23 ocak test gunu olan arkadaslar

YeniBahar27

kızım saglıkla gel annem
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
3.839
4
316
41
İstanbul
arkadaslar 22 23 24 ocak test gunu olan arkadaslar gelın burda toplanalım heyecanlarımızı burda paylasalım

bende varım. 23 ocak büyük gün. Allah'ım hepimizi güldürsün inşallah.böyle belirsizlikle beklemek ne kadar zormuş. işe başlasam mı acaba diyorum.evde vakit hiç geçmiyor.

arkadaşlar benimde 23 ocak test günüm demet_yaren seninle aynı gün aynı merkezde transferimiz gerçekleşmiş hakkımızda hayırlısı olur inş.

amı n tatlım dr kımdı ben sımıd dr suleyman beyle gorustum 20 dede yapabılırsın dedı testını

ılgın buarada ben suleyman beyle gorustum az once bana 23 beklemene gerek yok 20 dede yapabılırısn dedı testını

nerde yapıldı transferın tatlım buarada belırtıl gıbı seyler varmı

ben erdem hastanesinde tedavi oldumm ümraniye de
ya belirti yok aslında be bu belirti falan inanmıyorummm herkes bişey söylüyoo kanama oluyo mesela olmayan biliyodum hafif kanamalarım vardı diyo olan tutunma kanaması diyoo yanii kan testine kadar bişey diyemem vücudumuzda bazı anormalliklerin olması normal bünyeyle oynanıyo yanii hormonlar alt üst oluyoo
bakalımm nasip dua etmekten başka bişey yapamıyorumm
hayırlısıyla olsun diyorumm

sen nerde tedavi oldunn

rabbim inşallah güzel haberler almanızı nasip eğler o gün hamileyiz diye buraları inletirsiniz inşallah çifter çifter gelsin bebişleriniz amin

umut tup bebek merkezı

kızlarrr pozitiff sonuuçlar diliyorum sizee.....zeyranın dediği gibi hamileyim diye inletin burayııı...

inş. hayırlısı olur cnm ya bende erdem hastanesinde 2 defa denedim ama olmadı şimdi3.yü umut tüp bebekde denedik bugün transferimin 6. günü inş. hepimizde olumlu sonuç alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…