23 temmuz aşılama yapan var mi

İyide yavrum zaten iğneden sonra 14.15 günü gibi gebelik oluşmamışsa adet oluyosun normalde test yapsan çıkar belki , normal adet döngüsü diye bişey kalmıyor
Evet adeti beklemeye gerek kalmıyor bende zaten o kadar sabır yok sana maşallah

23
İyide yavrum zaten iğneden sonra 14.15 günü gibi gebelik oluşmamışsa adet oluyosun normalde test yapsan çıkar belki , normal adet döngüsü diye bişey kalmıyor
3 senedir uğraşıyorum testte negatifi görmektense adet olmayı beklemeyi tercih ediyorum her seferinde heyecanla test yaptım ertesi gün adet oldum yine aynı hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum

Ayyy haber ver bacım inşallah çok çok güzel haberlerle gelirsin niye akşamı bekliyorsun yapsanaaa
Evde test yoktu ondan çıkıp aldım çok silik çizgi gözüküyor inşallah netlik gitmemiştir

Eklentiler

• IMG_0563.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_0574.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_0568.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 20
Fotoğrafta belli olmuyor sen gördün mü ikinci çizgiyi aayyy hadi İnşallah güzel haber alırsın pazartesi günü sabahtan kan ver
Görünüyor yavrum da buraya atınca kalitesi düşüyor sinir oldum yarın akşam laboratuvara kan vermeyi düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_0568.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…