• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

22 yaşındayım bir tek teklif eden olmadı. çok çirkinim :((

ağlasın .. o da seni ağlatıyor...
öle insanla aynı evde kalman bile büyük olay..
ayrıca bence hiçte çirkin bir kız değilsindir. onun o laflarına karşı kara kara düşünceğine ve sevdiğin herifi elde etmek istiyorsan o zaman, kesinlikle yenilik bişe yapman lazm.
ilk olarak,yazda geliyor. hergün 1 saat hızlı tempo ile yürüsen,gercekten zayıflarsın. bir de acayip derecede dikkat edersen yediklerine 3 5 aya incecik olursun.
sonra sıra saçlara gelir.saçlarnı kesnlkle kestrme hep uzun olsun,ten rengine görede seni baştan aşağı deiştircek iddalı bir renk yaparsın. kendin alır yaparsın üstelik.öle daha uygun olur.
ve zaten zayıfladıkça özgüvenin yerine gelicek. geç kalmış deilsin arkadaşım..
bu süre zarfı içersnde de o ev arkadsına lafını esirgemeden çemkir.
ağlarsa ağlasın hatta ağlat ve ona ağlayınca işte sende bana böle yapıyorsun de, konuş onunla..
eger seninle yasıcaksa sana saygı duyması gerektiği söyle.
baktın düzelmior o zaman evliliği boşanmasnı çocugunu boşwer ona kısaca de ki ,onun dul oldugunu ve erkeklerin dulları kolay elde edebilcegini bu yüzden taliplerinin çok oldugunu söle.
seni ezmesine izin verme ve hep moralin yüksek olsun. :10:

kendimi yenilemeyi kafama koydum buraya yazdıktan sonra zaten. bir haftadır ekmek zaten yoktu. yürüyüşte ekledim. çok zıttıma giders esirgemicem artık. sevdiğime gelirsek malesef haftaya son bir kez görücem. sonrası hayal...:14: verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim:70:

canım güzellik bir yere kadar sunu söleyim saana benim halam okadar güzelmişki dillere destanmış yani güzelligi ama suan inanasım yoktu buna bana bi genclk fotosunu gösterdiler şok oldm.. yani kısaca hem güzellik bi yere kadar hemde hayat güzellige bakmıo cektirmek için. okadar cok cekmişki halam eşinden görsen yasıtlarına göre inanılmaz yaslı durur. ve bitanem hayatta çirkinim diyip kafana takacagına (ki bence hiç deilsindirr sana öle gelir) dua et hayırlı birinin seni bulup el üstünde tutması için. Rabbim güzel kaderler wersin.

canım güzellik bir yere kadar sunu söleyim saana benim halam okadar güzelmişki dillere destanmış yani güzelligi ama suan inanasım yoktu buna bana bi genclk fotosunu gösterdiler şok oldm.. yani kısaca hem güzellik bi yere kadar hemde hayat güzellige bakmıo cektirmek için. okadar cok cekmişki halam eşinden görsen yasıtlarına göre inanılmaz yaslı durur. ve bitanem hayatta çirkinim diyip kafana takacagına (ki bence hiç deilsindirr sana öle gelir) dua et hayırlı birinin seni bulup el üstünde tutması için. Rabbim güzel kaderler wersin.

benim annemde süper kadınmıs ama babam çökertti :14: zaten hep hayırlısı için dua ediyorum etmeye de devam edicem. bi sevginin yokluğunu hissediyorum sadece hepsi bu:14:

Son düzenleme:
bende 22 yasındayım cevrem cok güzel oldugumu söyler ama bir cıktgım bile olmadı hayatım. yani bu yapı meseleside olabilir. dısarıda soguk durursun yeltenemezler teklf etmeye. havalı durursun kabl etmez die korkarlar.. degişik görünürsün kıyafet falan özenli olur telaş ederler beni begenirmi die erkekler.şahsen bana teklf etmeye kalkısan cogu erkek soguk durusumdan hazzetmediler cekindiler. bence sendede bu olabilir. ciddiysen mesela cekinmişlerdir. çirknlik güzellk hemde degişken biseydir bazı kişiler kendini inanılmaz begenrken bazıları cok güzel olsalarda kusur bulurlar. eksiklik bendede oldu fkat gec degilki daha bulursunn aradıgını belkide hayırlısı buu

bende 22 yasındayım cevrem cok güzel oldugumu söyler ama bir cıktgım bile olmadı hayatım. yani bu yapı meseleside olabilir. dısarıda soguk durursun yeltenemezler teklf etmeye. havalı durursun kabl etmez die korkarlar.. degişik görünürsün kıyafet falan özenli olur telaş ederler beni begenirmi die erkekler.şahsen bana teklf etmeye kalkısan cogu erkek soguk durusumdan hazzetmediler cekindiler. bence sendede bu olabilir. ciddiysen mesela cekinmişlerdir. çirknlik güzellk hemde degişken biseydir bazı kişiler kendini inanılmaz begenrken bazıları cok güzel olsalarda kusur bulurlar. eksiklik bendede oldu fkat gec degilki daha bulursunn aradıgını belkide hayırlısı buu

evet diğer yorumlardada bunu söylediler hep. arkadaslarıma karşı falan çok sıcak kanlıyım ama dısarıda pek bakmam kimseye kendi halimde takılırım. tek otururken bile hep mp3 vardır kulağımda mesela :) soğuk durduğumu söylerler ama. kk üyelerinde de var aynı durumda olduğumuz onlarda aynı. sanırım dövecek gibi duruyoruz :1: öncelikle ben gönlüme girmeyen birini zaten istemiyorum. dediğin gibi geç kalınmıs bişiy yok özgüven sorunumu da aşıcam inşallah kendimi sevmeye başladım :1:

ah be güzelim, taktigin seye bak. senin cirkin olma gibi bi sansin yok cünkü seni yüce mevlam yaratmis.

elin, kolun, bacaklarin yerindemi, sakat degilmisin sükret tatlim. ne insanlar varki senin yerinde olmak isteyen. tabiiki komplekslerimiz olmuyo, oluyo canim. arkadaslarinda dedigi gibi kendine güvenmekle yola cikmalisin.
bi kac degisim yapabilirsin kendine. insan bi yüz maskesi fln yapince bile piskolojikmen bi rahatliga ulasiyo ( bazilari bir ise yaramasa bile). önemli olan kendine deger verdigini bilmendir canim.
hersey gönlünce olsun, takma hicbriseyi kafana, hicbirsey bizden degerli degildir! selamlar:54:

Tatlım ben ev arkadaşının tavrını hiç beğenmedim...
Kardeşim diyorsun ama o sana kardeşiymişsin gibi yaklaşmamış görünen o ki...
Biraz da seni böyle düşünmeye o itmiş, bilinçaltına yerleştirerek...
İnsanın sevgilisi olması için tığ gibi olmaya ihtiyacı olsa ben de şuan evli olmazdım tatlım...
Aklını böyle işlere yorma, senin de karşına biri çıkacaktır illa ki...
Senden bir cacık olmaz ne demek ben hala ordayım :47:

:1: teşekkür ederim yorum için. buraadaki bütün arkadaşların tavsiyesini dinleyeceğim. anlatınca biraz rahatladım. psikolojik soruna gelince azıcık delilik herkeste vardır :1: şaka bi yana gerçekten saadece arkadasım sinirlerimle fena oynuyor.

anlat tabı canım bız elımızden gelen desteği verırız =)) kım ne derse desın sen kulak asma mıllet konuşsun dursun sen duymamazlıktan gel şekerim

resimdeki eğer sensen bir daha çirkinim falan de de üstüne bir de saçmalıyorsun diyeyim :16:

eğer kendini fiziksel olarak beğenmiyorsan bunları değiştirebilirsin üzülme. aç kalmadan, abuk sabuk şeyler yemeden 2.5 ayda 3 4 kilo civarı verdim denemek istersen montignac diyeti yapıyorum forumda başlığı var. güzellik konusuna gelince kendine biraz daha fazla bak
saçını yap makyaj yap. daha iyi giyinmeye calıs yani ille pahalı seyler almana gerek yok.. nerde oturuyorsun bilmiyorum ama sosyete pazarlarında o kadar güzel giysiler oluyor ki. sadece biraz daha zevkli giyinmek lazım bu kadar. yoksa cirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır.

eğer kendini fiziksel olarak beğenmiyorsan bunları değiştirebilirsin üzülme. aç kalmadan, abuk sabuk şeyler yemeden 2.5 ayda 3 4 kilo civarı verdim denemek istersen montignac diyeti yapıyorum forumda başlığı var. güzellik konusuna gelince kendine biraz daha fazla bak
saçını yap makyaj yap. daha iyi giyinmeye calıs yani ille pahalı seyler almana gerek yok.. nerde oturuyorsun bilmiyorum ama sosyete pazarlarında o kadar güzel giysiler oluyor ki. sadece biraz daha zevkli giyinmek lazım bu kadar. yoksa cirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır.

bundan sonra canım üzülmek yok. konya tarafındayım canım ben okul var ama şükür bitiyor. iş yaşamında kendime çok daha güvenen ve bakımlı biri olacağım. :17:

Back
X