Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun aminBebeğiniz zamanında kolaylıkla ve sağlıkla doğar inşallah Allah şifa versin bütün bekleyenlere![]()
Vala dün suyum geldi bugünde doktor açılman var dedi büyük ihtimale alınıcak yaşama şansı az dediCanım nasıl oldun?
Canım hemen hemen ayni hafta ve aynı sureclerden gectim bu sene temmuz ayında. Suyun gelmesi dogum basladigi anlamina gelmiyor , kese kendini onarabilir , eve çıkmayı düşünme hastaneden ol. Ben suyum geldigi halde 4 hafta sonra doğum yaptım ama benim enfeksiyonum aşırı yüksekti ve tedaviye yanıt vermiyordu , hayati tehlikem olduğu için dikişim alınmıştı mecburen.Vala dün suyum geldi bugünde doktor açılman var dedi büyük ihtimale alınıcak yaşama şansı az dedi
Bu haftada erken doğum olursa Allah korusun inişallah yaşar bebeğim ama normal mi sezeryan mı olur sizin nasıl oldu ve şuan iyi mi beneğinCanım hemen hemen ayni hafta ve aynı sureclerden gectim bu sene temmuz ayında. Suyun gelmesi dogum basladigi anlamina gelmiyor , kese kendini onarabilir , eve çıkmayı düşünme hastaneden ol. Ben suyum geldigi halde 4 hafta sonra doğum yaptım ama benim enfeksiyonum aşırı yüksekti ve tedaviye yanıt vermiyordu , hayati tehlikem olduğu için dikişim alınmıştı mecburen.
Bebegin suyunun gelmesi doğum yapacagin anlamina gelmez . Biliyorum çok streslisin , çok dua ediyorsun ki konunu simdi okudum çok dua ettim ben de.
Rabbimin dediği olur , yiyecek ekmeği varsa kac haftalık dogarsa doğsun yavrun yaşar Allah izin verdikten sonra kimse karşısinda duramaz. Umudunu yitirme ve çok ağlama lütfen. Bol bol dua edelim
Benim dikisim alindiktan 10 saat sonra normal doğumla bir kızım oldu.Bu haftada erken doğum olursa Allah korusun inişallah yaşar bebeğim ama normal mi sezeryan mı olur sizin nasıl oldu ve şuan iyi mi beneğin
Rabbim evladını sana bağışlasın dualarımı senden eksik etmiyorumVala dün suyum geldi bugünde doktor açılman var dedi büyük ihtimale alınıcak yaşama şansı az dedi
Sizin erken doğum kaç haftalık Ken oldu benim açılmam var doktor az önce baktı yarınki perinatoloji uzmanı büyük ihtimalle dikişi açıçak dediBenim dikisim alindiktan 10 saat sonra normal doğumla bir kızım oldu.
6 gün yaşadı. Ama suyu tamamen bitmişti karnimdayken de biraz onun da etkisi oldu. Biraz suyu olsaydi (bebegin cigerlerinin icindeki hava kabarciklarinin gelisecegi haftada dogdu) ve enfeksiyonum dusseydi dikisi almayacaklardi doguma kadar hastanede yatacaktım.
Siz de enfeksiyon yoksa korkmayın, dedigim gibi su gelisi dogum oldugu anlamina gelmez ve kese kendini onarabilir su gelisi durabilir. Su gelisi devam dahi etse 5 hafta kadar bile gelse , en kritik haftayı atlatmis olursunuz. Stres olup bagisikliginizi düşürmeyin ki enfeksiyon bir aralık bulmasın.
Erken doğsa dahi yaşayan bebekler var o dönem cok arastirmistim , hatta 35 sene önce annemin kuzeni 22 haftalık bir kız bebek doguruyor kız çok sağlıklı masallah ve 35 yaşında. Dediğim gibi Allah ömür verdiyse ki inşallah saglikli yaşayacağı uzun ömürleriniz olur endise etmeyin
Çok teşekkür ederim canım çok yanıyo onu kaybedicem diyeRabbim evladını sana bağışlasın dualarımı senden eksik etmiyorum
Çok haklısın ama güçlü olmak zorundasın onun için biliyorsun senin üzüntünü, stresini o da hep hissediyor. İnşallah öyle bir şey olmayacak o seninle kalacakÇok teşekkür ederim canım çok yanıyo onu kaybedicem diye
Perinatolog kontrol etti miÇok teşekkür ederim canım çok yanıyo onu kaybedicem diye
Bugün yokmuş yarın bakacak şuan ağrım yok ama çok korkuyorum doktor eğer bebek orayı zorlarsa dikiş patlarsa bi daha hamile kalamasın dediPerinatolog kontrol etti mi
Nasilsiniz?
Bugün yokmuş yarın bakacak şuan ağrım yok ama çok korkuyorum doktor eğer bebek orayı zorlarsa dikiş patlarsa bi daha hamile kalamasın dedi
Dualarımdasınız o kadar üzüldüm ki Allahın izniyle sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim Allahtan ümit kesilmez sakin kalmaya stres yapmamaya çalışın biliyorum çok zor ama olumlu düşününBugün yokmuş yarın bakacak şuan ağrım yok ama çok korkuyorum doktor eğer bebek orayı zorlarsa dikiş patlarsa bi daha hamile kalamasın dedi
Doktor neden yokmuş?Bugün yokmuş yarın bakacak şuan ağrım yok ama çok korkuyorum doktor eğer bebek orayı zorlarsa dikiş patlarsa bi daha hamile kalamasın dedi
BilmiyorumDoktor neden yokmuş?
Offff içim yandı, umarım umarım dayanır vücudun, umarım bebeğin sağlıkla zamanında doğar. Onlar çok mucize, Allahım umarım dualarını duyar tüp bebek annesi olarak yavrularımızla sınanmayalım aminÇok teşekkür ederim canım çok yanıyo onu kaybedicem diye
Bilmiyorum
Erken haftasa serklajı enfeksiyonunuz var diye mi atmadı yoksa enfeksiyon riski olur diye miBebegın eşi rahmin agzındaydı o yüzden atmadılar atamayız iğne bebeğin eşine değerse patlar çok riskli deyip atmadılarşimdi tekrar tüp bebekle hamileyim doktorum da enfeksıyon riskinden dolayı pesser halka taktı 4 aylık olduk bakalım ocakta kontrolümüz var