23 Ağustos Test Günüm Hadi Bakalım Geri Sayım Başlasın

selammmm benimde değerşm 700 olmuş canım..bayramdan sonraya gün verdi..kan testini tekrarlamayacam artık..

arkadaşlar sizce benim değerlerim düşük mü, dr'um bebek tek gibi görünüo o yüzden biraz az dedi aklım karıştı. bebeğimi kaybetmekten çok korkuom. forumdaki bazı msjlarıda okuyunca moralim bozuldu. ikiye katlamış olsa bile gebelik oluşmayabilirmiş. bu konuda bilgisi olan var mı? değerlerimi yazayım:
(5.gün embriyosuydu benmki)
9. gün 125.9
11.gün 284.0
12.gün 421.3

arkadaşlar sizce benim değerlerim düşük mü, dr'um bebek tek gibi görünüo o yüzden biraz az dedi aklım karıştı. bebeğimi kaybetmekten çok korkuom. forumdaki bazı msjlarıda okuyunca moralim bozuldu. ikiye katlamış olsa bile gebelik oluşmayabilirmiş. bu konuda bilgisi olan var mı? değerlerimi yazayım:
(5.gün embriyosuydu benmki)
9. gün 125.9
11.gün 284.0
12.gün 421.3

canım merb boş yere sıkma canını, Allah'ın izniyle güzel olacak inşAllah..bende okuyorum bazen ve benimde canım sıkılıyor ama takdir Allah'ın verende O, alacak olanda O'dur unutma..Sen sakin ol tamammı..bende 2 kere test yaptım artık yapmayacağım..bayramdan sonra kontrol için gideceğim..

elifcamlı canım hayırlı olsun bebısın.Allah tamamınada erdrsın saglıkla ınsallah.ama sen 11 ve 12. gunlerde yaptrmıssın yanı 1 gunde 2 kat artmaması normal zaten.oyuzden sımdılık hersey normal gorunuyor canım.hersey gonlunce olsun

Arkadaslar umutla beklediğim test sonucum negatif çıktı bir sonraki denemeye Kasım ayında baslicaz Allah yar ve yardımcımız olsun.

Kamurancim cok uzuldummmm Allahim hakkimizda hayirlisini versin.cok zor dayanmasi iki kez yasadim o aciyi tarifi cok zor.insallah bi dahakine.
Meliselaaa sen ne yaptin gordun mu keseyi kalp atisini duydun mu:54:

canım merhaba, dün benim biraz lekelenmem oldu ve bugün gittik doktora, çok şükür keseyi gördük ama bebeği ve kalp atışını duyamadık daha..sen neler yaptın? gittin mi?

sonunda gördük bebeği arkadaşım, kalp atışınıda duyduk. Allahım isteyen bekleyen herkese versin....

ayy canım inan bende seni merak ediyordum ve yazdığını görmemişim bile :( inan çok ama çok mutlu oldum..ne zaman gördün ve duydun canım? kaç haftalık oldun? bende yarın gidiyorum, inşAllah bende görüp duyabilirim, çok heyecanlıyım, bende yarın 6+4 oluyorum, senle aynımız bilmiyorum ama inşAllah bizimde duyulur..ara sıra gel yaz, merakta bırakma..

cok saol canm inş sende görmüşsündür,bugün bebeğini.ben biraz erken gördüm, bugün tam 7+0 olduk:))) 6.haftaya yeni başlamıştık duyduğumda kalp atışını. doktorda duymayı beklemiodu ama Allahım bize nasip etti. senin de ii haberlerini bekliomm canmmmm herşeyin hayırlısıııı......

cok saol canm inş sende görmüşsündür,bugün bebeğini.ben biraz erken gördüm, bugün tam 7+0 olduk:))) 6.haftaya yeni başlamıştık duyduğumda kalp atışını. doktorda duymayı beklemiodu ama Allahım bize nasip etti. senin de ii haberlerini bekliomm canmmmm herşeyin hayırlısıııı......

canım selam evet bende dün duydum çok şükür :) harika bişeydi, büyümüştü :)) 2 hafta sonraya gün verdi..çok şükür herşey yolunda şimdilik..sende bulantı falan var mı? bende çok şükür daha bişey yok, ama iştehım kesildi...

:52: yupiiiiii, güzel haberler peşpeşee gelioo maşallahhhhh:nazar: bende de daha düne kadar hiçbirşey yoktu ama 2 gündür bulantı ve halsizlik iştahsızlık başladı, benm de 2 hafta sonra bidaha ki randevum... inşallah hayırlısıyla gelirler arkadaşımmmmm..............

:52: yupiiiiii, güzel haberler peşpeşee gelioo maşallahhhhh:nazar: bende de daha düne kadar hiçbirşey yoktu ama 2 gündür bulantı ve halsizlik iştahsızlık başladı, benm de 2 hafta sonra bidaha ki randevum... inşallah hayırlısıyla gelirler arkadaşımmmmm..............

İnşAllah bitanem, gerçekten çok ama çok güzel bir duygu, Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşAllah..bende bulantı falan yok, göğsümde falanda değişiklik yok :) şimdilik rahat geçiriyorum ama zaman ilerledikçe nasıl olur bilmiyorum..2 hafta çabuk geçer inşAllah..İnsan gerçekten merak ediyor..benim bazen sol kasığım çok şiddetli ağrıyor ve hemen korkmaya başlıyorum :( Allah'a emanet bebeklerimiz artık..sende dikkat et kendine..

canım sen ne yaptın? senle aynıydık hatırlarsan..sana yazdım hep ama hiç cevap vermedin..umarım iyisindir..5 Eylülde doktora gidecektin..İnşAllah herşey yolundadır..

Sevgili melisela ve elifcamli;
Benim de bugun tam 7. Haftam bitti hayirlisiyla. Bizim ilk ultrason kontrolumuz 5+6 da yapildi, keseyi ve
bebecigi gorduk, kalp atislarini da duyduk cok sukur:nazar:
Gecen hafta rutin tahlilleri de tamamladik, normal degerler cikti hayirlisiyla...
19 unda tekrar kontrolum var ben de sabirsizlaniyorum tekrar bebecigi gormek ve duymak icin.

Normalde cok istahli oldugum ve transfer gunu sigarayi biraktigim halde bende de bir istahsizlik basgosterdi.
Her zamankinin aksine esim yemek yedirmeye calisiyor:)))
Bulantim falan yok cok sukur, insallah hicbirimiz bulantidan muzdarip olmaz kizlar.

4. hafta da bir de bu haftasonu mide agrisi ve yanmasi sikayetim oldu, gebelikle alakali degil ama biliyorum
benim surekli bir mide problemim var zaten ne yazik ki:( gaviscon vs disinda baska ilac aladigim icin cektim birazama bebisi dusunup katlaniyor insan...
Bir de ara ara bel ve kasik agrim oluyor, erken donemde normalmis sanirsam...

Benimle ayni endise, heyecan ve coskuyu eszamanli deneyimleyen sizlerin varligini bilmek cok guzel....
Sevgiyle ve saglicakla kalin:nazar:
gorusmek uzere...

Sevgili melisela ve elifcamli;
Benim de bugun tam 7. Haftam bitti hayirlisiyla. Bizim ilk ultrason kontrolumuz 5+6 da yapildi, keseyi ve
bebecigi gorduk, kalp atislarini da duyduk cok sukur:nazar:
Gecen hafta rutin tahlilleri de tamamladik, normal degerler cikti hayirlisiyla...
19 unda tekrar kontrolum var ben de sabirsizlaniyorum tekrar bebecigi gormek ve duymak icin.

Normalde cok istahli oldugum ve transfer gunu sigarayi biraktigim halde bende de bir istahsizlik basgosterdi.
Her zamankinin aksine esim yemek yedirmeye calisiyor:)))
Bulantim falan yok cok sukur, insallah hicbirimiz bulantidan muzdarip olmaz kizlar.

4. hafta da bir de bu haftasonu mide agrisi ve yanmasi sikayetim oldu, gebelikle alakali degil ama biliyorum
benim surekli bir mide problemim var zaten ne yazik ki:( gaviscon vs disinda baska ilac aladigim icin cektim birazama bebisi dusunup katlaniyor insan...
Bir de ara ara bel ve kasik agrim oluyor, erken donemde normalmis sanirsam...

Benimle ayni endise, heyecan ve coskuyu eszamanli deneyimleyen sizlerin varligini bilmek cok guzel....
Sevgiyle ve saglicakla kalin:nazar:
gorusmek uzere...

Sizin adınıza da gerçekten çok ama çok sevindim..İnşAllah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız..bende yazmayınca korkmuştum..Allah'ıma şükürler olsunki yolundaymış herşey ve hep böyle gider inşAllah..:nazar: tekrar görüşmek ümidiyle, dikkat edin kendinize..

Sizin adınıza da gerçekten çok ama çok sevindim..İnşAllah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız..bende yazmayınca korkmuştum..Allah'ıma şükürler olsunki yolundaymış herşey ve hep böyle gider inşAllah..:nazar: tekrar görüşmek ümidiyle, dikkat edin kendinize..

Guzel dileklerin icin cok tesekkurler, ozel mesaji bayramdan sonra gordum. Ozel mesaj yazamiyorum bildigin
gibi, tatil donusu yolculuk, dr randevusu falan derken e-mail de kaynadi, kusura bakmadin umarim.
Hepimiz icin hayirlisi olsun, gelusmeleri payladalim burda olur mu...
Sevgiler...

Back
X