- 11 Mart 2017
- 1.650
- 1.408
- 133
- Konu Sahibi Diamondheart
-
Mesajımı beğenmeyenlerde anne olunca anlayacaktır.Sadece sana şunu yazıyorum anne olunca anlarsın ...
Begenmeyenlerin yazmistim ama neyseİlk siz “bunu beğenenlerin IQ seviyesini merak ediyorum” demiştiniz de neyse artık. İyi akşamlar.
Ister yazarim ister yazmam sen karar veremezssin üslubumda ne var kufur yok birsey yok ne battikiAllah aşkına bu nasıl çirkin bı üslup ya?cevap yazmaya degmezsin iyi akşamlar lütfen bana cevap da yazmayın
28 yasımdayım okuduk meslek sahibi oldum evlendim annem hala eve gec gidince cok gezince kızar (Anne yuregi seni cok düsündügü icin gözünden sakındığı icin öyle diyor cok ta haklı bence bu yüzden Anne ye kızma darılma Anneden baska seni dusunen yok bu hayatta Ana yüregi işteMerhaba arkadaşlar..Sorunum şu 22 yaşıma geldim bu sene üniversiteden mezun olcagim fakat annem hala eve gelme saatime kızıyor.tam olarak 10 dakika önce eve girdim saat dokuzdu ve birden bağırmaya başladı işte bu saate kadar niye disardasin bu saate kadar napar insan dışarıda hava karardı falan diye yaşadığımız yer tenha bı yer değil ve eve her akşam dokuzda gelen biri degilim.fakat ayda bir böyle olduğunda hemen bağırıyor kızıyor bı daha bu saatte gelemezsin bu saate kalmazsın diyor.arkadaslarimla disardaykeb saat geç oldu mu acaba diye düşünmekten eglenemiyorumsekizi geçse eve geliş saatim kızıyor neden diye soruyorum bı şey demiyor bu saatte gelinmez hava karanlık artık yoruldum nolur bı akıl verin arkadaşlarım arasında eve dönüş saatini düşünen bı benim
Ben yurt dışında yasıyorum butun Avrupa ülkelerini de az cok biliyorum Aynı... Pek te bir fark göremiyorumYabancı ülkeler Türkiye den daha mı güvenli ?
Aynen ben gece de cok gezerdim Kendi gözlerimle gördüm bir cok seye de şahit oldum gece ne işler dönüyor neler neler var cok şükür kendimi korudum hic bir şeye bulamadım iyi ki de Annemin sözünü dinledim o ne derse haklıymışOy çok tatlisnz ayni dusuncedeym universitede de kendime hep kural koydm asla geç saatlere kadar durmadm disarlarda. hiç birşey de kaybetmedm
Battı ki mi?Ister yazarim ister yazmam sen karar veremezssin üslubumda ne var kufur yok birsey yok ne battiki
Bazen hata yapınEndişe duyuyor diye beni azarlamaya hakkı yok ama üstelik yanlış hiçbir şey yapmamisken.hayatimi bu kadar kısıtlamasına da hakkı yok.her insan endiselenir ama bu yüzden sevdiklerimizi surekli baskı altında tutmak ne kadar doğru onların kalbini kırmak çocuk gibi bağırmak ne kadar doğru?üstelik ben evden çıkmadan nereye kimle gidicegimi soylemisim beni aradığında telefonu açmışım hemen dolmuşa bindiğinde bindim dönüyorum diye haber vermişim .ne hatam var benim söyler misiniz mesela?dışarda yaptığım şey de yemek yiyip üstüne tatlı ile kahve icmekti yani.
Aynen hanım efendi şunu beklyr herkesten sen haklısın. Bu müdür yani. Biz ne dersek diyelm.ama ama ama eee ozmn annenle konuş ona anlat. Sana hak verende var annem haklı diyende var. Tabikide hayat sizin hayatınız ama anne çocuğundan sorumlu nasıl küçükken gözümüz üstünde aman kötülüklerden koruyalm yada düşmesin incinmesin. Ona gelen bana gelsin diyorsak büyüdükçe de dusunuyorzz. Annen seksen yaşına gelir sen anne olursn sen yavrumu düşünürsün o da hala yataginda başıni yastığa koyarken seni düşünür. K bakma ama anneler yaşadığı sürece bu böyle anneler vefat edince düşünen kalmıyor be cnm eksisiyle artışıyla sev ben doğrudur yanlistir demyrm ama eminim bende senin annen gibi olurdum. Evet saat dokuz çok geç değil ama. İnanın anne yüreğiIyi annene soyle bana bukadar anlatacagina
İnann bunun ergenlikle alakası yok anne elli yaşındaki evladını da düşünüyor elli yaşındaki evlat kendini koruyamaz mi sadece annelik böyle bişey her anne de byle değil arkadaşımın hastalanmış ti. Biz hastanede calisiyorduk annesi beş saatlik yoldan geldi. Hem yanına bide öğün kıza izin vermediler. Hasta hasta nöbet tuttu annesi geldi nöbette onla birlikte kaldı. Hastanede küçük bir hemşire odasi var ona çorba yaptı bizede yaptı sonra meyveler aldı hepimize o gün annelik yaptı. Bide byle anneler var eli öpülesiBenim ailemde baskıcı ama ailelerin farkında olmadıkları şey isteyenin istediği şeyi bir şekilde yaptığı zaten. Sadece haberleri olmuyor o kadar. Evet hayat tehlikeli Türkiye de ama bu şekilde davranmakta bir çözüm değil. Belli bir yaştan sonra özellikle baskı yapılmamalı bu kadar. Eğer çok endişeleniyorlarsa gittiğiniz yeri zaten biliyorlar çıkacağınız zaman imkan varsa sizi almaya gelebilirler. Yada uber olabilir bindiğiniz zaman canlı konum atarsınız vs vs.
Bir çok kişide kendisine gelince 18-20 yaşında evleniyor ama akşam 9 10 a kadar dışarda kalmaya gelince aaaa annen haklıkendileri evlilik gibi bir sorumluluğu alacak kadar olgunlar ama bu üye kendine sahip çıkamayacak kadar ergen mi yani :)
Dışarısı düşünüldüğü kadar tehlikeli değil. Öyle olduğunu düşünenler hiç dışarı çıkmayan insanlar. Tehlike yok mu var tabi ama bu her an için geçerli markete giderken de var bu tehlike.
Mesajımı beğenmeyenlerde anne olunca anlayacaktır.
İnann bunun ergenlikle alakası yok anne elli yaşındaki evladını da düşünüyor elli yaşındaki evlat kendini koruyamaz mi sadece annelik böyle bişey her anne de byle değil arkadaşımın hastalanmış ti. Biz hastanede calisiyorduk annesi beş saatlik yoldan geldi. Hem yanına bide öğün kıza izin vermediler. Hasta hasta nöbet tuttu annesi geldi nöbette onla birlikte kaldı. Hastanede küçük bir hemşire odasi var ona çorba yaptı bizede yaptı sonra meyveler aldı hepimize o gün annelik yaptı. Bide byle anneler var eli öpülesi
Annenin gözünde 22 değilsinMerhaba arkadaşlar..Sorunum şu 22 yaşıma geldim bu sene üniversiteden mezun olcagim fakat annem hala eve gelme saatime kızıyor.tam olarak 10 dakika önce eve girdim saat dokuzdu ve birden bağırmaya başladı işte bu saate kadar niye disardasin bu saate kadar napar insan dışarıda hava karardı falan diye yaşadığımız yer tenha bı yer değil ve eve her akşam dokuzda gelen biri degilim.fakat ayda bir böyle olduğunda hemen bağırıyor kızıyor bı daha bu saatte gelemezsin bu saate kalmazsın diyor.arkadaslarimla disardaykeb saat geç oldu mu acaba diye düşünmekten eglenemiyorumsekizi geçse eve geliş saatim kızıyor neden diye soruyorum bı şey demiyor bu saatte gelinmez hava karanlık artık yoruldum nolur bı akıl verin arkadaşlarım arasında eve dönüş saatini düşünen bı benim
Gönül ister ki öyle olsun haklısın.Benim ailem seninki gibi değildi beni sıkmazlardı.Ama arkadaşlarımdan senin gibi yaşayanlar da vardı.Yani değişmiyorlar tartışsalar da aynılar.Ancak 25-26 olunca rahatladılar.Hatta ben inanmıyorum bu saatte dışarda oturuyoruz sizinkiler bir şey demiyor diyordum ben bile şaşırıyordum.Tabi artık işlerini güçlerini ellerine aldılar başka şehre gidip kendi hayatlarını kurdular ancak öyle.Belki seninkiler de rahatlar bilemiyorum ki.Ama şuan ne yapsan değişeceklerini sanmam.İşte böyle düşünceye de ben gelemiyorumben diyelim evlenmek istemiyorum ya da geç yaşta en az 35-40 gibi evlenmeyi istiyorum.o zamana kadar böyle mi olucak ?çok saçma geliyor bana.sanirim o zamanda başka eve çıkmaktan başka çare kalmıyor ben istiyorum ki benim özgür birey olduğumu kabul etsin benim kararlarıma saygı duysun kendi doğrularını bana empoze etmeye calismasin
o kadar haklısın ki . Yani illa istediğimiz hayatları yaşamak için illa bir erkeğe kocaya mı ihtiyacımız var . Bu düşünceyi bende hiçbir zaman anlamadım ve anlamayacağımdaİşte böyle düşünceye de ben gelemiyorumben diyelim evlenmek istemiyorum ya da geç yaşta en az 35-40 gibi evlenmeyi istiyorum.o zamana kadar böyle mi olucak ?çok saçma geliyor bana.sanirim o zamanda başka eve çıkmaktan başka çare kalmıyor ben istiyorum ki benim özgür birey olduğumu kabul etsin benim kararlarıma saygı duysun kendi doğrularını bana empoze etmeye calismasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?