22 yaşındayım bir tek teklif eden olmadı. çok çirkinim :((

Herdaimgunes

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
682
263
303
İstanbul
merhaba...
siteye dün üye oldum.
nette dertleşebileceğim forum ararken buldum.
dertleşmek istedim çünkü yanlızım.
konusacak anlatacak kimsem yok. var ama anlayan yok..
bir myo da öğrenciyim son sınıfım.
çevremde çok insan var haliyle ama içlerinde beni bi tane anlayan yok. ev arkadasımla yaşıyorum. benden çok daha iyi bölümde. yani o sürekli bunu söylüyor. çok çok iyi bir insan kardeşim gibi. ama kendini her yönden üstün görüyor Allah var hiç bırakmadık birbirimizi yemeğimizi suyumuzu birlikte yiyip içtik. ama hayat görüşlerimiz çok farklı. o da bir sürü şey yaşamasına rağmen ( bebeğini kaybetti, boşandı ) ama hayat dolu gülüyor şarkılar dinliyor aman boşver diyebiliyor. ve çok güzel biri. okulda onunla görüşmek istemeyen erkek yok gibi nerdeyse. ben şişman kısa boyluyum. ve hiç güzel değilim. 22 yaşındayım bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. teklif eden dahi olmadı. bilmiyorum bu ara boşlukta gibiyim. birinden hoşlanıyorum ama bana dönüp bakmıyor bile. şu sıra neden bilmiyorum onun yanımda olmasını çok istiyorum. her yönden yenik başladım hayata ben. babamdan sevgisizlik, fakirlik.. şuan bile çok zor şartlarda okuyorum. özel bir apartta kalıyoruz ama ahım şahım değil. annem kirayı zor ödüyor. burs alıyordum ama bu ay yatmadı. şuan maddi yönden de çok dardayım. kızlar yanımda sevdiğim olsun bana destek versin istiyorum. beni hiç kimse aramaz. sadece vize final haftası not arayanlardan başka. sabahları uyandığımda bir günaydın mesajı görmek az da olsa gün içinde sesini duymak istiyorum. çok şükür psikolojik sorunlarım yok ama yanlızlık hissediyorum. beğenilmeme olayı da tuz biber oluyor. bu halimle zor ama;
ben bu kişiyi etkileyebilir miyim? hiç umudum yok ama..onunla bir araya gelecek ortamımız yok. konusmuşluğumuz da yok. yakısıklı sayılmaz. çevresinde çok insan yok. bahçede hep yanlız oturuyor ama telefon elinden düşmüyor. acaba sevgilisi varmıdır? bir tek teklif bile almadıysam illaki sorun bendendir kızlar moralim çok bozuk anlatamamış olabilirm. yorumlarınızı bekliyorum..

Son düzenleme:
her insanın bi güzelliği vardır bana göre şişman ve kısa boyluyum demişsin olabilir ne var bunda teklifler her zaman güzel kızlara yapılmaz hiç kafana takma karşına mutlaka biri çıkar sakın üzülme yanlızlık hissetme ben varım:)))

tatlım hiiç kafaya takma.. fiziksel özelliklerin çoğunluğu değiştirilebilir, şişmanım demişsin, daha gençsin eğer istersen kolaylıkla kilo verirsin. Azıcık da kendine baktın mı senden güzeli olmaz etrafta...

ev arkadaşına da fazla kafayı takma, herkes biraz hava atmayı sever, önemli olan o havayı yutmamak çok daraldığında çık yürüyüş yap, keyif alacağın birşeylerle uğraş, umutsuzluğa hiç kapılmadan çevreni genişlet ve pek boş vakit bırakma kendine... okuluna bak, başarıyla bitir, diplomanı al, sen işine gücüne bakarken hiç beklemediğin bir yerden birinden kısmetin çıkıverir, üzülmene gerek bile yok... bugün beğendiğini yarın beğenmezsin inan

Ev arkadaşın seni ezik göstererek kendini ön plana çıkarma çabasında emin ol eksikliğin olduğu için söylemiyordur bunları.Bazı insanlar için bu yaşam felsefesi.Çıkma olayına gelince ben çirkinlikten değilde kendini fazla gösteremediğin arkadaş çevresi oluşturamadığın için teklif gelmediğini düşünüyorum. Lise dönemimde benden çok daha çirkin kızlara teklif gelirdi bana gelmezdi Üniversite döneminde arkadaş çevresi yapıp kendimi öne çıkarınca tekliflerde çoğaldı :26::26:

güzelik çirkinlik göreceli bi kavramdır bana göre güzelsindir bi başkası için değilsindir..
bunu kompleks haline getirme hayatın ne zaman ne getireceği belli olmaz ...
kendinde ufak tefek değişimlere git ,biraz bakım yap en önemlisi kendine güvenin olsun...
kimseyi etkilemek için bişey yapmak zorunda değilsin...
yapacaksan kendi için yap bak o zaman herşey çorap söküğü gibi gelir ...

canım öncelikle ev arkadaşını değiştir !! Bu kıza sen kardeşim diyorsun ama o pek seni öyle görmüyor senin üzerinden kendi egolarını tatmin ediyor ve öz güvenine büyük zarar veriyor Sana gelince tatlım inan güzellikle alakası yok beğenilmek evet ilk dış görünüşle başlar yalnız yarıdan çoğu öyle değil çevren yoktur ee kimseyle konuşmayınca kişiliğini tanıyamazlar ayrıca çirkinliğin varlığına hiç bir zaman inanmam.Durumun yok ama ucuz yollu bişeylerle bakım yap makyaj vs..giyimini temiz ve özenli tut ve en önemlisi öz güvenin tam olduğunu çevrene hissettir en önemli etken bu. Daha sonrasında yeni arkadaş ortamlarına girmeye çalış sosyal aktivitelere katıl o zaman farkedilen biri olursun emin ol

bence de . kardeşim dediğin insan resmen seni eziyor. seni küçükten görüyor. bence araya mesafe koy

O zaman tatlım kendini güzel hissetmek için gereken neyse onu yap.

O çocuk için değil kendinle barışık olman için,

Devamı kendiliğinden gelecek emin ol..

Neden kendine güvenmiyorsun ki canım yaradan herkesi güzel yaratmış hem bitanem
Hem kısa ol kilolu ol nolcak birisi senin bunu bilinç altına kötü olara kodlamış olmalı sanırsam.
Bak nolursa ol kimsenin yanında kendine olan güvensizliğini açığa çıkarma üzerler seni.
Yardımcı olurum sana her zaman bitanem.
Ulaşabilirsin bana üzme ama kendini kızlarda doğru diyor.

Benimde problemlerim va ama yinede kendime güveniyorum

Bence asıl sorun kendine güvenmemen,,

Varsın kimse teklif etmesin, arkadasın hava atsın kendince,,

Ama sen kendine güven, ve takma kimseyi,

Madem görüntünde sorun elinden gelenleri yap,,

Önce zayıfla, kendine bak,

Bana göre çirkin kadın yoktur cidden söylüyorum bakımsız kadın çirkindir,

Ve bunu da kendin için yap birileri yanınd aolsun seni beğensin diye değil, kendini iyi hissetmek için,,

Ha sunu da söylemek istiyorum güzellik basa beladır, cok üstünde durma

canım arkadasını neden takıyorsunkı bu kadar ezdırme kendını kımseye.kendıne bakıyormusun pekı gıyım stılın nasıl makyaj yapıyormusun.kendını gelırtırcek kıtaplar oku.maddı durumun uygun degıl dıyorsan parttıme iş bulmaya calıs hem aılene yuk olmamıs olursun hemde sosyal ortamların olur.

bende kendimi hiç beğenmiyorum üstelikte şişmanım ama kk ya üye olduğumdan beri zayıflamayı kafaya koydum şimdilik çok güzel gidiyorum bence sende kilona göre destek başlıklardan birine katıl.

bnmde şimdiye kadar hep sanaldan sevgilim oldu.kendime güvenmiyodum beğenilmeme durumum vardı. insanlarla konuşacak bişi bulamıyodum bu yüzdende kalabalık ortamlara girdiğimde kem küm lafından başka bişi çıkmaz ağzımdan sıkılırdım. çalışmaya başladığımda bu durum üstümden kalktı insanlarla sohbet ettim küçük çevre yaptım kendime. gerçi şimdilik çıktım işten başka bi yerlere girmeyi düşünüyorum.

ve en önemlisi ilk defa gerçek bi sevgilim oldu.
yakın arkadaşlarımla sınav çıkışı kafeye gitmiştik sonra bizim kızlardan birine erkek arkadaşından msj geldi(sevgili değil) kızılaydayız bi yerde oturalım diye bnde gittim etkilendim. ve şöyle komik bi durum oldu o arkadaşına soruyomuş öznur nasıl diye o da bnm arkadaşıma soruyodu,arkadaşımda bana soruyodu sonra bn cvp veriyodum arkadaşıma o ona,bu buna derken bu şekilde ilerledibigün yetti canıma yakın arkadaşıma iste şunun numarasını dedim :) bi şekilde konuşmaya başladık sonradan öğrendim ki oda arkadaşına baskı yapıyomuş benle konuşabilmek için ama arkadaşında hayır yoktu. neyse şimdi sevgiliyiz ama baya bi sorunlar var işte belki bnde dertleşme bağbında başlık açabilirim :/

Kendine güven, kendine güvenen insanlar etrafındaki insanları mıknatıs gibi kendilerine çekerler. Kendine güvenen dedim yalnız, kendini beğenen değil. Ne insanlar var, ne insanlarla evleniyorlar. Güzel değilim diye düşünme, amiyane tabirle, alınma lütfen, her malın bir alıcısı vardır. İnsanları kendine güveninle, alçak gönüllülükle, gülümsemenle etkileyebilirsin. Konuşkan ol, aktif ol, aktivitelerden geri kalma. Ev arkadaşına da fazla güvenme derim. Sanki seni duygusal olarak, kendini tatmin etmek için yakınında bulunduruyor,senden ona bir zarar gelmeyeceği için seninle arkadaşlık yapıyor gibi geldi bana.

Bir insana 40 kere delisin dersen,o da artık deliyim diye düşünür,deli gibi davranır.

O ev arkadaşından bir an önce kurtulmaya bak.Seni sürekli negatif işliyor ve kendini kötü hissettiriyor.
Önce kendini telkin etmen lazım.Sabahları aynaya bakıp yüksek sesle olumlama yap.Ben güzel bir insanım,güzel olan herşeyi hakediyorum,hayatın bana getireceği bütün güzellikleri kabul ediyorum gibi...
Bakımını ihmal etme,kendine özen göster.En azından bir allık bir parlatıcı sürsen bile çok şey farkeder.

Kendine gülümse,dışarı çıktığın zaman,okuldayken gülümsemeye çalış.Başkalarının sana selam vermesini bekleme,önce sen günaydın de mesela.
İlgilendiğin çocuk yalnız takılıyormuş madem,bir bahane ile konuşabilirsin.Birşey sorabilirsin,elindeki kitaptan veya telefondan konu açabilirsin.

Okuldayken kesinlikle ev arkadaşınla birlikte olma.Değişik arkadaşlarla birarada olmaya çalış.Biri olmazsa diğeriyle mutlaka anlaşırsın.O kıza bağımlı kalma,sana zarar veriyor.

evde makyaj çalışmaları yap kendini daha güzelleştirmek için evde biraz dene kendine yakışan sade bir makyaj oluştur. birazda ekmeği falan kesip buradaki zayıflama gruplarına katılıp zayıflarsın gerekiyorsa saçınıda 1-2 ton açtırırsın falan bak nasıl güzel oluyorsun...

Kendini nadasa bıraktığını düşün yavaş yavaş ideal kilona düş en fazla 1 yılını alır zayıflayınca bir üst baş iyi bir kuaför ve makyaj 1o numara olursun...Zayıflaman şart yani...Ayrıca çirkin olduğuna inanmıyorum bakımsızsın sadece

kendine güven.bize teklif eden oluyor da ne oluyo??
hem şişmanlıkla alakası yok bence .insanın kalbindedir güzellik.eğer bir erkek beni zayıfım uzunum diye beğenecekse hiç beğenmesin!!!!takma kafana..geçer.

Birşeyi yanlış bılıyorsunuz ; şişman olmak yada kendı tabırınızle çirkin olmak '' ilişki yaşamayı , sevmeyi ve sevilmeyi sanıldıgı kadar etkilemiyor, engellemiyor.. ''

Sizin bakış açınız , çevrenizle olan iletişiminiz ve hatta çevreye yaydıgınız elektirikle alakalı birşey teklif gelip gelmemesi ..

Erkekler , cıvıl cıvıl , gülen hareketli kızlardan hoşlanıyorlar.. asosyel insanlardan değil ..
Madem hayatınızı bu kadar etkiliyor , derslerınızın olmadıgı zamanlarda yürüyüş yapın , zayıflayın ..
saçınıza basınıza dıkkat edin .. zaten kendılıgınden güveniniz de , neşeniz de yerine gelecektir...

kendine bakım yap diyoruz diyoruz ama oda paraya bakıyo
maddi durumumda iyi deil demişsin...
biran evvel düzelir inş. sende istediğin bakıma girer güzelleşirsin
önemli olan kadının içinin güzel olması gerisi avonla loraelin işi demiş büyük düşünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…