- Konu Sahibi Herdaimgunes
-
az kaldı canım az kaldı...çokk saçmaaaaa...ben çirkinim ne demek?kimin fikri bu senin mi?
canım bence kendine haksızlık ediyorsun.çevrene bir bak bakalım hep fıstık gibi afetler,havalı kızlar mı evli yada filört ediyor sadece?bana güzel gelen sana gelmeyebilir..göreceli kavram bu.arkadaşına gelince bence sen bu arkadaşını hayatından çıkar.çevrende bu tip insan olacağına kimse olmasın daha iyi..
Bende senın gıbıydım.Şişman ve çirkin.Yıllarca sevgilim olmadı.23 yasıma kadar teklıf edende olmadı.Begenende.Herkes sevgılısıyleyken ben tek basıma sevgılı hayalımleydım.Umudunu kesme elbet bırgun cıkacak karsına canım.Benım cıktı senınde cıkar ınsallah canım
Bence Bukadar Üzülmemelisin .. Bende Çok Çirkinim Beni Çok Sevicek Birini Buldum Ve Şimdi Evliyiz :)) Karamsarlığa Ve Sıkıntıya Girme Sakın Ayrıca Kiloluyum Ve Boyum Kısa Demişsin Biraz Kilo Vermeyi Denesen Mesela Birazcıkta Kendine Baksan Tamamdır Kısa Boyluluk Ve Kilolu Olmak Çirkin Olduğun Anlamına Gelmezki Bende Kısa Boyluyum Ve Zayıfım Ama Bende Çirkinim :))) Barışık Olman Lazım Kendinle Öyle Daha Mutlu Olursun Mesela Ben Kendimi Maymuna Benzetiyorum Ama Asla Üzülmüyorum :))
canım benim hiç böyle düşünme sanki teklif gelen kızlar hep dünya güzeli mi oluyor yani
bazı kızlar şen şakrak tavırlarıyla teklif alır,bazıları gerçekten güzeldir,bazılarının kalbi güzeldir,
bazıları sırf hanımefendiliği ile ,bazıları da vardır ki başka amaçlarla teklifler alır
kendini boş yere alt seviyelerde görerek üzülme hep pozitif ol,olumlu düşün
gerçi bende sana öyle diyorum ama doğum yaptım aynaya her baktığımda ne kadar çirkinleştim diyorum ve inanır mısın ben kendime çirkinim dedikçe her baktığımda daha bi çirkin hissediyorum
ne düşünürsen o olursun o yüzden önce kendini sevmekle başla işe sonu gelecektir
ayrıca uzme o yuregını asıl guzellık kalptır kalppppppppp
senın 1 tek davranısına bayılanlar vardır
yuzune bayılıp arkandan ıs cevırenlerı ne yapacaksınkı ?
evet öyle bakıyorlar sadece ilerisi hiçbi zaman olmadıgereçkten çekingen biriyimdir bunu söylemeden edemicem. yalan söylemiyim geçen hafta seminer vardı çok bakmıştım kendime birisi yanıma gelmişti ne olduysa dili mi tutuldu nedir bişiy dememiş gitmişti. valla aklım karısık toplaryamaıyorum cümleleri. burdan gittikten sonra beni aramayanlar benimde umrumda olmayacaklar zaten. okulda her bölümden insanları tanırım konusurum. ama ne oluyosa benim görüşmek istediklerimle arkadasım görüşüyor buda beni şaşırtıyor. derdim bi sevgilim olsun değil sevdiğim olsun. sakın erkek meraklısı gibi birşey sanmayın nolur. ben hoşlandığım kişiden yani kalbime girmeden olsun istemem zaten. bir haftada bi mucize olurmu dersin..
haklısın. ben kendimi ne kadar beğenmesem de çekemeyenler var, olmaz mı. kalitesiz insanlar yüzünden kendime olan saygımı kaybetmek üzereydim. onlar beni şöylesin böylesin dedikçe acaba öyle miyim dedim bi süre sonra. bu ara baya bi bunlattılar beni. kendime sardım inşallah geçicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?