22 yaşında diş hek. okumaya başlanır mı?

26 yaşındayım bende psikoloji okumak istiyordum.3 yıldır 4 yıllık üniversiteden mezunum atanmayı bekliyorum ama hayalim psikolog Olmak.atandıktan sonra tekrardan gireceğim sınava. Senin yaşın daha genç.kesinlikle tekrardan girmelisin

Kendimi gördüm... her dönem sonunda artık bırakıyorum tekrar hazırlanicam diyorum fakat aynı senin gibi yaş, evlilik, iş hayatı soruları beynimi kurcalayınca vazgeçiyorum.... 21 yaşımdayım 2.sinif bitiyor bu dönem aynı senin gibi ve hayalim diş hekimi olmaktı. Son sene aslında çok çalışmama rağmen başaramadım 40 bin sıralama yaptım. 1 sene de lise hazırlıktan dolayı kaybım var diye mezuna kalamadım ve maalesef şuan okuduğum bölüme yerleştim. Okuldan yana sıkıntım yok allaha şükür çok güzel bir okulda okuyorum ama yolun yarısına geldim hala bölüm bana uygun mu değil mi diye düşünüyorum.... Eğer fikrini gerçekleştirirsen yazar mısın, bana da cesaret gelir belki.......

Son düzenleme:
yorumları okumadım ama,
diş hek fakültesindeydim. 30 yaşında bir öğrenci bile vardı evli barklı.
Bence hiç düşünme git oku

Hakikaten çok benzer durumdayız. İnşallah :)

Ben konuyu açarken, bu kadar çok olumlu yorum görebileceğimi tahmin etmiyordum açıkcası.
Ne kadar çok hayallerini gerçekleştirmek isteyen varmış. İnşallah herkes hayallerine kavuşur:)

Teşekkür ederim herkese, güzel yorumlarınız için

Şöyle cevap vereyim. 27 yaşımdayım. Üniversite mezunuyum ve tekrar okumak istiyorum. Hukuk Fakültesi istiyorum ve olana kadar da uğraşmayı düşünüyorum. Ve hiçbir zaman yaşım geçti diye düşünmedim. :) Okumak istediğim bölüm de Hukuk yani boru değil. :)

Okunur, çok da güzel olur.
Sevmedigi bir bölümü bitirip, nefret ettiği bir iş yapan biri olarak düşünme derim.

26 yasindayim ve hala kpss hazirlaniyorum.
22 de mezun oldum.
Bilseydim böyle uzayacagini baska bir bolum okurdum suan bitmis olurdu.
Hicbirsey icin gec degildir.
Ha bu arada esim 31 yasinda 2.uni okumaya basladi bu sene mezun oluyor.
Ilk basta napacaksin gul gibi meslegin var diyenler simdi hayran vaziyette ya bizde mi okusak diyorlar.
Bilginin geci erkeni olmaz.
Kesinlikle okuyun.su sinav surecini atlatayim 2.uni düşünüyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…