Hadi gözün aydınEvet canım gördüm çok şükürtek kese var. Daha çok küçük 1.2 mm. Haftaya cuma hem kalp atışı hem kesenin detayını göreceğiz inşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi gözün aydınEvet canım gördüm çok şükürtek kese var. Daha çok küçük 1.2 mm. Haftaya cuma hem kalp atışı hem kesenin detayını göreceğiz inşallah
![]()
Geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Yerinden kalkma boşver iş güç beklesin. Bakanın var mı sana peki? Bana da coraspini azalttı haftada 2 gün. Enoxda iki günde bir. Bu haftalarda kanama olabiliyor dedi doktor. Normal demek ki seninde kanama alanının olması. İlaçlar yapabiliyormuş. Belki haftaya tamamen bıraktırır benimkini deSenin liste baya kalabalıkmış şifa olsun inşallahbenim ağrım nerde tam anlamıyorum her yerim ağrıyor bide benim WC harici kalkmam şimdiden yasak. rahim ağzı yetmezliğime bağlı düşük tehlikem var bilmiyorum günler nasıl geçecek böyle
![]()
İnşallah bana da transferden sonra bi gün hap bi gün iğne kan sulandırıcı demişti kanamam olunca tamamen kestirdiGeçmiş olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Yerinden kalkma boşver iş güç beklesin. Bakanın var mı sana peki? Bana da coraspini azalttı haftada 2 gün. Enoxda iki günde bir. Bu haftalarda kanama olabiliyor dedi doktor. Normal demek ki seninde kanama alanının olması. İlaçlar yapabiliyormuş. Belki haftaya tamamen bıraktırır benimkini de
Hayırlı uğurlu olsunn, kaçıncı haftadasınız acaba ve mide bulantınız var mııEvet canım gördüm çok şükürtek kese var. Daha çok küçük 1.2 mm. Haftaya cuma hem kalp atışı hem kesenin detayını göreceğiz inşallah
![]()
Teşekkür ederim. Son adet takvimine göre 5+3teym. Mide bulantım bu sabah çok hafif oldu. Beni rahatsız etmeyecek düzeydeydi. 6.hafta itibari ile başlıyormuş geneldeHayırlı uğurlu olsunn, kaçıncı haftadasınız acaba ve mide bulantınız var mıı
Benim bugün 6.haftam başladı da dün gece hafif oldu tekrar olmadı ben de olsun istiyorum nedenseTeşekkür ederim. Son adet takvimine göre 5+3teym. Mide bulantım bu sabah çok hafif oldu. Beni rahatsız etmeyecek düzeydeydi. 6.hafta itibari ile başlıyormuş genelde
Yaaa çok mutlu oldummEvet canım gördüm çok şükürtek kese var. Daha çok küçük 1.2 mm. Haftaya cuma hem kalp atışı hem kesenin detayını göreceğiz inşallah
![]()
İnşallah benim ilaçlarımı da azaltırlar nefret ettim ilaç yutmaktan da iğneden de.Geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Yerinden kalkma boşver iş güç beklesin. Bakanın var mı sana peki? Bana da coraspini azalttı haftada 2 gün. Enoxda iki günde bir. Bu haftalarda kanama olabiliyor dedi doktor. Normal demek ki seninde kanama alanının olması. İlaçlar yapabiliyormuş. Belki haftaya tamamen bıraktırır benimkini de
Az kaldı canım. İnşallah kalp atışından sonra ilaçların çoğu azalır. Senin ne zamandı kese günü?İnşallah benim ilaçlarımı da azaltırlar nefret ettim ilaç yutmaktan da iğneden de.
Çok iyi bişey değil ama sen bilirsinBenim bugün 6.haftam başladı da dün gece hafif oldu tekrar olmadı ben de olsun istiyorum nedense![]()
Ne biliyim varlığını göstersin istiyorum herhaldeÇok iyi bişey değil ama sen bilirsin![]()
Cumartesi ya da pazartesi dedi ben pazartesi seçtim garanti olsun diye bi de ilaçlarım bitti rapor çıkartıcam iflahımız patladı ilaç parası vermekten bari en azından sgk nın karşıladıklarını alabileyim. Ben durmadan yiyorum şimdiden kilo aldım çok eminim ilaçların yedirdiğine napıcam bilmiyorum hayatta bu kadar tatlı yemem , yemesem ölücem sankiAz kaldı canım. İnşallah kalp atışından sonra ilaçların çoğu azalır. Senin ne zamandı kese günü?
Sen yine zayıfmışsın. Ben kilolu hamile kaldım bakalım sonum neye benzeyecekCumartesi ya da pazartesi dedi ben pazartesi seçtim garanti olsun diye bi de ilaçlarım bitti rapor çıkartıcam iflahımız patladı ilaç parası vermekten bari en azından sgk nın karşıladıklarını alabileyim. Ben durmadan yiyorum şimdiden kilo aldım çok eminim ilaçların yedirdiğine napıcam bilmiyorum hayatta bu kadar tatlı yemem , yemesem ölücem sankikarnım şişti gören beni 4-5 aylık hamile sanır hayır zayıftım bi de yanaklarım löpüş löpüş oldu
![]()
Ne biliyim varlığını göstersin istiyorum herhalde![]()
Yanaklarım kortizon vermiş gibi şiştiSen yine zayıfmışsın. Ben kilolu hamile kaldım bakalım sonum neye benzeyecekiştah dersen bende sınırsız
![]()
O zaman sende de mide bulantısı yok henüzz ben de sürekli yiyorummYanaklarım kortizon vermiş gibi şiştieşim diyo ki iki haftada bunu nasıl başardın hiç iyiye gitmiyo diyo
inşallah ilaçları bırakınca kesilir bu iştah ya
Yok yokO zaman sende de mide bulantısı yok henüzz ben de sürekli yiyorumm![]()
Ya zaten kilolu hamile kaldım birde bu iştah beni korkutuyor iyice abartıyorumYok yoktransferden bi kaç gün sonra mide kazınması oldu bi süre, bi hafta sonra bikaç kez bulandı geçti sürekli olmuyor bu haftada bikaç kez bulandı geçti mide napsın ne bulsam yiyorum şeker komasına giricem hiç normal değil kesin ilaçlardan daha çocuk chia tanesi kadar haberi yok karnımda olduğundan
![]()
Hahahaha benim de canım şekerli şeylerden ziyade sürekli etli şeyler istiyor normalde böyle değildim çok şaşkınım lahmacun kebap hamburger tavuk full böyle şeyler yemek istiyorum sebze veya çorba istemiyorımYok yoktransferden bi kaç gün sonra mide kazınması oldu bi süre, bi hafta sonra bikaç kez bulandı geçti sürekli olmuyor bu haftada bikaç kez bulandı geçti mide napsın ne bulsam yiyorum şeker komasına giricem hiç normal değil kesin ilaçlardan daha çocuk chia tanesi kadar haberi yok karnımda olduğundan
![]()
Sabaha kadar uyuyamadım bel ağrısındanYa zaten kilolu hamile kaldım birde bu iştah beni korkutuyor iyice abartıyorumama ilaçlar gerçekten ödem yapıyor şişlik yapıyor vücutta. Dikkat ettm bir iki gün ama veremiyor vücut
bakalım ilaçları kesince nasıl olacağizz
![]()
Ben de var o normalde hiç et sevmem yumurtadan nefret ederim canım et yumurta istiyorHahahaha benim de canım şekerli şeylerden ziyade sürekli etli şeyler istiyor normalde böyle değildim çok şaşkınım lahmacun kebap hamburger tavuk full böyle şeyler yemek istiyorum sebze veya çorba istemiyorım