Kızlar herkese merhaba. Umarım hepiniz güzel bi gün geciriyosunuzdur. Ben yakin bi arkadaşımla ilgili bu konuyu açacağım. Arkadaşım 22 yasında atandı dört yıllık bi ilişkisi var. Sevgilisi de çalışıyor ve maddi durumu iyi ancak çocuk beş yıllık bi kredi çekmiş gecen yıl aylık büyük bi miktar kredi ödüyor (ev almış) . arkadaşım henuz çalışmaya başlamadi güvenlik soruşturmasi var. Evlenirsek bi maaş kredi oderiz bi maas la idare ederiz diyo dugunu de ailelerin de desteğiyle biraz borç yapar hallederiz diyor. 22 yasında henuz is hayatına da girmedi aktif olarak.Erken olduğunu falan söylüyorum hak veriyo ama kararsız bu konu da. Çalışınca hem ev hem is beni ilk zaman zorlar mi diyo. Sizce erken mi arkadaşıma nasil yardımcı olabilirim?? Yorum yazanlara şimdiden tesekkur ederim :)
Hahaha teşekkürler teşekkürler teşekkürler yorumunuz için :))
Teşekkür ederim yorumunuz için inanın böyle şeyler okudukça mutlu oluyorum. Çok iyi yapıyorsunuz inşallah karşınıza sizin gibi güzel insanlar çıkar :)Arkadasim yaş olarak da erken, iliski icin de erken.
Bi de söyle düşün, belki anlasamayacaklar 5 yil sonra ayrilacaklar. Arkadasin 5 yil maddi fedakarlik yapacak, sonra evde hicbir hakki olmayacak.
Kendi parasinin tadini alsin once, ben 32 yasimdayim hala acelesi yok diyorum. Hatta öyle mutluyum ki yurtici yurtdisi geziyorum, istedigim gibi giyiniyorum, istedigime yardim ediyorum. Gecenin bi yarisi arabama atlayip kafamin estigini yapiyorum. Arkadasin bunlari hoc tadamayacak. Dunyaya sadece 1 kez geliyoruz, evliligin acelesi yok bence
Amiiin, hepimizin insallahTeşekkür ederim yorumunuz için inanın böyle şeyler okudukça mutlu oluyorum. Çok iyi yapıyorsunuz inşallah karşınıza sizin gibi güzel insanlar çıkar :)
Uzak mesafe ilişkisinin en büyük sorunu değil mi.. cok haklısınız teşekkür ederimDaha çok erken. Bir de uzak mesafe ilişkisiymiş. Bence asıl tehlikeli olan şey bu. Ya iyi tanıyamadıysa?
En azından 1 yıl daha beklesinler. Kız para biriktirir,elinde nakit parası olur onunla bazı ihtiyaçlarını karşılar borcu azalır. Yaşları daha çok genç zaten
Kızlar bu arada eklemeyi unutmuşum dört senedir uzak mesafe ilişkisi yaşıyorlar. O yüzden de biraz acele ediyorlar*
Kızlar herkese merhaba. Umarım hepiniz güzel bi gün geciriyosunuzdur. Ben yakin bi arkadaşımla ilgili bu konuyu açacağım. Arkadaşım 22 yasında atandı dört yıllık bi ilişkisi var. Sevgilisi de çalışıyor ve maddi durumu iyi ancak çocuk beş yıllık bi kredi çekmiş gecen yıl aylık büyük bi miktar kredi ödüyor (ev almış) . arkadaşım henuz çalışmaya başlamadi güvenlik soruşturmasi var. Evlenirsek bi maaş kredi oderiz bi maas la idare ederiz diyo dugunu de ailelerin de desteğiyle biraz borç yapar hallederiz diyor. 22 yasında henuz is hayatına da girmedi aktif olarak.Erken olduğunu falan söylüyorum hak veriyo ama kararsız bu konu da. Çalışınca hem ev hem is beni ilk zaman zorlar mi diyo. Sizce erken mi arkadaşıma nasil yardımcı olabilirim?? Yorum yazanlara şimdiden tesekkur ederim :)
Ayni şehirde tanıştılar arkadaslardi önceden. Okul ve is hayati dolayısıyla ayrı şehirde yaşıyorlar sadece tatillerde gorusuyolar.Uzak mesafe ilişkisi nasıl oluyor ya, internetten mi tanışıyorsunuz? Yoksa aynı şehirdeyken farklı şehirlere taşındığınız için mi uzak mesafe ilişkisi oluyor?
Polis ve askerlerde öyle bi durum geçerli değil sanırım o şekilde halledecekler.iki saatlik mesafede çalıştıkları yer şehirler yakin yanıArkadaşınız nereye atandı? Sevgilisi nerede çalışıyor? Diğer meskeklerde de aynı şey geçerli mi bilmiyorum ama öğretmenler artık 4 yıl es durumu yapamıyor. Bu konuyu nasıl halletmeyi düşünüyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?