- 6 Ekim 2013
- 2.429
- 3.668
- 333
- Konu Sahibi ZeynepCeren
-
Ohoo ozaman ne düşünüyorsunAnladım. Fark 40.000 den az. Çalışıyorum zaten.
Teşekkür ederim :)
Duymuştum, hemen okumalıyım:)Dayanamayıp sana bir kitap önereceğim. 'tavuk suyuna çorba- hayallerinizdeki hayatı yaşayın' .. bu yolda arkadaşlığı çok işine yarayacaktır ...
Rica ederimDuymuştum, hemen okumalıyım:)
Teşekkür ederim:)
Hedefinize ulaşmışsınızdır inşallah :) Teşekkür ederimRica ederim
Benzer yollardan büyük zorluklarla geçtiğim için heyecanlandım bu konudainşallah hayırlısıyla olur. Allah yardımcın olsun..
Hiç zaman kaybetme derim ayrıca okurken çalışma imkanlarıda var girersin bir diş hekiminin yanında işe partime hem meslek bilgine yardîmcı olur hem maddi destek .Kazanabileceğime inanıyorum çalışıyorum da zaten. Durumumuz fena değil de 27 yaşına kadar babadan harçlık almak nasıl olur bilemedim.
Çok şükür istediğim yerdeyimHedefinize ulaşmışsınızdır inşallah :) Teşekkür ederim
Amin :)Çok şükür istediğim yerdeyim
Zor oldu ama oldu.
Darısı kolaylıkla başına ...
Ilk iki girisimde tembellik ve evimizin kalabalık olmasıydı. 3. girisimde puanim iyiydi ama dişe yetmiyordu. Iste bi de bu girisim var bakalım nolacak.3 senedir diş hekimliğini kazanmaya mı çalışıyorsun? Yeteri kadar çalışamama sebebin nedir?
Ilk iki girisimde tembellik ve evimizin kalabalık olmasıydı. 3. girisimde puanim iyiydi ama dişe yetmiyordu. Iste bi de bu girisim var bakalım nolacak.
Ben hedefliyorum cok istiyorum ama çalışmaya gelince de başına gecesim gelmiyo malesef
Ilk iki girisimde tembellik ve evimizin kalabalık olmasıydı. 3. girisimde puanim iyiydi ama dişe yetmiyordu. Iste bi de bu girisim var bakalım nolacak.
Ben hedefliyorum cok istiyorum ama çalışmaya gelince de başına gecesim gelmiyo malesef
bence öyle düşünme aha kamu mezunuyum ben yaş oldu 33 ne memur olabildim atanıp evliyim ama 3 senedir bebek istiyorum o da olmadı yani işin garanti gibi olacak ALLAH'IN izniyle tabii ..ondan sonra zaten ALLAH nasip de ettikten sonra evlilik de olur hemen çocuğu da çok bekletmezsin çok geç kalınmıyor yani yeter ki nasip olsun ...Benim derdim iş hayatından ziyade evlilik konusu. Yani evlenme meraklısı değilim ama 27'de bitirsem, işe girsem diyene kadar yaş 30'a yaklaşıyor malum. Çocuk vs. ne zaman olacak diye düşünüyorum
Herkese güzel günler
Ablalarım, kardeşlerim sizden fikir almak istiyorum. Objektif fikirler benim için önemli.
Ben şu an hali hazırda üni.de okumaktayım, 2. sınıfım. Lakin okuduğum bölümden kelimenin tam anlamıyla nefret ediyorum. Okula gitmek işkence gibi geliyor. O kadar işkence gibi geliyor ki doğru düzgün gittiğim de söylenemez. Bu yüzden de bir çok dersim var geçemediğim. Zaten eve de uzak otobüslerde 2 saat sürünmekte ayrı bir çile.
Herneyse kısa ve özetle, lise son sınıfta pek ders çalışmadım, sınav öncesi de bazı aksilikler yaşayınca pek iyi bir puanım olmadı tabi, ben de şu an okuduğum bölüme girdim. Girerken de aklımda tekrar sınava girme düşüncesi vardı.(çünkü diş hek. okumak hayalimdi) Şimdi seneye tekrar sınava girip, eğer kazanabilirsem okumak istiyorum. Lakin yaşım olacak 22. (tip olarak yaşımı gösteren bir tipim var) Bölümü de 5 senede bitirsem 27 olacak. Sizce mantıklı mı?
Şunu da tekrar belirteyim: şu an okuduğum bölüme devam edersem bir çok dersim kaldığı için muhtemelen 1 sene uzayacak.
Bıktım artık, hayattan keyif alamıyorum, meslek insanın tüm hayatını etkiliyor neticede. Artık bir şeye karar verip ona göre çalışmam lazım.
Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin :)
Sonra senin gibi cahil, toplumu eğitimden uzaklaştırıp yobazlığa iten nesil yetişsin. Ha aklını öpeyim!Evlen bosver okulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?