- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selammmm benimde değerşm 700 olmuş canım..bayramdan sonraya gün verdi..kan testini tekrarlamayacam artık..
arkadaşlar sizce benim değerlerim düşük mü, dr'um bebek tek gibi görünüo o yüzden biraz az dedi aklım karıştı. bebeğimi kaybetmekten çok korkuom. forumdaki bazı msjlarıda okuyunca moralim bozuldu. ikiye katlamış olsa bile gebelik oluşmayabilirmiş. bu konuda bilgisi olan var mı? değerlerimi yazayım:
(5.gün embriyosuydu benmki)
9. gün 125.9
11.gün 284.0
12.gün 421.3
sonunda gördük bebeği arkadaşım, kalp atışınıda duyduk. Allahım isteyen bekleyen herkese versin....
sonunda gördük bebeği arkadaşım, kalp atışınıda duyduk. Allahım isteyen bekleyen herkese versin....
cok saol canm inş sende görmüşsündür,bugün bebeğini.ben biraz erken gördüm, bugün tam 7+0 olduk:))) 6.haftaya yeni başlamıştık duyduğumda kalp atışını. doktorda duymayı beklemiodu ama Allahım bize nasip etti. senin de ii haberlerini bekliomm canmmmm herşeyin hayırlısıııı......
yupiiiiii, güzel haberler peşpeşee gelioo maşallahhhhh
bende de daha düne kadar hiçbirşey yoktu ama 2 gündür bulantı ve halsizlik iştahsızlık başladı, benm de 2 hafta sonra bidaha ki randevum... inşallah hayırlısıyla gelirler arkadaşımmmmm..............
cok saol canm inş sende görmüşsündür,bugün bebeğini.ben biraz erken gördüm, bugün tam 7+0 olduk:))) 6.haftaya yeni başlamıştık duyduğumda kalp atışını. doktorda duymayı beklemiodu ama Allahım bize nasip etti. senin de ii haberlerini bekliomm canmmmm herşeyin hayırlısıııı......
Sevgili melisela ve elifcamli;
Benim de bugun tam 7. Haftam bitti hayirlisiyla. Bizim ilk ultrason kontrolumuz 5+6 da yapildi, keseyi ve
bebecigi gorduk, kalp atislarini da duyduk cok sukur
Gecen hafta rutin tahlilleri de tamamladik, normal degerler cikti hayirlisiyla...
19 unda tekrar kontrolum var ben de sabirsizlaniyorum tekrar bebecigi gormek ve duymak icin.
Normalde cok istahli oldugum ve transfer gunu sigarayi biraktigim halde bende de bir istahsizlik basgosterdi.
Her zamankinin aksine esim yemek yedirmeye calisiyor:)))
Bulantim falan yok cok sukur, insallah hicbirimiz bulantidan muzdarip olmaz kizlar.
4. hafta da bir de bu haftasonu mide agrisi ve yanmasi sikayetim oldu, gebelikle alakali degil ama biliyorum
benim surekli bir mide problemim var zaten ne yazik kigaviscon vs disinda baska ilac aladigim icin cektim birazama bebisi dusunup katlaniyor insan...
Bir de ara ara bel ve kasik agrim oluyor, erken donemde normalmis sanirsam...
Benimle ayni endise, heyecan ve coskuyu eszamanli deneyimleyen sizlerin varligini bilmek cok guzel....
Sevgiyle ve saglicakla kalin
gorusmek uzere...
Sizin adınıza da gerçekten çok ama çok sevindim..İnşAllah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız..bende yazmayınca korkmuştum..Allah'ıma şükürler olsunki yolundaymış herşey ve hep böyle gider inşAllah..tekrar görüşmek ümidiyle, dikkat edin kendinize..