- 28 Kasım 2019
- 242
- 91
- 98
- 38
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
-
Aşılamayı devlet yapıyormu?Ay evet bende 615 verdim şok oldum ilk ve son verişim ama tutmazsa bir dahakine aşılama yaptırıcam ama çünkü bu şekilde daha maliyetli olacak sanki ve tutma yüzdesi daha düşük aşılamadan
Yo nasıl takılabilir ? Siz ovitrelle vurduğunuza eminmisiniz? Cam enjektör ve sabit mikro uçlu.Bence satmak için dedi sonuçta kafasında ki takılabilir bi iğne gonal f nin çok yedeği vardı sen yumurta büyütmek için kullandın mı bi şey
Malesef artık yapmıyormuş ben özelde yaptiricamAşılamayı devlet yapıyormu?
ben de işe başladım sağda ağrım var doktora sordum progestanı gece kullanınca sabaha kadar ağrım olmuyor sabahları da kullansam olur mu dedim kaydırabilirsin günde bir defa kullandıktan sonra sıkıntı olmaz dedi ama çok hareket etmemeye çalışıyorum :) teste 4 gün kaldıKızlar ne durumdasınız benim sağ tarafta büyümüştü sadece yumurta cumartesi iğneyi yaptım bugün bacağıma vuran bi ağrı var işe geldim ama halsizlikte çok
21 eylulde ovitrelle vuruldum 4. Gunumdeyim bugun karnim cok agridi bi kac saat sonra gecti, birde acayip grip oldum. Sanirim bu bhcg ignesi ya hormoar aktif olunca bagisikligim dustu diye dusunuyorum
Gonal f ile karıştırdım sanki içinde iğne vardı diye hatırlıyorum yanlış hatırlıyor olabilirimYo nasıl takılabilir ? Siz ovitrelle vurduğunuza eminmisiniz? Cam enjektör ve sabit mikro uçlu.
Benim de 8. Günüm tam alnımda kocaman çıktıBenim bugün iğneyi vurulalı 11 gün oldu kocaman bir sivilcem çıktı moralim çok bozuk
Canım iğnenin vurulduğu günüde sayıyor muyum. Eğer öyleyse benim de 7. Günüm. Saymıyorsak 6. GünümBenim de 8. Günüm tam alnımda kocaman çıktı
Ben saydım 8 oldu test de denedim negatif gördüm demek ki vucutan atmışım iğneyi beklemedeyim 14 günü enfeksiyon kapmisim ama çok ağrım var yanmam var sabah doktora gidicemCanım iğnenin vurulduğu günüde sayıyor muyum. Eğer öyleyse benim de 7. Günüm. Saymıyorsak 6. Günüm
Aramızda 1 gün var demek ben dün negatifi gördüm ilacın etksii gitti cuma test deniycem bakalım hafta sonu düğün var gidip kana bakamam diye vallahi kuzum kadın da onda sıra yoktu ben de sağlık ocağına gittim anlattım işte çatlatma iğnesi vuruldun mu falan bir tane toz ilaç verdi tek kullanıldık bir de krem yazdı bakalım inşallah geçer geçmezse gideceğim doktora çok fazla kaşıntı veya mal var neler neler denedim Kız şu kulelere başladığımdan beri yani şu iki haftadır sürekli yanıyorum kaşınıyorumYaa çok geçmiş olsun canım. Gittin mi doktora ne dedi. Bende o günü sayarsam bugün 8. Günüm.
Canım Çok geçmiş olsun ya. İnanamıyorum şuan. Hastalığımız aynı olmasada aynu durumu yaşıyoruz. Ben dünden beri çok hastayım. Salgın var bende kaptım. Başım kemiklerim sırtım belim. Saç diplerim bile ağrıyor. Herşeyden midem bulanıyor. Kustun dün affedersin. Acile gittim. Doktora durumu söyleyince. Yani çatlatma iğnesini söyledim diye bana bi ilaç bile vermedi. Ağrılarımla geri döndüm. Şuan yatakta değilde düken üstündeyim sanki. Dün bhcg istedim 3.29 çıktı. İğnenin etkisimi değer düşer mi bilmiyorum. Beni mahfeden hastayım ama ilaç bile içemiyorum. Sabaha kadar ateşim 38.5 ve ben tirtir titriyordumAramızda 1 gün var demek ben dün negatifi gördüm ilacın etksii gitti cuma test deniycem bakalım hafta sonu düğün var gidip kana bakamam diye vallahi kuzum kadın da onda sıra yoktu ben de sağlık ocağına gittim anlattım işte çatlatma iğnesi vuruldun mu falan bir tane toz ilaç verdi tek kullanıldık bir de krem yazdı bakalım inşallah geçer geçmezse gideceğim doktora çok fazla kaşıntı veya mal var neler neler denedim Kız şu kulelere başladığımdan beri yani şu iki haftadır sürekli yanıyorum kaşınıyorum
SelamlarAramızda 1 gün var demek ben dün negatifi gördüm ilacın etksii gitti cuma test deniycem bakalım hafta sonu düğün var gidip kana bakamam diye vallahi kuzum kadın da onda sıra yoktu ben de sağlık ocağına gittim anlattım işte çatlatma iğnesi vuruldun mu falan bir tane toz ilaç verdi tek kullanıldık bir de krem yazdı bakalım inşallah geçer geçmezse gideceğim doktora çok fazla kaşıntı veya mal var neler neler denedim Kız şu kulelere başladığımdan beri yani şu iki haftadır sürekli yanıyorum kaşınıyorum
Ya kıyamam çok geçmiş olsun ben de enfeksiyondan çekiyorum vallahi daha çok erken be kuzum kan testi vermek için yükselebilir de düşebilir de hani net bir şey de diyemeyiz ama evet ilaç içme aslında hala hamilelerde bile kullanılam ağrı kesiciler oluyor onlardan neden vermemişler yani böyle de ağrılarla insan duramaz ki ateşin de çok çıkmamış daha mecbur dayanacaksın ya ılık duş falan alsaydın ateşin düşmesi içinCanım Çok geçmiş olsun ya. İnanamıyorum şuan. Hastalığımız aynı olmasada aynu durumu yaşıyoruz. Ben dünden beri çok hastayım. Salgın var bende kaptım. Başım kemiklerim sırtım belim. Saç diplerim bile ağrıyor. Herşeyden midem bulanıyor. Kustun dün affedersin. Acile gittim. Doktora durumu söyleyince. Yani çatlatma iğnesini söyledim diye bana bi ilaç bile vermedi. Ağrılarımla geri döndüm. Şuan yatakta değilde düken üstündeyim sanki. Dün bhcg istedim 3.29 çıktı. İğnenin etkisimi değer düşer mi bilmiyorum. Beni mahfeden hastayım ama ilaç bile içemiyorum. Sabaha kadar ateşim 38.5 ve ben tirtir titriyordum
geçmiş olsun bu arada bende soğuk algınlığı geçiriyorum. Dün doktor bana da birşey yazmadı. Ama vücudumuz kendini iyileştirme yeteneğine inanıyorum ben. Bir kaç gün yüksek dozlu vitamin D ilacı içtim toparlıyorum ben şuan.Canım Çok geçmiş olsun ya. İnanamıyorum şuan. Hastalığımız aynı olmasada aynu durumu yaşıyoruz. Ben dünden beri çok hastayım. Salgın var bende kaptım. Başım kemiklerim sırtım belim. Saç diplerim bile ağrıyor. Herşeyden midem bulanıyor. Kustun dün affedersin. Acile gittim. Doktora durumu söyleyince. Yani çatlatma iğnesini söyledim diye bana bi ilaç bile vermedi. Ağrılarımla geri döndüm. Şuan yatakta değilde düken üstündeyim sanki. Dün bhcg istedim 3.29 çıktı. İğnenin etkisimi değer düşer mi bilmiyorum. Beni mahfeden hastayım ama ilaç bile içemiyorum. Sabaha kadar ateşim 38.5 ve ben tirtir titriyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?