- 18 Şubat 2025
- 363
- 208
- 18
- 29
Aaaa neden böyle oluyoruz acabaBen de var o normalde hiç et sevmem yumurtadan nefret ederim canım et yumurta istiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa neden böyle oluyoruz acabaBen de var o normalde hiç et sevmem yumurtadan nefret ederim canım et yumurta istiyor![]()
Ara ara oluyor ama şiddetli değil canım. Fıtık var bende. Bel ağrısına alışığım farketmedim o yüzdenSabaha kadar uyuyamadım bel ağrısındankasığıma da vuruyor sende de var mı bel ağrısı
Pazartesiyi bekleyemeceğim ben sabah gidicem doktoraAra ara oluyor ama şiddetli değil canım. Fıtık var bende. Bel ağrısına alışığım farketmedim o yüzden
Ay bencede beklenilmezzPazartesiyi bekleyemeceğim ben sabah gidicem doktora![]()
Ne yaptın canım?Pazartesiyi bekleyemeceğim ben sabah gidicem doktora![]()
Gittim canım cumartesi tek kese göründü çok şükür tabii ama kendimi ikize odaklamıştım :) haftaya tekrar gel dedi. Kalp atışını duyan yok mu acaba bizimle beraber transfer olup bu hafta 6 ya gircezNe yaptın canım?
Gözün aydınGittim canım cumartesi tek kese göründü çok şükür tabii ama kendimi ikize odaklamıştım :) haftaya tekrar gel dedi. Kalp atışını duyan yok mu acaba bizimle beraber transfer olup bu hafta 6 ya gircez
Ben hiç yazdırmadım hangilerini karşılıyor acaba benim ilaçlarımı karşılamıyor estrofem diyorsanız onu günde 5 tane kullanıyordum devlet günde 1 tanesini karşılıyor ayda bi tane alma hakkınız var diye biliyorumSelamlar herkese,
İlaçlarla ilgili bir sorum olacak sizlere. Transfer aşamasında kullanılan ilanların bazıları 8. bazıları da 12. haftaya kadar kullanılıyor. Bu ilaçların çoğunluğunu SGK karşılıyor. Ben aile hekimine yazdırıyordum ama sıklıkla gidip yazdırmak gerekiyor, malum her ilacın içinde farklı sayıda var ve aynı anda bitmiyor. Siz nasıl çözdünüz bu durumu? Kadın doğum doktorundan rapor çıkarmak gibi bir seçenek var mı? Bilenler yazarsa memnun olurum.
Enox, progestan fitil vs. bunları karşılıyor.Ben hiç yazdırmadım hangilerini karşılıyor acaba benim ilaçlarımı karşılamıyor estrofem diyorsanız onu günde 5 tane kullanıyordum devlet günde 1 tanesini karşılıyor ayda bi tane alma hakkınız var diye biliyorum
Doktorunuz kimdi, sonuç nedir :)Bahçeci sizinki neresiydi acaba![]()
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinGittim canım cumartesi tek kese göründü çok şükür tabii ama kendimi ikize odaklamıştım :) haftaya tekrar gel dedi. Kalp atışını duyan yok mu acaba bizimle beraber transfer olup bu hafta 6 ya gircez
Sanırım devlet bir tek estrofem ve Protestan karşılıyor oksapar kullanıyorum onu karşılıyor mu Bilmşyorum onun dışında prolutex iğne folixor folik asiti karşılamıyor. Ben Protestan ve estrofemi annemin üzerine yazdırdım dönüşümlü alıyorum ama arada tabi parayla da aldığım oluyor yine bile denk gelmiyo çünkü günde 3 kere kullanıyorumSelamlar herkese,
İlaçlarla ilgili bir sorum olacak sizlere. Transfer aşamasında kullanılan ilanların bazıları 8. bazıları da 12. haftaya kadar kullanılıyor. Bu ilaçların çoğunluğunu SGK karşılıyor. Ben aile hekimine yazdırıyordum ama sıklıkla gidip yazdırmak gerekiyor, malum her ilacın içinde farklı sayıda var ve aynı anda bitmiyor. Siz nasıl çözdünüz bu durumu? Kadın doğum doktorundan rapor çıkarmak gibi bir seçenek var mı? Bilenler yazarsa memnun olurum.
Zaman geçmiyor yahuGözün aydınbende kalp atışı için beklemedeyim vakit geçmiyor
insallah daha da güzel haberler alırız
Gözünaydın olsun çok sevindmGittim canım cumartesi tek kese göründü çok şükür tabii ama kendimi ikize odaklamıştım :) haftaya tekrar gel dedi. Kalp atışını duyan yok mu acaba bizimle beraber transfer olup bu hafta 6 ya gircez
Aile hekiminden mi yazdırdınız, kadın doğumdan mı? Oksapar kan sulandırıcı mı? Ben de Enox kullanıyorum onun yerine. Merak ettiğim kısa süreli bir kullanım olduğu için kadın-doğumdan rapor çıkartıp çıkartamadığımız. Haftanın 2-3 günü ya aile hekimindeyim ya da eczanede.Sanırım devlet bir tek estrofem ve Protestan karşılıyor oksapar kullanıyorum onu karşılıyor mu Bilmşyorum onun dışında prolutex iğne folixor folik asiti karşılamıyor. Ben Protestan ve estrofemi annemin üzerine yazdırdım dönüşümlü alıyorum ama arada tabi parayla da aldığım oluyor yine bile denk gelmiyo çünkü günde 3 kere kullanıyorum
Açıkçası yakın zamana kadar ben de hepsini parayla alıyordum burada bir arkadaş annesinin teyzesinin üzerine yazdırdım diyince dedim ben de deneyeyim. Anneme doktor yardımcı olmuş yazmış aile hekimi. İlaçlar bende gözüktüğü için anneme yazdırdım Progestan 3 kutu estrofem de 4 kutu yazdı ve devlet karşıladı o yüzden baya bir gidiyor. Oksapar kan sulandırıcı benim eski gebeliğimden kalmıştı 2 kutu onu kullanıyorum ama burada okudum yazıyormuş sağlık ocağı. Ben de sağlık ocağına gidip yazdırmıştım prednol falan kullanmıştımAile hekiminden mi yazdırdınız, kadın doğumdan mı? Oksapar kan sulandırıcı mı? Ben de Enox kullanıyorum onun yerine. Merak ettiğim kısa süreli bir kullanım olduğu için kadın-doğumdan rapor çıkartıp çıkartamadığımız. Haftanın 2-3 günü ya aile hekimindeyim ya da eczanede.
rapor hakkında bilgim yok açıkçasıAile hekiminden mi yazdırdınız, kadın doğumdan mı? Oksapar kan sulandırıcı mı? Ben de Enox kullanıyorum onun yerine. Merak ettiğim kısa süreli bir kullanım olduğu için kadın-doğumdan rapor çıkartıp çıkartamadığımız. Haftanın 2-3 günü ya aile hekimindeyim ya da eczanede.
Estrofem bir kerede 4 kutu verdi mi? Sistem hep teke düşürüyor.Açıkçası yakın zamana kadar ben de hepsini parayla alıyordum burada bir arkadaş annesinin teyzesinin üzerine yazdırdım diyince dedim ben de deneyeyim. Anneme doktor yardımcı olmuş yazmış aile hekimi. İlaçlar bende gözüktüğü için anneme yazdırdım Progestan 3 kutu estrofem de 4 kutu yazdı ve devlet karşıladı o yüzden baya bir gidiyor. Oksapar kan sulandırıcı benim eski gebeliğimden kalmıştı 2 kutu onu kullanıyorum ama burada okudum yazıyormuş sağlık ocağı. Ben de sağlık ocağına gidip yazdırmıştım prednol falan kullanmıştım
Evet 4 tane aldım anneme yazmış doktor ilk kez bu kadar aldım ben de daha önce de bana 2 kutu yazmışlardı ama bir kutu karşılıyo devlet diye alamamamıştım. Rica ederimEstrofem bir kerede 4 kutu verdi mi? Sistem hep teke düşürüyor.
Açıklamalar için teşekkür ederim.