23 temmuz aşılama yapan var mi

Normalde takvime göre adet zamanın ne zaman
28 günde bir adet olurum normalde yani yarın takvime göre inşalllaah pozitife döner acele davranıyoruz aslında aşılamanın 15. Günü yapılması lazım bide iğneden sonra adet olurdum olmadım belkide aşılamanın 15. Günü olucam bilniyorum ki inşalllah olmam

Yaaa inşaallah pozitife döner inşallah geç döllenme olmuştur aminnn bende dün idrar testi yaptım dayanamadım negatif ilacın etkisi kalmamış yani dün 9.gündü
Geç döllenmeden de şüpheliyim , işlem bittiği zaman doktorum cuma ilişki olsun diğer yumurtanda çatlayabilir demişti

Bugün aşılamamın 15. Günü arada bel ve sırt ağrılarım harici hiçbir şeyim yok tatildeyim yorgunluktandır diyorum test yapmadım daha akışına bıraktım gidiyorum
Senin ilk aşılama mıydı insAllah pozitiftir yine de dikkat etseydin tatilde enf falan olma

Evet ilk aşılamam inşallah ama saldım çayıra mevlam kayıra durumundayım aylardır dikkat ediyorum da bir türlü olmuyo o yüzden düşünmemeye çalışıyorum
Ay bende öyle 2 yıl oldu her ay aynı muhabbet acaba mı diye düşünmek yordu ama asla ben senin gibi salamıyorum yaa keşke elimde olsa

Ay bende öyle 2 yıl oldu her ay aynı muhabbet acaba mı diye düşünmek yordu ama asla ben senin gibi salamıyorum yaa keşke elimde olsa
Bende salamıyorum her an aklımda ama bir tarafım sus düşünme diyor avm ye girdiğimde x rayden geçmiyorum yanından geçiyorum, hastanede röntgenin önünden bile geçmiyorum o dereceyim yani 3 senedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…