22 yaşındayım bir tek teklif eden olmadı. çok çirkinim :((

yaptığınız bütün yorumlar için hepinize teker teker teşekkür ederim. bakımsız değilimdir. makyajımı saçımı her zaman yaparım aslında. bi allık bi ruj sürmek dediğiniz gibi maddiyat değil. okulda beni herkes çok sever ama okul dışında herşey bitik. küçük bi şehirdeyim çalışacak biyer yok internet cafeler zaten tanımadığını almıyor diğerleri de ikinci öğretim istiyor. okulumun bitmesine 1 hafta var. evet düşündüm de sanırım böyle olmamın sebebi bu insan. sürekli ezme çabasında. egolarını böyle tatmin ediyor galiba. hoşlandığım insana gelincede bi haftada hayal gibi birşey benim için. sonuçta bayanım bi kez bi arkadasım vasıtasıyla biriyle tansıtırıldım kız tarafı tanısmak istemezmiş diye çok eleştirdi arkadasım. ben en azından senin gibi ona buna tanıstır demiyorum ben istediğim herkesle olurum gibi sözler söyledi. bunalıma giricem yakında. inançlarıma bağlı bir insanım. kapalı değilim ama elimden geldiğince maddi durumu olmayan insanları yemeğe davet ederim mesela. şu bikaç ay malesef yapamadım bunu. düzelir inş iş hayatına atılcam bir ay sonra sıkmıyorum bu konuda çok canımı. canımı sıkan anlattığım gibi beni kimsenin neden istemediği... sadece bakıyorlar ilerisi olmadı bu gidişlede olmıcak

yaa canim bence butun bunlari birak, seni kimse istemiyorsa sende onlari istemee.. positif ol hayata karsi hep. ayrica ilk basta sen kendini sev, sen kendini seversen onlarda sana hayranda kalirlar.

çirkin olmak ne demek yaa canım benim. çirkin diye bi kavram yoktur kadınlarda. bakımzı olan kötü görünür sadece. ne kadar ağzın yüzün burnun gözün şekilsiz olsada seven insan herşeyinle sver herşeyinle aşık olur sana. kimse bana teklif etmiyor diye ortalarda dolaşırsan kimse sana teklif etmez evet. hiç kimseyi bekleme aklından çıkar birini bulma fikrini bak gör o zaman peşinden koşanları. bu her zaman böyledir herkes bu konuda bana katılır eminim. birinin peşinden koşarsan sen kaybedersin. bırakacaksın herşeyine oluruna hiç kimseyi beklemiceksin aşk o zaman kapını çalar. bide çirkin deme kendine bu kötü bi tabirdir her zaman. ne bakımsız kızlar görüyorum yollarda yanlarında aslan gibi çocuklar var. sen ne kadar ağır başlı olursan o derece sevilirsin canım benim.

canımı sıkan anlattığım gibi beni kimsenin neden istemediği... sadece bakıyorlar ilerisi olmadı bu gidişlede olmıcak

Seni kimsenin istemediğini nerden çıkarıyorsun ? İsteyen vardır ama açılamıyordur belki.
Ben senin biraz çekingen olduğunu düşünüyorum.
Bakıyorlar diyorsun,demek ki beğenmiyor değiller.
Sana gelip,ben seni beğeniyorum,sevgilim olur musun demeyecekler zaten.
Tanışacaksın,konuşacaksın,birisine yakınlık hissedeceksin.Önce iletişime açık ol,gerisi gelir.

benimde lisede öyleydi okulda herkes iyidi okul dışında aramazlar bile.lise sonda artık hiçbiri ile samimi olmadım.sende boşver.herşeyi takardım.artık takmyorum.bende senin gibiydim.değiştir kendini.hayatını yaşa boşver erkeği falan.çok sıkıcı bu erkek işleri

erkeklerin birçoğu 25 şi geçene kadargüzel akıllı zevki diye seçmiyorki geneli hangisinden iş çıkar derdinde bence bütün ilişkilere soğuk bakcak ilişkiler yaşamaktansa bense doğru zamanın gelmesini beklemelisin zaten biriyle çıkmk için çıkmak bence senide mutlu etmeyecekki. şuda bir gerçek neyazıkkı kaçan kovalanır:))

sen zaten baştan yanlış adlandırıyorsun çok çirkinim bu yüzden hayatımda kimse yok diyerek..eee birsürü kadın var hayatında erkek olan bu kadınların hepsi ahım şahım insanlar mı.. tabiki hayır..evet güzellik önemli bir kavram ama bunun yanında özgüven de çok önemli..ve çevrende sürekli seni hor gören bir ev arkadaşın olduğu sürece sen bu özgüveni kazanamazsın. arkadaşın işin kolay yolunu bulmuş seni küçümseyerek ego tatmini yapıyor ne kadar da akıllı..bence çevrendeki insanları dikkatli seç ve kim ne derse desin kendine güven.. ayrıca baştan birinden hoşlanıyorum ama o bana bakmaz diyerek herşeyi kabullenme ama kesinlikle de o kişinin peşinden koşma.. herşeyi akşına bırak ve ben çirkininm diye düşünmekten vazgeçerek başla herşeye, önce özgüvenini kazan gerisi zaten gelir....

O kendini birşey sanan arkadaşınızla mesafe koyun öncelikle.Umut,hedeflerin ana maddesidir.Bu eleman umudunuzu kırıyor.
Bu insanla mesafenizi koyduğunuz vakit daha iyi olacak daha özgüvenli daha sosyal..O da size tüm kapıları açacak.
Mesele dış görünüş değil.Ata Demirer mesela.Hiç kilosuna bakıyor muyuz?Adam güldürüyor.Sevgilisi de var.Önemli olan güven.
İnsanın kısmetinni nereden çıkacağı belli olmaz.Birisi aracı olur tanıştırılır..Öyle evlenen çok insan var.
Kilo vermek istiyorsanız sağlıklı diyetleri tercih edin.Önemli olan yavaş yavaş ama güzel kilo vermektir.

guzellik ince belden, uzun sactan ibaret degil ki, gulen bir cift goz, icten soylenmis bir kac kelam erkeklerin icini eriten..
bakma sen herkesin manken gibi kadin, kiz aradigini soyledigine, kimse ne aradigini bilmiyor aslinda, bulduklarinda anliyorlar..
herkes sevginin, ilginin pesinde..
ayrica arkadasinin senin fizigin yuzunden seni uzdugunu dusunmuyorum, bu kadar kotu biri olsa bir arada yasayamazdin zaten.. sanirim senin icine kapanikligini acmaya calisiyor yada calismis pes etmis...
Sana ayrica birsey soyliyeyim, kendini begenmeyen insan hirsindan catlayip olurmus, sanmiyorum seninde kendini bu kadar begenmedigini, oyle olsa degisim icin coktan kollari sivamistin, senin kalbin kirilmis sadece etrafindakilere... Ve sen seni begendikten sonra kimseye hic birsey dusmez, sen once kendini sev! seni seveni o zaman zaten bulursun..

evet öyle bakıyorlar sadece ilerisi hiçbi zaman olmadı gereçkten çekingen biriyimdir bunu söylemeden edemicem. yalan söylemiyim geçen hafta seminer vardı çok bakmıştım kendime birisi yanıma gelmişti ne olduysa dili mi tutuldu nedir bişiy dememiş gitmişti. valla aklım karısık toplaryamaıyorum cümleleri. burdan gittikten sonra beni aramayanlar benimde umrumda olmayacaklar zaten. okulda her bölümden insanları tanırım konusurum. ama ne oluyosa benim görüşmek istediklerimle arkadasım görüşüyor buda beni şaşırtıyor. derdim bi sevgilim olsun değil sevdiğim olsun. sakın erkek meraklısı gibi birşey sanmayın nolur. ben hoşlandığım kişiden yani kalbime girmeden olsun istemem zaten. bir haftada bi mucize olurmu dersin..

Allah cirkin kaderi versin.Biliyorsun guzeller guzelligi kendileri kazandiklarini sanip gurura kapiliyorlar,karsilarina cikan alli balli laflara kaniyorlar oysa guzel olmayanlar mutevazilar,beklemesini biliyorlar ve iyi kisileri seciyorlar.Cevremde o kadar guzel olmayan kadin var ama cok mutlu evlilikleri var.Oysa guzel arkadaslarim kaprisleriyle adamlari bunaltmis durumdalar.inatcilar.istisnalar kaideyi bozmaz be SiRiNiM.

bu zamanın erkelerı ıstedıklerını buluyor sende soruyormusun canım adam gıbı adam kaldımı ınsallah karsına haketıgın gıbı senı hakeden bırı cıkar uzulecek bırsey yok .

bnm yakın arkadaşlarımdan biri sürekli sevgili değiştirmek zorunda kalıyo.kendinden olgun erkeklerden hoşlanıyomuşmuşşş. ve sevgili yaptığı kimseleride genelde otobüslerde buluyo :) gözüne birini kestirdiğinde yiyecekmiş gibi yapıp bi şekilde onu kendine çekiyo iyi bişi mi? kesinlikle hayır.ona yaklaşan insanların niyetleri belli bi çıkarı var bu yüzdende sürekli ayrılmak zorunda kalıyo ve inan o senden çok daha mutsuz.

ilk adım olarak sende bize katılıp zayıflama programlarına katıl. ve kendine yaz tatilinde bi iş bul. 1 haftan kalmış bence çok az .sana tavsiyem kesinlikle bu yazı değerlendirip bi işe başlamalısın.belki çalışma arkadaşlarından biri etkilenip sevgilisi olmanı ister :)

bndede şöyle bi durum vardı kız meslek lisesindeyken hiç erkek arkadaşım yoktu. ev okul arası mekik dokuyodum.hemde o zamanlar çok daha şişmandım. meslekyüksek okuluna başladığımda ümitlendim bari okuldan bi sevgili buluyum diye şansıma yine okulun yüzdelik çoğunluğu kız çıktı. işe başlayayım dedim (kendi bölümümle ilgili) orayada sürekli kadınlar geliyodu bak bnm sevgi,li yapma şansım çok düşükken hiç ummadığım bi zamanda çıktı karşıma

haklısınız sanırım sorunum bu konuda kendime güvenmemem...
üniversite sınavına tekrar hazırlanıyorum bu seferde ben yapamazsam sen hiç yapamazsın diyerek umudumu kırmaya çalışıyor. ama bu meselede isterse kendini yırtsın. kimse benle görüşmek istemiyor dediğimde okulun nerde serserisi bakımsızı varsa bana yakıstırıp çok bile diyor mesela. bende zordan katlanıyorum açıkçası. içinin iyi olduğunu biliyorum yaşadıklarından böyle olduğunu düşünmüştüm hep sanırım yanılıyorum..

Üniversite sınavına gireceğinizden ona ne mesela?
Ev paylaşmak herşeyi paylaşmak demek değildir hele böyle bir insanla.Yani insanaltıyla.

çok çok haklısın aynı şekilde ilalallah ettiriyor kendini. :) ve kendini güzel zanneden bi çok kız arkadasım öyle. ben sabrediyorum sabır taşı olsam çatlarım heralde bu yönden hiç düşünmemiştim. bide karşıma biri çıktığında sevebileceğim bunca zaman olmadığı için ilkim olacak daha çok bileceğim kıymetini. sessiz sakinimdir uyumluyumdur da. zamana bırakmak hayırlısı dediğiniz gibi. çok sıkıldım ondan böyle hissediyorum galiba.

Bir hafta değil,bakarsın bir anda bile olur.Kaldı ki bu bir mucize de değil.
Merhaba deyip gülümsesen birşey kaybetmezsin.
Konu mu yok Allahaşkına,ortaya bir laf at,devamı gelsin.
Sohbet et işte.Hem ne malum belki sen beğenmeyeceksin.Belki konuşması hoşuna gitmeyecek.

Etse teklif ne olacakkı , oturup bana nıye söyle dedı nıye böyle yaptı dandiri dandiri

bir sürü sacmalık ,kafanı mesgul edecek sonra egıtımın aksıyacak derslerıne kafanı veremıyeceksın

adamlar kendını eğlendırıyor , çoğu sonra aşık olacan sonra acı cekecen

Şu zamanda ki erkeklerle olan ilişkılerın karın agrısından baska getırısı olacagını sanmnıyorum.

Bence hiç üzülme.

valla şuan yanına gelip ertesi gün hoşlandığın çocuğu bulup bi şekilde konuşmanız için elimden geleni yapmak isterdim :)

houyyy bu kadarda feminist olunmaz ki canım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…