- Konu Sahibi Herdaimgunes
-
yaptığınız bütün yorumlar için hepinize teker teker teşekkür ederim. bakımsız değilimdir. makyajımı saçımı her zaman yaparım aslında. bi allık bi ruj sürmek dediğiniz gibi maddiyat değil. okulda beni herkes çok sever ama okul dışında herşey bitik. küçük bi şehirdeyim çalışacak biyer yok internet cafeler zaten tanımadığını almıyor diğerleri de ikinci öğretim istiyor. okulumun bitmesine 1 hafta var. evet düşündüm de sanırım böyle olmamın sebebi bu insan. sürekli ezme çabasında. egolarını böyle tatmin ediyor galiba. hoşlandığım insana gelincede bi haftada hayal gibi birşey benim için. sonuçta bayanım bi kez bi arkadasım vasıtasıyla biriyle tansıtırıldım kız tarafı tanısmak istemezmiş diye çok eleştirdi arkadasım. ben en azından senin gibi ona buna tanıstır demiyorum ben istediğim herkesle olurum gibi sözler söyledi. bunalıma giricem yakında. inançlarıma bağlı bir insanım. kapalı değilim ama elimden geldiğince maddi durumu olmayan insanları yemeğe davet ederim mesela. şu bikaç ay malesef yapamadım bunu. düzelir inş iş hayatına atılcam bir ay sonra sıkmıyorum bu konuda çok canımı. canımı sıkan anlattığım gibi beni kimsenin neden istemediği... sadece bakıyorlar ilerisi olmadı bu gidişlede olmıcak
canımı sıkan anlattığım gibi beni kimsenin neden istemediği... sadece bakıyorlar ilerisi olmadı bu gidişlede olmıcak
Seni kimsenin istemediğini nerden çıkarıyorsun ? İsteyen vardır ama açılamıyordur belki.
Ben senin biraz çekingen olduğunu düşünüyorum.
Bakıyorlar diyorsun,demek ki beğenmiyor değiller.
Sana gelip,ben seni beğeniyorum,sevgilim olur musun demeyecekler zaten.
Tanışacaksın,konuşacaksın,birisine yakınlık hissedeceksin.Önce iletişime açık ol,gerisi gelir.
yaptığınız bütün yorumlar için hepinize teker teker teşekkür ederim. bakımsız değilimdir. makyajımı saçımı her zaman yaparım aslında. bi allık bi ruj sürmek dediğiniz gibi maddiyat değil. okulda beni herkes çok sever ama okul dışında herşey bitik. küçük bi şehirdeyim çalışacak biyer yok internet cafeler zaten tanımadığını almıyor diğerleri de ikinci öğretim istiyor. okulumun bitmesine 1 hafta var. evet düşündüm de sanırım böyle olmamın sebebi bu insan. sürekli ezme çabasında. egolarını böyle tatmin ediyor galiba. hoşlandığım insana gelincede bi haftada hayal gibi birşey benim için. sonuçta bayanım bi kez bi arkadasım vasıtasıyla biriyle tansıtırıldım kız tarafı tanısmak istemezmiş diye çok eleştirdi arkadasım. ben en azından senin gibi ona buna tanıstır demiyorum ben istediğim herkesle olurum gibi sözler söyledi. bunalıma giricem yakında. inançlarıma bağlı bir insanım. kapalı değilim ama elimden geldiğince maddi durumu olmayan insanları yemeğe davet ederim mesela. şu bikaç ay malesef yapamadım bunu. düzelir inş iş hayatına atılcam bir ay sonra sıkmıyorum bu konuda çok canımı. canımı sıkan anlattığım gibi beni kimsenin neden istemediği... sadece bakıyorlar ilerisi olmadı bu gidişlede olmıcak
haklısınız sanırım sorunum bu konuda kendime güvenmemem...
üniversite sınavına tekrar hazırlanıyorum bu seferde ben yapamazsam sen hiç yapamazsın diyerek umudumu kırmaya çalışıyor. ama bu meselede isterse kendini yırtsın. kimse benle görüşmek istemiyor dediğimde okulun nerde serserisi bakımsızı varsa bana yakıstırıp çok bile diyor mesela. bende zordan katlanıyorum açıkçası. içinin iyi olduğunu biliyorum yaşadıklarından böyle olduğunu düşünmüştüm hep sanırım yanılıyorum..
Allah cirkin kaderi versin.Biliyorsun guzeller guzelligi kendileri kazandiklarini sanip gurura kapiliyorlar,karsilarina cikan alli balli laflara kaniyorlar oysa guzel olmayanlar mutevazilar,beklemesini biliyorlar ve iyi kisileri seciyorlar.Cevremde o kadar guzel olmayan kadin var ama cok mutlu evlilikleri var.Oysa guzel arkadaslarim kaprisleriyle adamlari bunaltmis durumdalar.inatcilar.istisnalar kaideyi bozmaz be SiRiNiM.
Etse teklif ne olacakkı , oturup bana nıye söyle dedı nıye böyle yaptı dandiri dandiri
bir sürü sacmalık ,kafanı mesgul edecek sonra egıtımın aksıyacak derslerıne kafanı veremıyeceksın
adamlar kendını eğlendırıyor , çoğu sonra aşık olacan sonra acı cekecen
Şu zamanda ki erkeklerle olan ilişkılerın karın agrısından baska getırısı olacagını sanmnıyorum.
Bence hiç üzülme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?