22 yasında evlilik?

Nasıl tanımlayayım bilemedim, ultra erken evlenmek için

Hahaha teşekkürler teşekkürler teşekkürler yorumunuz için :))

Arkadasim yaş olarak da erken, iliski icin de erken.
Bi de söyle düşün, belki anlasamayacaklar 5 yil sonra ayrilacaklar. Arkadasin 5 yil maddi fedakarlik yapacak, sonra evde hicbir hakki olmayacak.
Kendi parasinin tadini alsin once, ben 32 yasimdayim hala acelesi yok diyorum. Hatta öyle mutluyum ki yurtici yurtdisi geziyorum, istedigim gibi giyiniyorum, istedigime yardim ediyorum. Gecenin bi yarisi arabama atlayip kafamin estigini yapiyorum. Arkadasin bunlari hoc tadamayacak. Dunyaya sadece 1 kez geliyoruz, evliligin acelesi yok bence

Teşekkür ederim yorumunuz için inanın böyle şeyler okudukça mutlu oluyorum. Çok iyi yapıyorsunuz inşallah karşınıza sizin gibi güzel insanlar çıkar :)

Ne gerek var eşek gibi çalışıp bu yaşta bu sorumluluğu almaya üstelik kredi falan filan . Parası olmayan adam bu tür şeyleri ayarlamadan evlenmesin kardeşim.
Bak sonra çok pişman oluyoruz erken evlenince. Geç evlenen de pişman oluyor gerçi erkeklerher türlü pişman ediyor. Ne kadar geç okadar iyi derim ben

Daha çok erken. Bir de uzak mesafe ilişkisiymiş. Bence asıl tehlikeli olan şey bu. Ya iyi tanıyamadıysa?

En azından 1 yıl daha beklesinler. Kız para biriktirir,elinde nakit parası olur onunla bazı ihtiyaçlarını karşılar borcu azalır. Yaşları daha çok genç zaten

Uzak mesafe ilişkisinin en büyük sorunu değil mi.. cok haklısınız teşekkür ederim

Kızlar bu arada eklemeyi unutmuşum dört senedir uzak mesafe ilişkisi yaşıyorlar. O yüzden de biraz acele ediyorlar*

O zaman çok daha erken. 22 çok küçük. Ben 24ümde evlendim, (5yıllık evliyim) eğer daha iyi şartlarımız olsaydı yeni evleniyor olurduk muhtemelen. İkimiz de çocuktuk daha, başta çok zorlandık.

22 yaşımda evlendim. 31 yasımdayım. Bende öyle kırar sarar birlikte yaparız kafasındaydım öyle de yaptım. Sonuç köpek gibi pişmanım. Gez kardeşim ne evlenmesi bu yaşta. Bak daha aktif olarak yeni çalışmaya başlayacaksın . Elalemin adamını ev sahibi yapana kadar seni okutmuş büyütmüş ailene destek ol daha iyi.

Uzak mesafe ilişkisi nasıl oluyor ya, internetten mi tanışıyorsunuz? Yoksa aynı şehirdeyken farklı şehirlere taşındığınız için mi uzak mesafe ilişkisi oluyor?

Arkadaşınız nereye atandı? Sevgilisi nerede çalışıyor? Diğer meskeklerde de aynı şey geçerli mi bilmiyorum ama öğretmenler artık 4 yıl es durumu yapamıyor. Bu konuyu nasıl halletmeyi düşünüyorlar?

Uzak mesafe ilişkisi nasıl oluyor ya, internetten mi tanışıyorsunuz? Yoksa aynı şehirdeyken farklı şehirlere taşındığınız için mi uzak mesafe ilişkisi oluyor?
Ayni şehirde tanıştılar arkadaslardi önceden. Okul ve is hayati dolayısıyla ayrı şehirde yaşıyorlar sadece tatillerde gorusuyolar.

22 yas evlılık ıcın cok kucuk
evlılıgın gerektırdıgı bazı sorumluluklar var
muhakeme yetenegının ergenlıkten yenı cıkma yaslarla 30 a dogru yaslar arasında olaganustu farkı var
beklesın acele etmesınler

Polis ve askerlerde öyle bi durum geçerli değil sanırım o şekilde halledecekler.iki saatlik mesafede çalıştıkları yer şehirler yakin yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…