22 Nisan'da test yaptıracak arkadaşlar buraya

kızlar nerdesiniz benim 147.3 çıktı.sanırım hamileyim.ama dr"um 3 gün arayla baktıralım ona göre kesin sonuç diyebiliriz dedi hadi hayırlısıkaydirigubbakcemile4

tebrik ederim arkadaşım sağlıcakla kucağınada alırsın inşallah. sonuç bekleyen diğer arkadaşlarada bol şanslar diliyorum. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.kimsenin kucağı boş kalmasın. darısı biz olmayanlara inşallah.

Serapcım tebrikler allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bende pek iyi haber yok değerim çok düşük 17.61 cuma tekralıcaz doktorum çok düşük olduğunu söyledi hayırlısı bakalım yükselmezse kimyasal gebelik kendine ve bebişe çok iyi bak

ben şoktayim...hamileyim..hem de değerim 691 cikti yani coğul.....Allahim sana binlerce şükür!!!

çokk tebrik ederim.problemsizz bir dokuz ay geçirmeni dilerim.herada dan ses yok değil mi bugün o nasıl acaba.umarım oda senin gibi iyi haberler vercek bugün

:CüvCüv:
çokk tebrik ederim.problemsizz bir dokuz ay geçirmeni dilerim.herada dan ses yok değil mi bugün o nasıl acaba.umarım oda senin gibi iyi haberler vercek bugün

kizlar allah kucaginiza almayi nasip etsin bizede dua edinn benimde son 2 gunum teste:emir_bebek::CüvCüv:

tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :CüvCüv::emir_bebek:

Teşekkürler herkese!!! :) Coğul olduğunu kesin ama hemşireye göre ücüzler de olabilir....
Cuma tekrar test günüm...
Egeli: Canım çok teşekkürler...Inşallah senin de hayırlısıyla Allah bebeklerini kucağına almayı nasıp eder :) Senin ilk değerin kaçti?

slm arkadaşlar.Ben aranıza yeni katıldım.Transferim 12 nisanda yapıldı ve test günüm 24 nisan cuma günü.ilk denemem olduğu için inanın 11 gün nasıl geçti hepiniz bilirsiniz.bugün dayanamadım ve gebelik testi yaptım .2. çizgi açık pembe olarak çıktı.belirtiler kasıklarımda nefes alıp verirken batmalar,belimde ağrı,göğüs uçlarımda acı var.bilmiyorum inanın negatifmi-pozitifmi.çok heyecanlıyım.bu kınuda bişey dicek varmı allah herkesin emeğini boşa çıkarmasın,herkesin gönlüdekini versin.

slm arkadaşlar.Ben aranıza yeni katıldım.Transferim 12 nisanda yapıldı ve test günüm 24 nisan cuma günü.ilk denemem olduğu için inanın 11 gün nasıl geçti hepiniz bilirsiniz.bugün dayanamadım ve gebelik testi yaptım .2. çizgi açık pembe olarak çıktı.belirtiler kasıklarımda nefes alıp verirken batmalar,belimde ağrı,göğüs uçlarımda acı var.bilmiyorum inanın negatifmi-pozitifmi.çok heyecanlıyım.bu kınuda bişey dicek varmı allah herkesin emeğini boşa çıkarmasın,herkesin gönlüdekini versin.

şimdiden hayırlı olsun ben 10günü yapmıştım idrarda ve silik çizgi çıkmıştı ve hamileydim..:nazar::nazar:

Back
X