22/09/23 de OVİTRELLE yaptıranlar belirti ve süreçlerimizi buradan birbirimizle paylaşalım

Ben bide ilk ignenin ucunu bozdum yanlislikla gittim birtane daha aldim.pazarlikta cok kötüyüm ben ya hdhdhdh i sallah ise yarar da umitlerimiz boşa çıkmaz. Bu arada ya ben ağrıya acıya cok dayanikliyim yada bende olmuyo bu etkiler. Kasik agrim hiic olmadı 2. Gün bugün benim de

Bende bugün saat 11 de yaptım kızlar inşallah güzel sonuçlar alırız 15 gün sonra test vereceğim çok umutluyum sağ tarafımda oluşmuştu yumurta solda şuan büyüme yok dedi doktor
İnşallah hayırlısıyla olur ve kucağına sağlıklı bir sekilde alirsin testlerden sonra bizede haber vermeyi unutmayın

Valla canım pazarlıkta bende kötüyüm. Annem yanımdaydı. Biz yeni evliyiz. Yani 1 yıl oldu. Borç üzerine borç bindi. Hiç korunmamamıza rapmen hamile kalamadım. Şimdide bebiş için borçlanıyoruz. Allah yardımcımız olsun. Bende pcos olduğu için her ay bu ağrılar oluyordu bende. O yüzden doktora gittim zaten 2 ay önce öğrendim pcos olduğumu. Yumurtam çatlamıyordu diye hamile kalamıyordum. Öyle düşünüyorum yani. Bakalım inşallah bu ay tutarda bebişlerimizi kucağımıza alırız. bide ben her gün meryem suresini okumaya başladım. Şimdide okucam. Bu sureyi okuyup hamile kalanları çok duydum. Herşey Allahtan

Kızlar bi şey sorcam. Yumurtlama dönemlerinde şeffaf uzayan alıntınız oluyor mu hiç. Bende hiç olmuyor. Yani olmak zorunda mı. Ben bekarken olurdu. Evlendikten sonra olmuyor hiç

Bende cuma 11:30 da vuruldum iğneyi cumartesi günü öğlen 11 gibi kasık ağrım başladı sol taraf sadece akşam 10 gibi tamamen geçti ama birde öğlen akıntıyla karışık pembe kanamam oldu çok az belli belirsiz bana doktorum iğnenin 18. Saati ve 36. Saati değerlendirmemi istedi yumurtalarım sadece sol taraftaydı hanımlar

Bende 1 yillik evliyim 5 aydir korunmuyoruz ve bende pco oldugunu yeni ogrendim bakalim insallah dualarimiz kabul olur

Insallah ise yarar herk3s kasık agrisi diyor bu kasik agrisi catlamada illa olmak zorundami ol.ayanda varmi acaba bende tık yok çünkü

Kızlar bi şey sorcam. Yumurtlama dönemlerinde şeffaf uzayan alıntınız oluyor mu hiç. Bende hiç olmuyor. Yani olmak zorunda mı. Ben bekarken olurdu. Evlendikten sonra olmuyor hiç
Bende de olmuyo sen boyle sorunca metak ettim bende simdi olmak zorundami gercekten?

Ben 23 den itibaren sayarsak 11.ci günümdeyim ağrım var ara ara geliyor gidiyor
Yaa. Bende bunu çok merak ediyorum. İğne vurduğumdan beri ağrım vardı ama dünden beri şiddetlendi. Arada sağ arada sol şiddetli vurmaya başladı. Ve adet olacakmışım gibi karın ağrım hafiften başladı dünden beri. Anlamadım niye böyle oldu. Göğüs ağrım falan yok ama

Benim sol ve sağda oldu yumurtam sağda ki çatlamış sol çatlamamış sağda ağrım var meme uçlarım da değişik bir acı oluyor dokununca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…