- Konu Sahibi Serebna kaya
-
28 günde bir adet olurum normalde yani yarın takvime göre inşalllaah pozitife döner acele davranıyoruz aslında aşılamanın 15. Günü yapılması lazım bide iğneden sonra adet olurdum olmadım belkide aşılamanın 15. Günü olucam bilniyorum ki inşalllah olmamNormalde takvime göre adet zamanın ne zaman
Bence hamilesin öyle hissediyorum nedenseBugün aşılamamın 15. Günü arada bel ve sırt ağrılarım harici hiçbir şeyim yok tatildeyim yorgunluktandır diyorum test yapmadım daha akışına bıraktım gidiyorum
Geç döllenmeden de şüpheliyim , işlem bittiği zaman doktorum cuma ilişki olsun diğer yumurtanda çatlayabilir demiştiYaaa inşaallah pozitife döner inşallah geç döllenme olmuştur aminnn bende dün idrar testi yaptım dayanamadım negatif ilacın etkisi kalmamış yani dün 9.gündü
Ayy hadi inşallah öyle olmuştur sende bekle bakalım ne zaman 15 i oluyor seninGeç döllenmeden de şüpheliyim , işlem bittiği zaman doktorum cuma ilişki olsun diğer yumurtanda çatlayabilir demişti
Senin ilk aşılama mıydı insAllah pozitiftir yine de dikkat etseydin tatilde enf falan olmaBugün aşılamamın 15. Günü arada bel ve sırt ağrılarım harici hiçbir şeyim yok tatildeyim yorgunluktandır diyorum test yapmadım daha akışına bıraktım gidiyorum
Çarşamba oluyor geçen ay 9 unda adet olmuştum beklicez bakalımAyy hadi inşallah öyle olmuştur sende bekle bakalım ne zaman 15 i oluyor senin
Adetine de daha var bence cuma günü falan adet olmazsan tekrar kan verÇarşamba oluyor geçen ay 9 unda adet olmuştum beklicez bakalım
Çarşambadan sonra zaten adete bişey kalmıyorAdetine de daha var bence cuma günü falan adet olmazsan tekrar kan ver
İğneden sonra adet oluyordum ama olmadım o şüphelendiriyor birazAdetine de daha var bence cuma günü falan adet olmazsan tekrar kan ver
İğneden sonra nasıl adet oluyorsun çatlatma iğnesi değil mi yumurtalar yeni çatlıyor oluyorİğneden sonra adet oluyordum ama olmadım o şüphelendiriyor biraz
Evet iğnenin 15. Günü normalde adet oluyosunİğneden sonra nasıl adet oluyorsun çatlatma iğnesi değil mi yumurtalar yeni çatlıyor oluyor
Aaa bilmiyordum benim normalde iğnenin 15.gununden sonra adet tarihim 3 ya da 4 gün sonra bakalım ne olacakEvet iğnenin 15. Günü normalde adet oluyosun
İnşallah yaBence hamilesin öyle hissediyorum nedense
Evet ilk aşılamam inşallah ama saldım çayıra mevlam kayıra durumundayım aylardır dikkat ediyorum da bir türlü olmuyo o yüzden düşünmemeye çalışıyorumSenin ilk aşılama mıydı insAllah pozitiftir yine de dikkat etseydin tatilde enf falan olma
Ay bende öyle 2 yıl oldu her ay aynı muhabbet acaba mı diye düşünmek yordu ama asla ben senin gibi salamıyorum yaa keşke elimde olsaEvet ilk aşılamam inşallah ama saldım çayıra mevlam kayıra durumundayım aylardır dikkat ediyorum da bir türlü olmuyo o yüzden düşünmemeye çalışıyorum
İğnede adet döngüsü diye bişey olmuyor aslında 15. Gününde ben hep olurdum bugun olmadımAaa bilmiyordum benim normalde iğnenin 15.gununden sonra adet tarihim 3 ya da 4 gün sonra bakalım ne olacak
Bilmiyorum ben iğneyi ilk kez vurdum benim yumurta hiç büyümedi çünkü hap ile bu sefer iğne ile büyüttük ve çatlatma olduİğnede adet döngüsü diye bişey olmuyor aslında 15. Gününde ben hep olurdum bugun olmadım
Hangi ilacı kullanmıştınBilmiyorum ben iğneyi ilk kez vurdum benim yumurta hiç büyümedi çünkü hap ile bu sefer iğne ile büyüttük ve çatlatma oldu
Bende salamıyorum her an aklımda ama bir tarafım sus düşünme diyor avm ye girdiğimde x rayden geçmiyorum yanından geçiyorum, hastanede röntgenin önünden bile geçmiyorum o dereceyim yani 3 senedirAy bende öyle 2 yıl oldu her ay aynı muhabbet acaba mı diye düşünmek yordu ama asla ben senin gibi salamıyorum yaa keşke elimde olsa
Klomen ve femera günde bir kez 5 gün kullanıyordumHangi ilacı kullanmıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?