- 30 Eylül 2016
- 1.184
- 1.600
- 133
- Konu Sahibi ZeynepCeren
-
Aynen cok calismaliyimİşte onu tahmin ettim ben de :) istemek tek başına yetmiyor, çok çalışmalısın... dişi kazansan sonrasında daha da çok çalışmalısın... eğer bir çalışma disiplini oturtamıyorsan başka bölümleri de araştır... seveceğin başka bölümler de vardır mutlaka... hakkında hayırlısı olsun :)
Okul puanım kırılmıyor, bu seneHayallerinden asla vazgecme. Ama olmuyorsa da diretme...
Universite sinavinda ilk 75 bin iyi calisanlar 50 altiii daha disiplinli olanlar 15 bin ve alti da ciddi bir calisma , dikkat , istek , azim ister bugune kadar gordugum.
Son kez dene ama okulla olmaz. Disipline gir olursa ne ala. Birde okul puani durumu vardi bizim zamanimizda hala var mi o seni kac bin geriye cekmisti dikkat et. Basarilar dilerim.
Yanlış anlamazsan birşey soracam. Ailen 4. kez girecek olmana birşey söylemiyor mu?Ilk iki girisimde tembellik ve evimizin kalabalık olmasıydı. 3. girisimde puanim iyiydi ama dişe yetmiyordu. Iste bi de bu girisim var bakalım nolacak.
Ben hedefliyorum cok istiyorum ama çalışmaya gelince de başına gecesim gelmiyo malesef
Ailem sağolsunlar bi sey demiyolar arkamdalar o konuda. Biraz siksalar daha mı cok zorlardım kendimi bilmiyorum.Yanlış anlamazsan birşey soracam. Ailen 4. kez girecek olmana birşey söylemiyor mu?
Yani bir bölüm okurken mi giriyorsun sınavlara, yoksa herhangi bir bölüm okumuyor musun?
Ya ben cesaret edebilsem bırakıyorum bu bölümü diyecem de yok. Birşey dememeleri güzel bence.Ailem sağolsunlar bi sey demiyolar arkamdalar o konuda. Biraz siksalar daha mı cok zorlardım kendimi bilmiyorum.
Herhangi bi bölüm okumuyorum
Universiteye devam ederken ders çalış diycem ama diş istiyorum diyorsun zor o yüzden. İnşaAllah kabullenmeleri kolay olur. Gelecegini düşün 2 yili harcamak mı yoksa ömür boyu istemediğin bi mesleği yapmak mı ? CesaretlenYa ben cesaret edebilsem bırakıyorum bu bölümü diyecem de yok. Birşey dememeleri güzel bence.
Ben kafayı yemek üzereydim bir ara. Ne yapacam diye düşünmekten.
Anlayışsız değiller aslında ama. Madem okumuyordun niye 2 sene bekledin o bölümde diyebilirler haklı olarak bana
Zaten doğru düzgün devam ettiğim söylenemez. Ygs'ye kadar giderim ara ara. Ondan sonra gitmem ygs den istediğim puanı alırsam diye düşünüyorumUniversiteye devam ederken ders çalış diycem ama diş istiyorum diyorsun zor o yüzden. İnşaAllah kabullenmeleri kolay olur. Gelecegini düşün 2 yili harcamak mı yoksa ömür boyu istemediğin bi mesleği yapmak mı ? Cesaretlen
Olabilir mantıklı. Peki ygs ye girecegini ailene haber verecek misin ?Zaten doğru düzgün devam ettiğim söylenemez. Ygs'ye kadar giderim ara ara. Ondan sonra gitmem ygs den istediğim puanı alırsam diye düşünüyorum
Onu da söylemeyi düşünmüyorum :)Olabilir mantıklı. Peki ygs ye girecegini ailene haber verecek misin ?
Hayırlısı olsun hakkında. Ben bu sene kazaniyim inşaAllah. Sen de seneye yanıma gel olur muOnu da söylemeyi düşünmüyorum :)
Bu sene ygs de kaç binincisin, söylemek istersen tabiHayırlısı olsun hakkında. Ben bu sene kazaniyim inşaAllah. Sen de seneye yanıma gel olur mu
31 bin iki yüz küsurBu sene ygs de kaç binincisin, söylemek istersen tabi
Hadi inşallah. Hangi şehiri yazmayı düşünüyorsun ki?31 bin iki yüz küsur
Yaşın hepsi için uygun canım.Devir artık 20lerde evlenmeli bebek yapmalı devri değil artık.39umda evlendim 40da anne oldum :)Benim derdim iş hayatından ziyade evlilik konusu. Yani evlenme meraklısı değilim ama 27'de bitirsem, işe girsem diyene kadar yaş 30'a yaklaşıyor malum. Çocuk vs. ne zaman olacak diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?