• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

22 yaşındayım bir tek teklif eden olmadı. çok çirkinim :((

senin en önce yapman gereken ev arkadaşını değişitirmen
o kız kendini bir b.k sanmış afedersin ama dünyayı ben yarattım havasında uyuz olurum böyle insanlara
sende bir o kadar temizn kalpli ve sabırlısın ki böyle bir ev arkadaşına dayanabiliyorsun.
bundan bir kaç sene önce benim kendime hiç güvenim yoktu insanlarla konuşmaktan çekinirdim.
biri bana vursa savunmasızdım
ama neden ailemden özellikle babamdan kaynaklanıyordu neyse boşver..
ama şimdi zamanla ve rabbime dua ederek kendime güveniyorum..
bazen o kadar bakımsız oluyorum ki içimden gelmiyor bir şey yapmak
bazende diyorum bugün kendime bakıyım giyinip süsleniyorum sana ne olmuş diyorlar.
benimde kendime göre bir iki kilo fazlam var her gün mekik çekmeye basenlerim var
basen eritme hareketleri yapıyorum malum yaz geliyor bikini zamanı:))
neyse canım sen önce kendine güven o arkadaşının dediklerini sallama ne derse desin
hem sana demiş yha ben istediğimle olurum diye
ona kimse ağzının payını vermemiş ondan böyle diyor takılma sen bunlara..
umarın kısa zamanda hayatın istediğin gibi olur ve mutlu olursun:16::16:

haklısınız insanın önce kendisinin inanması gerekmiyormuş gerisi teferruatmış. arkadasıma gelince her istediğiyle olması marifet değil. ben sevdiğimle olmak istiyorum. oda benim bişey başaramayacağımı söylüyor. hep platonik acı takılacakmışım ona göre.. herkesle olmak umrumda bile değil. sevdiğime uzak kalmak üzüyor beni aylardır. kendime bir güvenebilssem belkide bütün bunlar olmayacak. iyi dilekleriniz içinde Allah razı olsun hepimiz mutlu olalım inşallah :)

ben de üniversitede okuyorum, ilk senemdi, bitti sayılır artık. ve kimseyle çıkmadım daha. lisede hiç çıkma teklifi eden olmadı, ama çirkin olduğumu düşünmüyorum, biraz hatta fazlasıyla soğuğum erkeklere karşı. bu sene de kimseyle çıkmak istemedim çünkü bizim de durumumuz çok iyi değil ve ben okulumu en kısa zamanda bitirmek istiyorum. bana saçma geliyor çok sevmediği ve güvenmediği halde çıkmak. zaten en küçük şeyi kafama takan biriyim, eğer biriyle çıkarsam en küçük tartışmada derslerimi etkileyeceğini düşünüyorum, en azından çevremdeki arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla böyle. kavga ettikleri zaman kendilerini derslerine veremiyorlar ve notları düşüyor. ben aileme karşı sorumlu hissediyorum kendimi.

ben de üniversitede okuyorum, ilk senemdi, bitti sayılır artık. ve kimseyle çıkmadım daha. lisede hiç çıkma teklifi eden olmadı, ama çirkin olduğumu düşünmüyorum, biraz hatta fazlasıyla soğuğum erkeklere karşı. bu sene de kimseyle çıkmak istemedim çünkü bizim de durumumuz çok iyi değil ve ben okulumu en kısa zamanda bitirmek istiyorum. bana saçma geliyor çok sevmediği ve güvenmediği halde çıkmak. zaten en küçük şeyi kafama takan biriyim, eğer biriyle çıkarsam en küçük tartışmada derslerimi etkileyeceğini düşünüyorum, en azından çevremdeki arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla böyle. kavga ettikleri zaman kendilerini derslerine veremiyorlar ve notları düşüyor. ben aileme karşı sorumlu hissediyorum kendimi.

ben yanlıs anlaşılmak istemem sevmediğim biriyle zaten görüşmem. sorunum arkadasımın üstüme gelmesiyle başladı. her tartışmada kendisini üstün gösteriyordu. bir gün onu teselli ederken benim böyle bişiy (sevgili anlamında) yaşamadığımı bilemeyeceğimi hatta hiç beni seven olmayacağını söyledi. bende ister istemez üzüldüm sorguladım. sevdiğim istediğim bikaç kişi oldu onlarda benle ilgilenmedi. kafamı çok kurcaladı dertleşmek istedim. derslerim çok şükür çok çok iyi. aşka acısı çektiğim zamanlarda oldu ama bunu derslerime yansıtmadım üstelik o zamanlar ailemdede çok sorun vardı. derslerim kendimden bile önce geliyor aslında. gelecek kaygılarım sevgiliden önemli. umarım anlatabilmişimdir.yine birinden hoşlanıyorum ve yine olmayacak onu da biliyorum...

Son düzenleme:
ben yanlıs anlaşılmak istemem sevmediğim biriyle zaten görüşmem. sorunum arkadasımın üstüme gelmesiyle başladı. her tartışmada kendisini üstün gösteriyordu. bir gün onu teselli ederken benim böyle bişiy (sevgili anlamında) yaşamadığımı bilemeyeceğimi hatta hiç beni seven olmayacağını söyledi. bende ister istemez üzüldüm sorguladım. sevdiğim istediğim bikaç kişi oldu onlarda benle ilgilenmedi. kafamı çok kurcaladı dertleşmek istedim. derslerim çok şükür çok çok iyi. aşka acısı çektiğim zamanlarda oldu ama bunu derslerime yansıtmadım üstelik o zamanlar ailemdede çok sorun vardı. derslerim kendimden bile önce geliyor aslında. gelecek kaygılarım sevgiliden önemli. umarım anlatabilmişimdir.yine birinden hoşlanıyorum ve yine olmayacak onu da biliyorum...

emin ol arkadaşın kendi eksiklerini seni kullanarak kapatmaya çalışıyor. seni ezerek, aklı sıra aşağılayarak kendini üstün gösterme gayretinde. sen, ''kendime güvenemiyorum'' diyebiliyorsun, bunun farkındasın ama malesef arkadaşının böyle değil. o arkadaşını birde kendisinden daha alımlı, daha güzel bir bayanla konuşurken falan gözlemle, çok iyi anlarsın demek istediğimi.

bana da lise boyunca hic teklif eden olmadı
o zaman uzuluyordum da sımdı hıc takmıyorum
unıversıteye geldım sımdı de tam tersı oldu
ama teklıf edenın olmasının ne onemı var kı?
sevmedıkten sonra egolarımı mı tatmın edıcem
bence takılmaman gerekır
zaten senın kaderın gelır senı bulur
hem teklıf etmenın guzellıkle alakası yok
etrafına iyice bak cok iyi görürsün

psikolojık sorunum yok diyorsun ama anlattıkların psikolojının bozulduğunu gösterıyor önce aynaya baktığında kendını sevmeyı bilmen şart kendını begeneceksın yok boyum kısa yok şuram kötü hayır şöyle düşün ben çok guzelım kım ne derse desın kendıne makyaj topuklu ayakkabı gıyım konusunda ve fikir konusunda değişiklik yaparak dikkat çekebılırsın sonra sen ona bır adım gıt o sana gelmezse :)

cnm bak;tanıdığım bi arkadaşın çalıştığı yerde bi kız war;orda sadece eğitmen.kız o kadar kiloluki inanamazsın.we bu kız bu şehirde adı duyulmuş oldukça zengin bir adamın baya yakışıklı bi oğluyla beraber.iş kiloda boyda değil...sen kendine güweneceksin.olay sadece bu.emnim güzelsindir.bunu sen kapatıyorsun.kiloyu şunu bunu takma.kendine gel.git saçlarını değiştir.pazardan(ki benm bir numaralı alışweriş yaptığım yerdir :)) sosyete pazarı fln warsa çok cüzi miktarda kıyafetler war.kendini şımart.önemli olan sensin.kendini sewersen we kendini şımartırsan bu gülümsenmenden,bakışına yürüyüşüne kadar etki eder.artı o ew arkadaşında kim oluyo bi cacık olmaz senden gibi iğrenç bi cümle kurabiliyor.buna izin werme.

cnm bak;tanıdığım bi arkadaşın çalıştığı yerde bi kız war;orda sadece eğitmen.kız o kadar kiloluki inanamazsın.we bu kız bu şehirde adı duyulmuş oldukça zengin bir adamın baya yakışıklı bi oğluyla beraber.iş kiloda boyda değil...sen kendine güweneceksin.olay sadece bu.emnim güzelsindir.bunu sen kapatıyorsun.kiloyu şunu bunu takma.kendine gel.git saçlarını değiştir.pazardan(ki benm bir numaralı alışweriş yaptığım yerdir :)) sosyete pazarı fln warsa çok cüzi miktarda kıyafetler war.kendini şımart.önemli olan sensin.kendini sewersen we kendini şımartırsan bu gülümsenmenden,bakışına yürüyüşüne kadar etki eder.artı o ew arkadaşında kim oluyo bi cacık olmaz senden gibi iğrenç bi cümle kurabiliyor.buna izin werme.

çok çok haklısınız teşekkür ederim. benimde genelde alışveriş mekanım pazardır. marka takıntım yok Allahtan :1:

psikolojık sorunum yok diyorsun ama anlattıkların psikolojının bozulduğunu gösterıyor önce aynaya baktığında kendını sevmeyı bilmen şart kendını begeneceksın yok boyum kısa yok şuram kötü hayır şöyle düşün ben çok guzelım kım ne derse desın kendıne makyaj topuklu ayakkabı gıyım konusunda ve fikir konusunda değişiklik yaparak dikkat çekebılırsın sonra sen ona bır adım gıt o sana gelmezse :)

:1: teşekkür ederim yorum için. buraadaki bütün arkadaşların tavsiyesini dinleyeceğim. anlatınca biraz rahatladım. psikolojik soruna gelince azıcık delilik herkeste vardır :1: şaka bi yana gerçekten saadece arkadasım sinirlerimle fena oynuyor.

O arkadaşına şunu de: ben sana çok müsamaha gösterdim egolarını üzerimden çek başkalarının üstünde tatmin et! oh rahatladım ben bile bak. sen de söyle rahatlarsın :1:

ev arkadasın senin her yönden eksik oldugunu sürekli söylüyorsa sende ona sürekli kaybettiği bebeği ve boşandıgı eşini hatırlat.
misilleme yapmak gerek böle insanlara..:47:
ve hiçte kendini kötü hissetme.
kısa ve şişman olman, demekki minyonsun, ee zayıfladıgın anda taş gibi hatun olursun.
spor yaparsan birde yediklerne dikkat edersen kilo veririsin :52:
sonrada sen güzel zayıf ince biri olarak o ezik ev arkadaşına laflarını geçirirsin..
sürekli olarak bekar ve güzel oldugunu onunda dul ve ezik oldugunu hatırlatırsın :10:
her daim iyi olmak gerekmiyor :37:

ev arkadasın senin her yönden eksik oldugunu sürekli söylüyorsa sende ona sürekli kaybettiği bebeği ve boşandıgı eşini hatırlat.
misilleme yapmak gerek böle insanlara..:47:
ve hiçte kendini kötü hissetme.
kısa ve şişman olman, demekki minyonsun, ee zayıfladıgın anda taş gibi hatun olursun.
spor yaparsan birde yediklerne dikkat edersen kilo veririsin :52:
sonrada sen güzel zayıf ince biri olarak o ezik ev arkadaşına laflarını geçirirsin..
sürekli olarak bekar ve güzel oldugunu onunda dul ve ezik oldugunu hatırlatırsın :10:
her daim iyi olmak gerekmiyor :37:
eşi çok iyi biri değilmiş bilmiyorum anlattığına göre. yalanlar söylermiş ondanda büyükmüş. bebeğinide kendi istediğiyle aldırmış. ben bi kez dediğinizi yaptım çok dolmuştum o zaman çok ağrına gitti ağladı. ben istermiyim gibilerinden öyle bir insanla hayat geçmezdi çocuğunuda istemezdim dedi. bebeğin tabiki suçu yok. ve ben bi bebek aldırdığını twitterde ki mesajından öğrenip sormustum. vs vs derken geldik bu günlere. inş zayıflarkende kendime daha çok güvenebilirim..

Son düzenleme:
O arkadaşına şunu de: ben sana çok müsamaha gösterdim egolarını üzerimden çek başkalarının üstünde tatmin et! oh rahatladım ben bile bak. sen de söyle rahatlarsın :1:

artık bir kaç günümüz var mezun olduk. sonra nerde buluşup görüşücez senede bir görüşürsek. kalbini kırmak istemedim hiçbi zaman bu sayede sabırlı olmayı öğrendim sandım ama kaybettiklerim daha fazlaymış. bundan sonra hiç bir arkadasıma çok fazla özveride bulunmayacağım. insanlar beni sessiz sakin zannediyor. bugün okulda bir arkadasım saçmalıyordu resmen ağzının payını verdim senden hiç beklemezdim dedi. çok pısırık mı göstermişim kendimi anlamadım ki. :14: iki günde kırmıyım fazla ama anlatıcam giderken çok kırıldım katlandım diye bunda kararlıyım.

yeni bi başlangıç yap kendine.o arkadaşınla bütün bağı kopar senin dostluğunu haketmemiş.ama sende de suç var insanlara bu lüksü tanımıcaktın kimse senin şahsına kişiliğine görüntüne laf edemez.bırak kardeş gibi yakın arkadaşı,kardeşin olsa yapmaya hakkı yok bunu.yeni bi çevre edin ve onlara eskilere davrandığın gibi davranma.yumuşak yüzlü olma cidden tepene çıkıo insanlar kıymet bilmio.

eşi çok iyi biri değilmiş bilmiyorum anlattığına göre. yalanlar söylermiş ondanda büyükmüş. bebeğinide kendi istediğiyle aldırmış. ben bi kez dediğinizi yaptım çok dolmuştum o zaman çok ağrına gitti ağladı. ben istermiyim gibilerinden öyle bir insanla hayat geçmezdi çocuğunuda istemezdim dedi. bebeğin tabiki suçu yok. ve ben bi bebek aldırdığını twitterde ki mesajından öğrenip sormustum. vs vs derken geldik bu günlere. inş zayıflarkende kendime daha çok güvenebilirim..

ağlasın .. o da seni ağlatıyor...
öle insanla aynı evde kalman bile büyük olay..
ayrıca bence hiçte çirkin bir kız değilsindir. onun o laflarına karşı kara kara düşünceğine ve sevdiğin herifi elde etmek istiyorsan o zaman, kesinlikle yenilik bişe yapman lazm.
ilk olarak,yazda geliyor. hergün 1 saat hızlı tempo ile yürüsen,gercekten zayıflarsın. bir de acayip derecede dikkat edersen yediklerine 3 5 aya incecik olursun.
sonra sıra saçlara gelir.saçlarnı kesnlkle kestrme hep uzun olsun,ten rengine görede seni baştan aşağı deiştircek iddalı bir renk yaparsın. kendin alır yaparsın üstelik.öle daha uygun olur.
ve zaten zayıfladıkça özgüvenin yerine gelicek. geç kalmış deilsin arkadaşım..
bu süre zarfı içersnde de o ev arkadsına lafını esirgemeden çemkir.
ağlarsa ağlasın hatta ağlat ve ona ağlayınca işte sende bana böle yapıyorsun de, konuş onunla..
eger seninle yasıcaksa sana saygı duyması gerektiği söyle.
baktın düzelmior o zaman evliliği boşanmasnı çocugunu boşwer ona kısaca de ki ,onun dul oldugunu ve erkeklerin dulları kolay elde edebilcegini bu yüzden taliplerinin çok oldugunu söle.
seni ezmesine izin verme ve hep moralin yüksek olsun. :10:

Back
X