- 25 Mayıs 2017
- 992
- 647
- 103
Sağlıklı olsun da çift tek çok önemli değilBen de öyleama çoğunlukla sol. Sağ arada batıyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıklı olsun da çift tek çok önemli değilBen de öyleama çoğunlukla sol. Sağ arada batıyor
![]()
Ah orası öyleSağlıklı olsun da çift tek çok önemli değilsonucun nasıl yaz canım buraya da
Değeriniz maşallah çok güzel artmışAh orası öylesonucum çıktı 1689 bu cumartesi ya da haftaya pazartesi kese görmeye gidebilirsin dediler
Ay maşallah inşallah kese de güzel görünür bu değerlerde. Bende perşembe günü güdiceğim inşallah görebilirizAh orası öylesonucum çıktı 1689 bu cumartesi ya da haftaya pazartesi kese görmeye gidebilirsin dediler
Size ne zaman dedi kese görmek içinDeğeriniz maşallah çok güzel artmışgözünüz aydın bende kese görmek için sabırsızlanıyorum
Görürsen yaz mutlakaAy maşallah inşallah kese de güzel görünür bu değerlerde. Bende perşembe günü güdiceğim inşallah görebiliriz![]()
9 Eylül de pozitif aldık yarın inşallah kese için gidicezSize ne zaman dedi kese görmek için![]()
Artış oranı nasıl sence. beta hcg hesaplama sitesi vardı orda artış oranı yazıyordu bir baksaydın canım. İnşallah benimde artmıştır baktırmak istemiyorum kese zamanına az kaldı diyeGörürsen yaz mutlakatekrar kan testi verirsen de yaz haberleşelim çatlayacağım meraktan benimkiler tek mi ikiz mi
Bize de haber ver canım inşallah güzel bir şekilde büyümüştür9 Eylül de pozitif aldık yarın inşallah kese için gidicez![]()
Ben her sonucu doktorumla paylaştım çok iyi dedi. Herkeste 2 katı artmıyor bazıları çok yüksek başlıyor bazıları %60-80 artıyor.Artış oranı nasıl sence. beta hcg hesaplama sitesi vardı orda artış oranı yazıyordu bir baksaydın canım. İnşallah benimde artmıştır baktırmak istemiyorum kese zamanına az kaldı diye
Gördük çok şükürdarısı başınıza inşallah. Kanama alanım varmış kan sulandırıcıyı bıraktırdı 10 gün sonra tekrar randevumuz
sizin nasıl gidiyor
TekHayırlı olsun canım çok sevindmm.Darısı bize inşallah bende yarın hüzel haberler veririm inşallah
Hangi ilaçları bıraktırdı başka. Şu iğnelere devam ettiriyorlar mı yine. Dört gözle iğnelerden kurtulmayı bekliyorum. Tek gebelik değil mi?
O iğneler bile azalmasi yine iyi oluyor. Her yerim ağrıyor artık iğnelerden. İnşallah bende de eksilir yarından sonra. Çok heyecanlıymTekestrofem corasprin ve enox kan sulandırıcı iğneyi bıraktırdı
güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
çok heyecanlı o an
![]()
Ay hadi insallahO iğneler bile azalmasi yine iyi oluyor. Her yerim ağrıyor artık iğnelerden. İnşallah bende de eksilir yarından sonra. Çok heyecanlıym![]()
Senin liste baya kalabalıkmış şifa olsun inşallahCyclo, promester iğne, enox iğne,coraspin, prograf,dekort,progestan kapsül,folik asit ve balık yağı karışımlı matarex takviyesi kullanıyorum. Liste uzunbirde canım benim önceden sağ kasığımda batmalar olurdu iki gündür sol kasığımda oluyor. Senin olmuş muydu? Neye yormam lazım?
Canım gördün mü keseyi bugünCyclo, promester iğne, enox iğne,coraspin, prograf,dekort,progestan kapsül,folik asit ve balık yağı karışımlı matarex takviyesi kullanıyorum. Liste uzunbirde canım benim önceden sağ kasığımda batmalar olurdu iki gündür sol kasığımda oluyor. Senin olmuş muydu? Neye yormam lazım?
Evet canım gördüm çok şükürCanım gördün mü keseyi bugün