- Konu Sahibi Serebna kaya
-
İyide yavrum zaten iğneden sonra 14.15 günü gibi gebelik oluşmamışsa adet oluyosun normalde test yapsan çıkar belki , normal adet döngüsü diye bişey kalmıyorGününü bekle olmazsan test yaparsın dedi 21inde aşılama oldum bende
Transfer falan diyince aklım ona gitti kusura bakmayınYok yok benımkıde aşılama
İğnenin 13 , aşılamanın 11. GünüSenin kaçıncı günündü bugün
Evet adeti beklemeye gerek kalmıyor bende zaten o kadar sabır yok sana maşallahİyide yavrum zaten iğneden sonra 14.15 günü gibi gebelik oluşmamışsa adet oluyosun normalde test yapsan çıkar belki , normal adet döngüsü diye bişey kalmıyor
Ben hep 13.14 günler yaparım testi sonra adet oluyordumEvet adeti beklemeye gerek kalmıyor bende zaten o kadar sabır yok sana maşallah
Ayyy haber ver bacım inşallah çok çok güzel haberlerle gelirsin niye akşamı bekliyorsun yapsanaaaBen hep 13.14 günler yaparım testi sonra adet oluyordumşimdi aşılama bakalım nasıl olucak sonuç ne olucak görücez akşama
23Benimde bugun sondu duphaston gün içinde test yapmayı düşünüyorum
Benimde bugun sondu duphaston gün içinde test yapmayı düşünüyorum
3 senedir uğraşıyorum testte negatifi görmektense adet olmayı beklemeyi tercih ediyorum her seferinde heyecanla test yaptım ertesi gün adet oldum yine aynı hayal kırıklığını yaşamak istemiyorumİyide yavrum zaten iğneden sonra 14.15 günü gibi gebelik oluşmamışsa adet oluyosun normalde test yapsan çıkar belki , normal adet döngüsü diye bişey kalmıyor
Allah'ım inşallah bu sefer nasip eder23
3 senedir uğraşıyorum testte negatifi görmektense adet olmayı beklemeyi tercih ediyorum her seferinde heyecanla test yaptım ertesi gün adet oldum yine aynı hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum
Amin inşallah hepimize gerçekten çok zorAllah'ım inşallah bu sefer nasip eder
Evde test yoktu ondan çıkıp aldımAyyy haber ver bacım inşallah çok çok güzel haberlerle gelirsin niye akşamı bekliyorsun yapsanaaa
Netlik gidiyor ya sinir oldum , 13 günü oluyor iğnenin aşılamanında 11Yapınca haber et cnm
Fotoğrafta belli olmuyor sen gördün mü ikinci çizgiyi aayyy hadi İnşallah güzel haber alırsın pazartesi günü sabahtan kan verNetlik gidiyor ya sinir oldum , 13 günü oluyor iğnenin aşılamanında 11
Görünüyor yavrum da buraya atınca kalitesi düşüyor sinir oldum yarın akşam laboratuvara kan vermeyi düşünüyorumFotoğrafta belli olmuyor sen gördün mü ikinci çizgiyi aayyy hadi İnşallah güzel haber alırsın pazartesi günü sabahtan kan ver
Işık yansıdığı için de olabilir ben görsem herhalde şimdi acile giderdim herhalde dayanamayıpGörünüyor yavrum da buraya atınca kalitesi düşüyor sinir oldum yarın akşam laboratuvara kan vermeyi düşünüyorum
Doktorum bekle dedi o yüzden bekliyorumIşık yansıdığı için de olabilir ben görsem herhalde şimdi acile giderdim herhalde dayanamayıp
Ahahah yarına kadar mı dediDoktorum bekle dedi o yüzden bekliyorum
2 gün sonra tekrarla dedi normal de , bitane daha test var elimde fazladan aldım sabah ilk idrarla tekrar yaparım , akşamada kan veririm diye düşündümAhahah yarına kadar mı dedi
Sen Gör diye rengiyle oynadım kalitesi gitmese bariAhahah yarına kadar mı dedi
Bende görüyorum sanki bunda hayali çizgi şeklinde sabah ilk idrarla yap daha belirgin çıkar rengi inşallah olmuştur çok sevindim darısı bana olsun inşallahSen Gör diye rengiyle oynadım kalitesi gitmese bari
İnşalllah yavrum , yarından sonra daha net belli olur heveslenmemek lazımBende görüyorum sanki bunda hayali çizgi şeklinde sabah ilk idrarla yap daha belirgin çıkar rengi inşallah olmuştur çok sevindim darısı bana olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?