23 ocak test gunu olan arkadaslar

demetçim benim sonucum ikiye katladı 50,30 oldu senin kaç canım ?

gözün aydın canım rabbim sağlıcakla kat kat katlanıp bebişini veya bebişlerini kucağına almayı nasip eğler inşallah amin:CüvCüv::Saruboceq:

gözün aydın canım rabbim sağlıcakla kat kat katlanıp bebişini veya bebişlerini kucağına almayı nasip eğler inşallah amin:CüvCüv::Saruboceq:

çok teşekkür ederim zeyracım senin ilk kan tahlilin kaçıncı gündü ve değer neydi ? çok mu yavaş ilerliyor kötü mü iyi mi anlamadım ...

humus canım bugun 10 gunum ama transfewr gunuyne bakarsan saatıyle hesaplarsak 9.gun saat 4 te bıttı ben testı sabah 8 de yaptım degerım 40.96 ıkı gun sonra yıne kan tahlılı yapılacakmıs

arkadaşlar yaşasın !!!! test sonucumu aldım. Allah'a şükürler olsun hamileyim.
çok büyük bir sabır gösterip 12 gün boyunca hiçbir test yapmadım. 12 günü sabırla geçirdim ama gelin görün ki test sonucunu beklediğim saatler sanki hiç geçmedi. sonucu beklerken gözyaşım durmadı hastanede.muhteşem bir duygu . Allah tüm isteyenlere bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.dualarım sizlerle...

rabbim kucağına almayı nasip etsin. seni ve eşini tebrik ediyorum canım...

Canim darisi basimiza birde bu sürecte yani transfer öncesi ve sonrasi nelere dikkat ettigini yazarsan bizede örnek olur tesekkür ederim saglicakla bebegini kucagina alirsin insallah

canım tebrik ederim..rabbim tamamına erdirsin......çok sevindim...bende 12 gün boyunca beklemiştim test felan yaptırmamıştım..dediğin gibi 12 gün geçiyor fakat kan verdikten sonra sonuç beklemek 12 günden daha beter oluyor...neysekii sonucumuz güzl oldu..bende değerimi gördüğümde ağlamıştım....değerin kaç deryaber...tekrar hayırlı olsun..rabbim kucağımızada almayı nasip etsin inşş....

Canim darisi basimiza birde bu sürecte yani transfer öncesi ve sonrasi nelere dikkat ettigini yazarsan bizede örnek olur tesekkür ederim saglicakla bebegini kucagina alirsin insallah

amin canım sağol.Rabbim herkesi güldürsün inşallah.şükürler olsun bu zor yolun sonu
bizi güldürdü. tedaviye başlar başlamaz sigarayı bıraktım.zaten 3-4 tane içiyordum.iğnelerin ve ilaçları saatini kaçırmadım hiç.günde 2 bardak sütümü içtim.meyve yemeyi sevmem ama aksatmadan yedim.yumurta toplandıkta 3 gün sonra transferim oldu. 3 embriyo konuldu. transferden hemen sonra idrarımı yaptım. aslında tutmak istiyordum ama yapmam gerekiyormuş.idrar yapılan yerle rahimin olduğu yer farklı yerlerde olduğu için yapabilirsiniz dedi hemşireler.yatağıma bile kendim yürüyerek gittim. hastanede 2 saat dinlendikten sonra 2 saatlik yolculukla evimize geldik.ama arabanın arkasında uzandım.yani anlatmak istediğim tutacağı varsa zaten tutuyor.transferden hemen sonra kalkmamak çok önemli değilmiş.doktorun yerleştirmesi çok çok önemliymiş.
4 gün sadece wc ve yemek ihtiyacım için kalktım. ananas yedim çok değil ama.12 gün boyunca 2 tane bitirdim.fazlası zararmış. çayı açık içtim günde 1-2 bardak.ki koyu çayın tiryakisiyimdir.kabız olmaktan korudum kendimi. günde 5 lt. su içtim.biraz abarttım su işini. tuvalete taşınıp durdum. :)) 6. gün işime başladım. ama hiç ev işi yapmadım. annem ve görümcem sağolsun.meryem ve yusuf surelerini okudum Kuran'dan. 12 gün boyunca hiç test yapıpta canımı sıkmadım. o haberi doktorumdan duymak istedim.öyle de oldu.duygularımı öyle bir bastırmışım ki müthiş bir duygu yüklemesi olmuş. hastanede patlak verdi. sonucu beklerken 2 saat boyunca ağladım. kanı verirken başladı gözyaşlarım. kanı alan hemşire bile ağladı düşünün. :)) sonucu öğrendiğimde söylediğim tek şey arka arkaya Allah'ım sana şükürler olsun dmek oldu gözyaşlarımızla eşimin ve benim.
dedim ya yolun sonu aydınlık oldu çok şükür. hem de en özel günümüzde evlilik yıldönümünde. Allah'ım kucağıma almayı da nasip etsin inşallah. İnanın hepinize dua ediyorum.Allah yardımcınız olsun.

canım hayırlı olsun
benim de gözlerim doldu yazını okuken çok duygulandım
Allah kucağına aldığın günleri de göstersin İNŞALLAH

sağol canım. senin de hayırlı olsun . 12. gün değerim 143. içime hep ikiz doğuyor ya hadi hayırlısı.salı tekrarlayacağız testi.senin 205 di galiba topik açmıştın . ordan aklımda kalmış.

gözyaşlarıyla okudum...allah bize de o mutluluu nasip etsin inşallah:Saruboceq:

deryaber çok çok tebrik ediyorum allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almanı da nasip etsin dikkat etmek de önemli ama en önemlisi de allahın yazmış olması her şey gönlünce olsun canım dilerim sorunsuz bir hamilelik geçirirsin
darısı bizlerin başına

çok doğru söylüyorsun arkadaşım. kaderde varmış demek ki şükürler olsun. darısı başınıza
inşallah.Dualarımdasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…