• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

23 Haziran’da transfer yapılacaklar gelin birlikte bekleyelim ✨

İnşallah canım, hepimiz için en güzel şekilde sonuçlansın bu süreç 💛

Benim test günüm 4 Temmuz, transfer 23 Haziran’da oldu. İki adet ; 5. gün embriyosuydu benimki de.

Şu an daha çok başındayım ama içimde bir umut var 🤍

Senin de sonucu dört gözle bekliyorum! Kaçıncı günündesin şu an?
Maşallah ❤️
Ben de umutluyum sürekli kendimi pozitif bir şekilde oyalıyorum. Bir de eşim işi gereği evde değil bugünleri annemlerde teyzemlerde kalarak geçiriyorum ki evde test yapmayayım 😂😂
20 Haziran transfer oldu, şuan 5.günümdeyim.

Bol bol kitap, feel-good filmler ve bol bol uyku 😂 transfer+2’yim daha, bugün 5 günlük oldu embriyomuz inşallah✨💞 zaman nasıl geçecek bilmiyorum 😂
ne okuyorsunuz, ne izliyorsunuz :)

ben bu arada "Daha İyisini Beklemek" diye bi kitabı var Emily Oster'ın onu okuyorum. Gebelikle ilgili güzel bilgiler var, tavsiye :))

ne okuyorsunuz, ne izliyorsunuz :)

ben bu arada "Daha İyisini Beklemek" diye bi kitabı var Emily Oster'ın onu okuyorum. Gebelikle ilgili güzel bilgiler var, tavsiye :))
Hamilelik alakalı hiçbir şey okumuyorum şu an, alakasız kafa dağıtmacalı kitaplara sardım 😅 şu an Dune serisini okuyorum, bundan önce de Debbie Macomber’in kitaplarını okuyordum 😂 film olarak da genelde disney’den animasyon seçiyorum ya da eski romantik komedi filmleri, dün akşam 27 Dresses izledim çok güzeldi 💞✨

Nasılsınız belirtileriniz var mı 5. Günde test yapıp pozitif görenler var ben test ile bakışıyorum 🙈
Bugün kasık ağrım var kıpır kıpır yanıyor gibi bir de 2 gündür tek memede şişlik var hafif acıyor ama normalde reglimde de olan birşey o zaten oyüzden belirtiden saymamıştım. Bugün ilk kez dediğim gibi hafiften kasık kıpırtısı. Valla ben 2gün önce test söylemiştim internetten geldiler eşim de yok evde elim ayağım titriyor yapıcam galiba 🫢 siz nasılsınız ? Var mı belirti?

Bugün kasık ağrım var kıpır kıpır yanıyor gibi bir de 2 gündür tek memede şişlik var hafif acıyor ama normalde reglimde de olan birşey o zaten oyüzden belirtiden saymamıştım. Bugün ilk kez dediğim gibi hafiften kasık kıpırtısı. Valla ben 2gün önce test söylemiştim internetten geldiler eşim de yok evde elim ayağım titriyor yapıcam galiba 🫢 siz nasılsınız ? Var mı belirti?
Bende ki belirtilerin hepsi ilaçların yan etkisi gibi anlamadım ki göğüslerde şişkinlik felan yok bugün korka korka duş aldım nefesim daraldı baya kaşık ağrım kramp şeklinde 2. Gün ve dün oldu kısa süreli şuan öylece bekliyorum 😊

Bende ki belirtilerin hepsi ilaçların yan etkisi gibi anlamadım ki göğüslerde şişkinlik felan yok bugün korka korka duş aldım nefesim daraldı baya kaşık ağrım kramp şeklinde 2. Gün ve dün oldu kısa süreli şuan öylece bekliyorum 😊
Valla evet belirti olsa bu sefer ilaçtan olabilir diyoruz. Test gününe kadar maalesef bilemicez 😊 İlaç ne kullanıyorsunuz ben şuan sadece Progestan kullanıyorum bir de transferden 6 gün önce Ovitrelle vurulmuştum.

Valla evet belirti olsa bu sefer ilaçtan olabilir diyoruz. Test gününe kadar maalesef bilemicez 😊 İlaç ne kullanıyorsunuz ben şuan sadece Progestan kullanıyorum bir de transferden 6 gün önce Ovitrelle vurulmuştum.
Progestan ve oksapar iğne, progestan fitil Estrofem prednol tablet kullanıyorum

Prednolü bana 4 gün kullandırıp bıraktırdı. Test yapsam diyorum ama ovitrelle’i 11 gün önce vuruldum çıkar mı acaba hala ? 🥺

IMG_9415.webp
IMG_9425.webp

Tahta zemindeki testin ilk 3-4 dkdaki hali yakın olan test ise beklediği hali. Ağlicam şimdi şaka mı, ellerim titriyor 🥹

Hadi gözün aydın yaa çok mutlu oldum yavrucağın seninle inşallah ❤️
Canım benim teşekkür ederim test gününe kadar böyle takip ederim muhtemelen. Ovitrellein etkisinin bu kadar koyu olacağını düşünmüyorum inşallah değildir 🥹
İnşallah kısa zamanda senin ve burada heyecanla bekleyen arkadaşlarımın da pozitif haberlerini alırız 🫶🏼

Canım benim teşekkür ederim test gününe kadar böyle takip ederim muhtemelen. Ovitrellein etkisinin bu kadar koyu olacağını düşünmüyorum inşallah değildir 🥹
İnşallah kısa zamanda senin ve burada heyecanla bekleyen arkadaşlarımın da pozitif haberlerini alırız 🫶🏼
İnşallah canım benim 💕 Güzel haber vereceğiz hepimiz inşallah 🥰

Back
X