- Konu Sahibi Serebna kaya
-
Duphaston içiyorum ben günde 3 kez benim aşırı göğüs hassasiyeti ve kasik ağrısı vardı ama şuan ikisi de çok azaldı ilaçtan oluyormuşHanımlar merhaba bende 1 agustos da asilama yaptırdım.size progestan başlandı mi? Yan etki yaptı mı?
Büşraaaa ne yaptın yaptın mı ilk idrarla testiİnşalllah yavrum , yarından sonra daha net belli olur heveslenmemek lazım
Daha erken cnm aşılamanın 14.gunu yapNetlik gidiyor ya sinir oldum , 13 günü oluyor iğnenin aşılamanında 11
Benim normal aşılama idi rahme enjekte ediliyorNerede yaptırdınız bende mikro çip yöntemi ile aşılama düşünüyorum. Yumurtaya mı enjekte ediliyor ?? Rahme verilmiyor mu ??
Negatif bnm
Yumurtlamadan sonra say dedi doktorum 15 gün sonra kan ver demişti.İyide yavrum zaten iğneden sonra 14.15 günü gibi gebelik oluşmamışsa adet oluyosun normalde test yapsan çıkar belki , normal adet döngüsü diye bişey kalmıyor
Bende aşılamanın 9.gunu igennin 11.gunu iğne etkisi geçmiştiSen Gör diye rengiyle oynadım kalitesi gitmese bari
Hala iğne etkisinden ikinci çizgi çıkıyor olabilirNetlik gidiyor ya sinir oldum , 13 günü oluyor iğnenin aşılamanında 11
İnsAllah bir daha ki ay olur hayırlısı ileNegatif bnm
İnşallah güzel haberleri alırız ve hepsini unuturuz bu sıkıntılarınDuphaston içiyorum ben günde 3 kez benim aşırı göğüs hassasiyeti ve kasik ağrısı vardı ama şuan ikisi de çok azaldı ilaçtan oluyormuş
Amin inşallahİnşallah güzel haberleri alırız ve hepsini unuturuz bu sıkıntıların
Aşılamanın 15. Gününde bidaha test yapNegatif bnm
Yavrum dün eşimin zoruyla kan verdim negatif , doktorumda aşılamanın 15. Günü tekrarla dedi kesin sonuç almam için , aşılamanın 12. Günde yaptırdım kan testini iğnenin 15. Günündeyim ve adet olmadım normalde adet olmam lazımdı iğneden sonra adet oluyorum normaldeBüşraaaa ne yaptın yaptın mı ilk idrarla testi
Kaçıncı günde negatifi gördün sen biraz daha bekleyelim adette olmadım zaten benNegatif bnm
Naptın yavrum nasılsın varmı bi gelişme23
3 senedir uğraşıyorum testte negatifi görmektense adet olmayı beklemeyi tercih ediyorum her seferinde heyecanla test yaptım ertesi gün adet oldum yine aynı hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum
Yaaa inşaallah pozitife döner inşallah geç döllenme olmuştur aminnn bende dün idrar testi yaptım dayanamadım negatif ilacın etkisi kalmamış yani dün 9.gündüNaptın yavrum nasılsın varmı bi gelişme
Normalde takvime göre adet zamanın ne zamanKaçıncı günde negatifi gördün sen biraz daha bekleyelim adette olmadım zaten ben
Bugün aşılamamın 15. Günü arada bel ve sırt ağrılarım harici hiçbir şeyim yok tatildeyim yorgunluktandır diyorum test yapmadım daha akışına bıraktım gidiyorumNaptın yavrum nasılsın varmı bi gelişme
Sen ne zaman test yapacaksinBugün aşılamamın 15. Günü arada bel ve sırt ağrılarım harici hiçbir şeyim yok tatildeyim yorgunluktandır diyorum test yapmadım daha akışına bıraktım gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?