22 yaşındayım bir tek teklif eden olmadı. çok çirkinim :((

Bak Tatlim Sende ev arkadasinda olmayan bir hazine var ve o bunun farkinda bu yuzden seni kiskaniyor bu ne mi O evlenip ayrilmis ve bebek dusurmus oysa Sen Bakiresin ve el degmemis bir goncasin.Evlenecek erkeklerin geneli bakire kizlarla evlenmek ister eglenmek istemez be Gulum.

kesinlikle bu ev arkadaşına güvenme ve herşeyini paylaşma...vardır böyle tipler ve eminim ki hiçbir artı yönü yoktur bahsettiğin arkadaşının kendinde bu yolu bulmuş.. sen de ev arkadaşı olduğunuz için sessiz kalıyorsun anladığım kadarıyla ve böylece o rahat rahat devam ediyor yok sana bu yeter yok ben yapamazsam sen hiç yapamazsın demelere.. bu arkadaşın seni resmen köreltiyor ben olsaydım kesinlikle resti çekerdim.....

evet evet yazın çalışıyorum. grafik okuyorum ben alanımı çok ama çok seviyorum. giysi tasarlıyorum bu ara ha bire. çizimlerimde çok beğeniliyor. iş yaşamında bu konuda sıkıntım yok. işim hazır.zayıflamayı bende çok istiyorum 71 kiloyum şuanda. ama bir haftadır ekmek falan yemiyorum göbeğim fırtlamıyor :) yaz geldi yürüyüşlere çıkıcam akşamları yağlı yemek kesinlikle yemicem. yazın ağır oluyor zaten.çalışacağım içinde vermem kolay olurmu bilmiyorum. işe bile bile sabahları yürücem. bi 7 8 kilo versem rahatlıcam. diiğer söylediğinzde tam benim arkadasım bi dısarı çıkıyor biriyle tanıstım aşık oldum diyip geri geliyor. sonra 3 günde bitiyor benm aşkım bu kadar diyor :) komik aslında..

önce kilo vermekten başlayabilirsin canım.bilemiyorum ama arkadaşının dul olduğnu bildikleri kişiler mi ona takılıyor ona teklifler yağdırıyor bilmiyorum belkide amaçlar farklıdır diye düşünüyorum.çünkü arkadaşının yaşadığı şeyler hiç de hafif olaylar değil ve hayata bu kadar şen bakabiliyor ilginçç:26:
sen kendini çirkin hissetmişsin onun yanında ,biraz kendini dinlemeden özellikle forumda zayıflamak isteyenlerin diyet bölümü var ordan başla bakalım .kilo ver birazda süslen püslen ne bilim ilgi çekici şekilde kendin değiştir bak nasıl bakıyor erkekler sana .

biliyo musun astsubaylar genelde oturaklı kız arama peşinde onlarda böyle kimseleri bulamadıkları için yakınıyolar.:)

valla aynı şehirde olsak tanışmak isterdim seninle yaa :) bazı şeylerimizin aynı olması ilginçliğimidir bilmem çok kanım kaynadı

burda konuşmak çok ama çok iyi geldi. çok güzel bir forummuş gerçekten. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. buna ihtiycım varmış rahatladım bana bi iki taktik verin eliniz değmişken

Son düzenleme:
Gülümse erkekler positif kizlari sever! cok dogru!!!! tabiki 90-60-90 olmak hayatta herzaman insana bazi kapilari acar. ama ben cok güzel kizlar görsüm hicbir cekiciligi olmayan, böyle buz dolabi gibi. güzel fizige sahip olmak tek basina bisey ifade etmez. sempatikliginle, cana yakinliginla ve pozitif yaklasimla erkekleri daha cok cekersin
bi dene bunu ve eger hoslandigin bi cocuk varsa bi bahane bulup onunla konusmaya calis, hatta anlattigin gibi biraz kendi basina takilan biriyse seninle seve seve arkadas olacaktir. eger bi sevgilisi oldugunu ögrenirsen de cevrene daha dikkatli bak
gelismeleri lütfen bizle paslas

dış görünüş kesinlikle önemli değil tabi ama bn erkek arkadaşımla buluşmak dahi istemiyorum kilolarım yüzünden çünkü o bnden çok daha zayıf bi kaç kere foto çekmeye kalkıştı nayırrrrr diye karşı çıktım. bide mezuniyete az kaldı bi kaç kilo versem züpper olcek

bu begenilme meselesi kesinlikle guzellikle cirkinlikle alakali bisey degil. etrafimda o kadar cok arkadasim var ki cok guzeller ama hayatlarinda bir kisi dahi gelip hoslandigini begendigini bile soylememis. ben de cok uzun sure ayni seyi yasadim. gelip acilan, teklif eden kimse yoktu. nerdeyse kabullencektim cok cirkin oldugumu. heralde sen kendini guzel saniyodun bunca zaman ama degilmissin demekki diyodum kendi kendime.

bikac kisi bunun kendine guvenle, enerjiyle ilgili oldugunu soylemis. kesinlikle katiliyorum. mesela ben bi yere giderken evden son kez aynaya bakip ciktigimda kendimi cok begenmissem, sacim makyajim kiyafetim icime sinmisse o gun bana bakan bi suru insan yakaliyorum,cunku o gun enerjim yuksek oluyo bence. ama mesela tam tersi kendimi cok cirkin bularak cikmissam evden gun boyu tek bir kisi bile bakmiyo. defalarca deneyimledim gordum :) kendinle ilgili motivasyonunu hep yuksek tut, makyaj sac gerisi kolay is :)

bana bakıyorlar da işte sadece bakıyorlar :) bundan sonra hergün bakımlıyım o zaman.

guzelliginde cirkinliginde bi onemi yok hersey ALLAH vergisi bence boyle cirkinim kimse bakmiyor die dert yanma sukret elin ayagin tutuyor gozlerin goruyor sagliklisin en buyuk guzellik bu degilmi o kadar cok insan var boyle bi guzellige sahip olmak icin 2 erkek bakmadi die ahlanip vahlanma elbet seninde kismetinde hayirli birisi vardir sen kendini begen yeter kimsenin seni begenmesine gerek yok...

bana bakıyorlar da işte sadece bakıyorlar :) bundan sonra hergün bakımlıyım o zaman.

belki de sorun baska biseydir. mesela ben dedim ya bi sure kimseden teklif almayinca cirkin oldugumu dusundum diye. sonradan bunun sebebini anladim, bicok kisi de soyledi yani durumu. cok soguksun dediler. bikac erkek arkadasim da dedi. kesin seni begenen birileri vardir ama kimse gelip de ugrasmaz. ben olsam cekinirim bu kadar soguk birine yaklasmaya dediler. boyle bi durum da olabilir. arkadaslarim arasinda iyiyimdir eglenceliyimdir. ama tanimadigim insanlarin arasinda nedense boyleyim. hani bana da bakiyolar ama sadece bakiyolar diyosun ya. demek ki bakilan, begenilen birisin. belki boyle bi durumun vardir benim gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…