyorum niye dinledimkia?ahosuma gidiyodu sanirim kiskanilmak ah kafam ah

Benliğine geri dönebilirsin emin ol bunlar çok zor şeyler değil. İnsan istedimi herşeyin üstesinden gelir.

basladim zaten cnm.önceden kimse üzülmesin diye hep sustum ama artik yeter.yarin ogullarinin yaptiklarini tek tek anlaticam artik yokum dicem

canm merhaba kararını vermişssin hakkına hayırlısı olsun inşaallah mutluluk saglık sennle olsun insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…