- 24 Nisan 2015
- 6.977
- 7.175
- 398
- Konu Sahibi hadibakalim88
ev hanımı olmak kötü birşey değil ama eli ayağı tutan her kişi (cinciyet ayırmıyorum) çalışıp kendi kazancını elde etmeli ve başkasına bağlı olmadan yaşamayı öğrenmeli. okumayacağım, çalışmayacağım, yarın öbür gün ev işi de yapmam çocukta bakmam dersiniz hayat bu kadar pembe değil ne yazıkki. bugün iyi olursanız yarın kötü o zaman ne yapacaksın işler ters giderse tıpış tıpış baba evine dönüp bana bak mı diyeceksiniz? Ki şu an size bakan babanız , evlenince eşiniz olacak bu kişi ama başkasına maddi anlamda muhtaç olmak size koymuyor ise buyurun evlenin..Bilmem okumak bana göre degil istedigim meslek yok ev hanımı olmak istiyorum
evlilikte öyle kolay zanaat değil, iyi bir evlilikte herşey bir etken. Buna maddiyat,cinsellik, aile uyumu, karakter uyumu vs vs herşey dahil. Ve evlilik fikri ağır basıyor ise iyi düşünün derim ama sizin hayatla ilgili bir idealiniz yok gibi o nedenle çokta düşünecek birşey yok gibi sanki..
Okuyan çalışma isteği ve azmi olan biri olsanız gez toz hayatını yaşa derdim ama sizin profil buna uymuyor gibi.