22 yaşında diş hek. okumaya başlanır mı?

Birde bu 40000 lik yükseliş için de çalışmak lazım tabiiki. Muhteşem bir program ve yüksek konsantrasyonla biraz daha üstüne çıkılabilir. Ama her şeyi bir kenara atıp çalışmak lazım.. yaş konusuna değinmiyorum bile, koca ömür boyunca severek yapacağın bir işe karşılık üç beş yılın bile lafı olmaz..

Dayanamayıp sana bir kitap önereceğim. 'tavuk suyuna çorba- hayallerinizdeki hayatı yaşayın' .. bu yolda arkadaşlığı çok işine yarayacaktır ...

Kazanabileceğime inanıyorum çalışıyorum da zaten. Durumumuz fena değil de 27 yaşına kadar babadan harçlık almak nasıl olur bilemedim.
Hiç zaman kaybetme derim ayrıca okurken çalışma imkanlarıda var girersin bir diş hekiminin yanında işe partime hem meslek bilgine yardîmcı olur hem maddi destek .

3 senedir diş hekimliğini kazanmaya mı çalışıyorsun? Yeteri kadar çalışamama sebebin nedir?
Ilk iki girisimde tembellik ve evimizin kalabalık olmasıydı. 3. girisimde puanim iyiydi ama dişe yetmiyordu. Iste bi de bu girisim var bakalım nolacak.
Ben hedefliyorum cok istiyorum ama çalışmaya gelince de başına gecesim gelmiyo malesef

Hayallerinden asla vazgecme. Ama olmuyorsa da diretme...
Universite sinavinda ilk 75 bin iyi calisanlar 50 altiii daha disiplinli olanlar 15 bin ve alti da ciddi bir calisma , dikkat , istek , azim ister bugune kadar gordugum.
Son kez dene ama okulla olmaz. Disipline gir olursa ne ala. Birde okul puani durumu vardi bizim zamanimizda hala var mi o seni kac bin geriye cekmisti dikkat et. Basarilar dilerim.

İşte onu tahmin ettim ben de :) istemek tek başına yetmiyor, çok çalışmalısın... dişi kazansan sonrasında daha da çok çalışmalısın... eğer bir çalışma disiplini oturtamıyorsan başka bölümleri de araştır... seveceğin başka bölümler de vardır mutlaka... hakkında hayırlısı olsun :)

İşte onu tahmin ettim ben de :) istemek tek başına yetmiyor, çok çalışmalısın... dişi kazansan sonrasında daha da çok çalışmalısın... eğer bir çalışma disiplini oturtamıyorsan başka bölümleri de araştır... seveceğin başka bölümler de vardır mutlaka... hakkında hayırlısı olsun :)

Benim derdim iş hayatından ziyade evlilik konusu. Yani evlenme meraklısı değilim ama 27'de bitirsem, işe girsem diyene kadar yaş 30'a yaklaşıyor malum. Çocuk vs. ne zaman olacak diye düşünüyorum
bence öyle düşünme aha kamu mezunuyum ben yaş oldu 33 ne memur olabildim atanıp evliyim ama 3 senedir bebek istiyorum o da olmadı yani işin garanti gibi olacak ALLAH'IN izniyle tabii ..ondan sonra zaten ALLAH nasip de ettikten sonra evlilik de olur hemen çocuğu da çok bekletmezsin çok geç kalınmıyor yani yeter ki nasip olsun ...

Yaşla kıyaslama diyecegim ama maalesef yaş çok etken bir durum olmaya basladi okullarda, ozellikle sosyallesme acisindan...

Eger mutsuzsan birak ve istedigin bölüme odaklan. Mutsuz oldugun bolumde okumak sana artı getirmez

Yaşım 28 tekrar 2018 de ygs ye girip 3.üni okumak istiyorum istediğim bir bölüm hala da atmamış değilim ders çalışıp kpss ye girip bir yandan da okuyacağım hAyat devam ettikçe geç diye birey olmadığını düşünüyorum koşmak kovalamak uğraşmak çok guzel

Canim kesinlikle okumalisin sana çok yakın bir arkadaşımdan örnek vermek istiyorum. Kendisi sınıf arkadaşım, ailevi bir takım problemlerden dolayı ilkokuldan sonra okulu bırakıyor ama okumaya öyle aşık biri ki icimde kalmayacak bu diyor ve 24 yaşında açıktan ortaokul sonra liseyi bitiriyor şu an 30 yaşında üniversitede... insan yeter ki istesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…