- 10 Mayıs 2022
- 1.485
- 2.037
- 83
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
-
ilk 10 gün bayaa gebelik belirtileri oluyormuş inşallah gerçeğide olur :) benim hafif bir mide bulantısı var ama iğneye bağlamak istemiyorum çünkü gece 12 de yaptım iğneyi bukadar çabuk yapmaz herhalde bulantı. Psikolojik olduğunu düşünüyorumBen 19 unda iğneyi vuruldum canım.İğneyi vurulduktan 30 dakika sonra kasık ağrısı başladı şuan aşırı miğde bulantım ve baş ağrım var iğne beni fena çarptı valla
Hiç psikolojik deme canım bu iğne gerçekten de tüm hamilelik belirtilerini yaşatıyor insanailk 10 gün bayaa gebelik belirtileri oluyormuş inşallah gerçeğide olur :) benim hafif bir mide bulantısı var ama iğneye bağlamak istemiyorum çünkü gece 12 de yaptım iğneyi bukadar çabuk yapmaz herhalde bulantı. Psikolojik olduğunu düşünüyorum
ilk defa yaptım bu iğneyi ve o kadar heyecanlıyım ki yumurtam 18mm olmuş dün doktora gittim ve pco var bende 18 gayet makul bir rakam. Birde dün iğneyi yapmadan kapağını açarken ucu kırıldı mecbur bidaha gittim aldım. eczacıdan diyabet enjektörü istedim ama sterilizasyonu bozulacağı için bence riske atma dedi bende risk alacağıma yenisini alayım dedim. Mantıksızmıydı ilaci diğer enjektöre sterilliğini bozmadan aktarıp yapmam eczacı satmak için mi öyle dedi yoksa?Hiç psikolojik deme canım bu iğne gerçekten de tüm hamilelik belirtilerini yaşatıyor insanaİnşallah dediğin gibi gerçeğini de yaşarız
Bence satmak için dedi sonuçta kafasında ki takılabilir bi iğne gonal f nin çok yedeği vardı sen yumurta büyütmek için kullandın mı bi şeyilk defa yaptım bu iğneyi ve o kadar heyecanlıyım ki yumurtam 18mm olmuş dün doktora gittim ve pco var bende 18 gayet makul bir rakam. Birde dün iğneyi yapmadan kapağını açarken ucu kırıldı mecbur bidaha gittim aldım. eczacıdan diyabet enjektörü istedim ama sterilizasyonu bozulacağı için bence riske atma dedi bende risk alacağıma yenisini alayım dedim. Mantıksızmıydı ilaci diğer enjektöre sterilliğini bozmadan aktarıp yapmam eczacı satmak için mi öyle dedi yoksa?
Bende perşembe günü vuruldum 21 inde sende 22 sinde vurulmuşsun benim kasık ağrım ilk gün olmadı gece sanki adet sancısı gibi oldu bi de yaklaşık 4 saattir hafif hafif var çünkü 36. Saatte çatlar dediler tam 36. Saatte başladı ağrıilk defa yaptım bu iğneyi ve o kadar heyecanlıyım ki yumurtam 18mm olmuş dün doktora gittim ve pco var bende 18 gayet makul bir rakam. Birde dün iğneyi yapmadan kapağını açarken ucu kırıldı mecbur bidaha gittim aldım. eczacıdan diyabet enjektörü istedim ama sterilizasyonu bozulacağı için bence riske atma dedi bende risk alacağıma yenisini alayım dedim. Mantıksızmıydı ilaci diğer enjektöre sterilliğini bozmadan aktarıp yapmam eczacı satmak için mi öyle dedi yoksa?
Valla canım hiç bilmiyorum ama iğne çok pahalı iğneyi vuran hemşireye sorsaydın keşke böyle yapsak olur mu diye.Çok güzel büyümüş yumurtam hadi inşallah güzel haberler verirsin buradailk defa yaptım bu iğneyi ve o kadar heyecanlıyım ki yumurtam 18mm olmuş dün doktora gittim ve pco var bende 18 gayet makul bir rakam. Birde dün iğneyi yapmadan kapağını açarken ucu kırıldı mecbur bidaha gittim aldım. eczacıdan diyabet enjektörü istedim ama sterilizasyonu bozulacağı için bence riske atma dedi bende risk alacağıma yenisini alayım dedim. Mantıksızmıydı ilaci diğer enjektöre sterilliğini bozmadan aktarıp yapmam eczacı satmak için mi öyle dedi yoksa?
Bende 21 inde yaptim gece 12 de daha 34 saat oldu benimde suan bi agrim yok ama bakalimBende perşembe günü vuruldum 21 inde sende 22 sinde vurulmuşsun benim kasık ağrım ilk gün olmadı gece sanki adet sancısı gibi oldu bi de yaklaşık 4 saattir hafif hafif var çünkü 36. Saatte çatlar dediler tam 36. Saatte başladı ağrı
Hayir kullanmadim hicbirsey ovitrellede yedek uc yoktu hatta ucu cikmiyodu da baska enjektore komple ilacı aktaricaktim yada yeni almam gerekiyordu. Insallah birdaha ihtiyac duymam da giden para olsun işe yarasindaBence satmak için dedi sonuçta kafasında ki takılabilir bi iğne gonal f nin çok yedeği vardı sen yumurta büyütmek için kullandın mı bi şey
IIamin insallah bekleyen isteyen ugrasan herkese Rabbim masil etsinValla canım hiç bilmiyorum ama iğne çok pahalı iğneyi vuran hemşireye sorsaydın keşke böyle yapsak olur mu diye.Çok güzel büyümüş yumurtam hadi inşallah güzel haberler verirsin burada
Sivilce hassas noktan insallah cikmaz bende. Belirtilerin nasil test ne zaman yaptiracaksin kacincigundeBenim bugün iğneyi vurulalı 11 gün oldu kocaman bir sivilcem çıktı moralim çok bozuk
İnanılmaz kasık ağrım var normalde haftaya cuma test günüm bir var bir yok arasıydı son yarım saattir bastırdı ağrıSivilce hassas noktan insallah cikmaz bende. Belirtilerin nasil test ne zaman yaptiracaksin kacincigunde
Ayy bende kasik ağrısı 0 suan kendimden suphe etmeye balasim 37 saat oldu igne yapali acaba etkisini gostermedimi diye dusunmeye basladim. Dun aksamki ovülasyon testimde pozitif ciktiİnanılmaz kasık ağrım var normalde haftaya cuma test günüm bir var bir yok arasıydı son yarım saattir bastırdı ağrı
İğnenin etkisi 10. Cü günden sonra gidiyor kasık ağrım benim 3 gün önce başladı dünden beri arttı eder o etki merak etmeAyy bende kasik ağrısı 0 suan kendimden suphe etmeye balasim 37 saat oldu igne yapali acaba etkisini gostermedimi diye dusunmeye basladim. Dun aksamki ovülasyon testimde pozitif cikti
Sadece iğne evet gün aşırı iliski dedi ilk iliski 36 saat sonra dedi bugun oglen 12 de yani bakalim insallah yavrucum tutunurda gelirİğnenin etkisi 10. Cü günden sonra gidiyor kasık ağrım benim 3 gün önce başladı dünden beri arttı eder o etki merak etmegün aşırı mı ilişki dedi sana aşılamamı oldu yoksa sadece iğne m
Ay evet bende 615 verdim şok oldum ilk ve son verişim ama tutmazsa bir dahakine aşılama yaptırıcam ama çünkü bu şekilde daha maliyetli olacak sanki ve tutma yüzdesi daha düşük aşılamadanIIamin insallah bekleyen isteyen ugrasan herkese Rabbim masil etsin
Ilaca 615₺ verdim evet biraz tuzluydu fiyati igneyi evde kendim yaptım. Olacagi varmış diyelim kapagida biraz sert açılıyor ilacın o anlık heyecanla hizli cektim takildi ucu bende saskinim hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?