22 yaşında diş hek. okumaya başlanır mı?

Aynen cok calismaliyim cok tesekkur ederim amin

Okul puanım kırılmıyor, bu sene

Yanlış anlamazsan birşey soracam. Ailen 4. kez girecek olmana birşey söylemiyor mu?
Yani bir bölüm okurken mi giriyorsun sınavlara, yoksa herhangi bir bölüm okumuyor musun?

Yanlış anlamazsan birşey soracam. Ailen 4. kez girecek olmana birşey söylemiyor mu?
Yani bir bölüm okurken mi giriyorsun sınavlara, yoksa herhangi bir bölüm okumuyor musun?
Ailem sağolsunlar bi sey demiyolar arkamdalar o konuda. Biraz siksalar daha mı cok zorlardım kendimi bilmiyorum.
Herhangi bi bölüm okumuyorum

Ailem sağolsunlar bi sey demiyolar arkamdalar o konuda. Biraz siksalar daha mı cok zorlardım kendimi bilmiyorum.
Herhangi bi bölüm okumuyorum
Ya ben cesaret edebilsem bırakıyorum bu bölümü diyecem de yok. Birşey dememeleri güzel bence.
Ben kafayı yemek üzereydim bir ara. Ne yapacam diye düşünmekten.
Anlayışsız değiller aslında ama. Madem okumuyordun niye 2 sene bekledin o bölümde diyebilirler haklı olarak bana

Universiteye devam ederken ders çalış diycem ama diş istiyorum diyorsun zor o yüzden. İnşaAllah kabullenmeleri kolay olur. Gelecegini düşün 2 yili harcamak mı yoksa ömür boyu istemediğin bi mesleği yapmak mı ? Cesaretlen

Zaten doğru düzgün devam ettiğim söylenemez. Ygs'ye kadar giderim ara ara. Ondan sonra gitmem ygs den istediğim puanı alırsam diye düşünüyorum

Babamın arkadası 60 yasında adam suan yüksek lisans yapıyor neden okunmasın içinee kalmasın ilerde cooook pişman olursun

Yeter ki iste ve azim et herşey olur ,yeter ki hırs yapıp fazlaca,olmasa umudunu yitirme,sevmediğin bir bölümle mutsuz olmak'dan geç olması iyi ,bol şanş ve başarılar ...

Benim derdim iş hayatından ziyade evlilik konusu. Yani evlenme meraklısı değilim ama 27'de bitirsem, işe girsem diyene kadar yaş 30'a yaklaşıyor malum. Çocuk vs. ne zaman olacak diye düşünüyorum
Yaşın hepsi için uygun canım.Devir artık 20lerde evlenmeli bebek yapmalı devri değil artık.39umda evlendim 40da anne oldum :)

Bak canım ben de çok iyi bi bölümde üniversite son sınıfta ara verdim 23 yaşındayım yurtdışına geldim ikinci bir üniversite okumak için hukuk okuyordum ve mezun olunca bizim ülkede hukuka adalete inancımı kaybettiğim için bıraktım ikinci bölüme geçtim , 27 yaşında mezun olacağım burdan
Geçmeyi kafana koyduysan bir saniye bile düşünme benim arkadaşlarımın hepsi mezun oldu kimi staj yapıyor kimi hiç bir şey yapmıyor atanmayı bekleyen bir sürü arkadaşım var yani mezun olunca kimse kariyerine başlayamıyor bir kaç sene sürüyor insanın yerini bulması
Kuzenim mezun oldu 3 sene evde KPSS çalıştı o sürede başka bi bölüm bitirirdi bana göre
Şuna da Eminim 27 yaşına geldiğimde ben iki bölüm bitirmiş bir insan olacağım ama arkadaşlarımın bir çoğu hala bir yerlere gelememiş olacak( hayalleri bakımından söylüyorum )
Ne istediğine odaklan ve gerisini hiç düşünme

Hemen basla :) 22 gec mi diye dusunursun bakmissin 23 olmussun yine gec mi diye dusunurken bakmissin 24 e yol almissin vsvs... Kalbinden ne geciyorsa ne mutlu edecekse yap, basla hemen :) basarilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…