- Konu Sahibi Herdaimgunes
ağlasın .. o da seni ağlatıyor...
öle insanla aynı evde kalman bile büyük olay..
ayrıca bence hiçte çirkin bir kız değilsindir. onun o laflarına karşı kara kara düşünceğine ve sevdiğin herifi elde etmek istiyorsan o zaman, kesinlikle yenilik bişe yapman lazm.
ilk olarak,yazda geliyor. hergün 1 saat hızlı tempo ile yürüsen,gercekten zayıflarsın. bir de acayip derecede dikkat edersen yediklerine 3 5 aya incecik olursun.
sonra sıra saçlara gelir.saçlarnı kesnlkle kestrme hep uzun olsun,ten rengine görede seni baştan aşağı deiştircek iddalı bir renk yaparsın. kendin alır yaparsın üstelik.öle daha uygun olur.
ve zaten zayıfladıkça özgüvenin yerine gelicek. geç kalmış deilsin arkadaşım..
bu süre zarfı içersnde de o ev arkadsına lafını esirgemeden çemkir.
ağlarsa ağlasın hatta ağlat ve ona ağlayınca işte sende bana böle yapıyorsun de, konuş onunla..
eger seninle yasıcaksa sana saygı duyması gerektiği söyle.
baktın düzelmior o zaman evliliği boşanmasnı çocugunu boşwer ona kısaca de ki ,onun dul oldugunu ve erkeklerin dulları kolay elde edebilcegini bu yüzden taliplerinin çok oldugunu söle.
seni ezmesine izin verme ve hep moralin yüksek olsun.![]()
kendimi yenilemeyi kafama koydum buraya yazdıktan sonra zaten. bir haftadır ekmek zaten yoktu. yürüyüşte ekledim. çok zıttıma giders esirgemicem artık. sevdiğime gelirsek malesef haftaya son bir kez görücem. sonrası hayal...