- Konu Sahibi lonelybuthappy
bende bu sene mezun tazecik işsizim 22 yaşındayım hayat zor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26 yaşındayım atanamadim ucretliyi de cok yaptim hic bulasma bnce ozel sektore yönel basla bi yerde insan somurusunden baska bisi degilTecrübem olmadığı için yok ama sanırım ücretli öğretmenlik yapabilirim
ÖğretmenimHangi bölümden mezun oldunuz?
Zaten 2020 nisanda iş başvurularında ısrar edeceğim, asgari üstü her maaşa razıyım yeter ki çalıştırın diyeceğim. Yüksek lisansım da var, kendi branşım hariç ergen gelişimi üzerine çalışmalarım da var. Cv'm güzel aslında tek eksiğim tecrübeDurun daha yeni başlıyor hayat...
Bu ne karamsarlık?
Ben 24te daha yeni mezun olmuştum.
Atanma durumunuz yoksa özellere başvurun, inanın olumsuz iş görüşmeleri bile bir tecrübe; bir yerden başladığınızda kendinizi iyi hissedeceksiniz.
Ben de baba parası yiyorum :) Bursum vs yok hiçbir yerdenPeki benim gibi 23 yaşında hala baba parası yiyenler napsın.![]()
Yüksek lisans tahmin ettiğimden çok çok zor oldu. Yani ben böyle tahmin etmemiştim. Türkiye'nin en büyük üniversitelerinden birinde yapıyorum belki de o yüzden bu kadar zorlandım. Çok fazla sıkıydı yani yayımlamayacağımız bir makaleyi bile en az 25 kere düzenlemişimdir ve hoca bana vere vere 70 verdi mesela. Lisansta bu kadar çalışsam 4 ortalamaya yakın mezun olurdum. Masrafları hiç söylemiyorum bile.Önce yaptığınız seçim için onay beklemeyin.Evet atanamadınız eğitime devam etmeyi seçtiniz.Sonuçta yüksek yapmak,master falan sizin seçiminiz ve çok kolay şeyler değil.
Zaman belkide size çok daha güzel şeyler getirecek.Geçmişin üzüntüsü geleceğin kaygısı ile bügünü ne kadar basit harcıyorsunuz.Bir süre sonra atandığınızda maalesef bugünleride boşa harcadığınız hissini yaşayacaksınız.
Evlilik nasiptir kısmettir ve evlenince hep evlisiniz ya lütfen bekar olmanın hayatı yaşamanın farkında olun şu yaşlarda.
Önce ben olun işiniz olsun.Kendiniz için birşeyler yapın,Kazandığınız para ile kurslara gidin gezin çok sevdiğiniz pahalı saati alın,yada her neyi seviyorsanız onu.
30 da evlenin inanın kaybettiğiniz hiçbirşey olmaz.
Hatta yaşamış, görmüş ,tecrübe etmiş ne istediğin bilen biri olmuş olursunuz.
Kimseyi küçümsemek niyetinde değilim, herkesin hayat şartları bir olmuyor insanlar adına üzülüyorum ama bu konulardan anlamadıkları halde bana 1000 tane soru soruyorlar. ''İyi ki okumadık okuyan noldu sanki işsizler heheheh'' modundalar. Ya da kendilerini öyle avutuyorlar bilemiyorum. Ben de çok kırılıyorum ama alışmaya başladım bu tepkilereÜzülme lütfen ,çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz.Ben de aynılarını hissetmiştim ,bi bayramda eğitim hayatı 5 yıl olan bir tanıdık 70 alsan bari demiştiçok alınmıştım.Hala alınıyor olabilirim.
29 yaşındayım.Atandım ama 23 yaşında atanamamış mutsuz halimi özlerim bazen.
Çok çok haklısınız ben de yaşına dönüp ders çalışmak istiyorum mesela. Çok haklısınız hemen ders çalışmaya başlamam lazım25 yaşında issizim. Bundan 2 yıl öncesine yani sizin yasiniza donebilseydim eğer tabiri caizse eşşşek gibi çalışırdım. Ve eminim ki öyle yapmış olsaydım su anda bi işim olurdu.
Bundan 2 yıl sonra benim durumumda olmak istemiyosan şu an ne yapman gerekiyosa oni yapmalısın canını dişine takarak. Simdi sana kotu geliyo ya 23 yaşına geldim hala isim yok bilmem ne falan.. Hah ışte çalışmazsan seneye de ondan sonraki sene de aynı durumda olacaksın. Iste o zaman gercekten cok uzuleceksin. Keske bunu dert etmek yerine calissaydm şimdi bu halde olmazdım diyeceksin
bir kuzenim var canbridge (umarim dogru yazmisimdir) de egitim falan aldiKimseyi küçümsemek niyetinde değilim, herkesin hayat şartları bir olmuyor insanlar adına üzülüyorum ama bu konulardan anlamadıkları halde bana 1000 tane soru soruyorlar. ''İyi ki okumadık okuyan noldu sanki işsizler heheheh'' modundalar. Ya da kendilerini öyle avutuyorlar bilemiyorum. Ben de çok kırılıyorum ama alışmaya başladım bu tepkilere
Su anki gireceğim iş kpss çalışmama engel olmamalı. O yüzden ücretli öğretmenlik istiyorum. Işaret dili kurslarini biliyorum ama otizmli çocuklar için eğitimi bilmiyordum teşekkür ederim:)nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama belediyelerin kurslarina ogretmen olarak girebilirsiniz varsa tabi yasasiginiz yerde
birde
ek bir egitimle otizmli cocuk egitmeni olabilirsiniz bu alanda cok ogretmen acigi var diye biliyorum en azindan atanana kadar size bir ekmek kapisi olur
Akrabalara diyemem bunu ama arkadaşlara söyleyebilirim. Okumak sadece iş sahibi yapmaz, vizyon katar bakış açısını değiştirir. Ama anlayana işte:)bir kuzenim var canbridge (umarim dogru yazmisimdir) de egitim falan aldi
orta okul mezunu meslek sahibi bir kuzenim de o kiza aynen bu lafi kullandi aman okuyup ne oluyosunuz tarzinda
diger kuzenim hic istifini bozmadi senin 10 senedir gece gunduz calisip daha yeni yeni almaya calistigin maasi ve gelmeyen calistigin mevkiye ben tepeden iniyorum canim bilmem anlatabildim mi dedi
hayatimda duydugum en naif ve en guzel laf sokmaydi bunu deneyebilirsiniz
canim magazalar da calismak cok zor ancak part time girersen sana ekstra zaman kalirSu anki gireceğim iş kpss çalışmama engel olmamalı. O yüzden ücretli öğretmenlik istiyorum. Işaret dili kurslarini biliyorum ama otizmli çocuklar için eğitimi bilmiyordum teşekkür ederim:)
akrabalara neden diyemeyesin ki onlar sana herseyi soyluyorlarAkrabalara diyemem bunu ama arkadaşlara söyleyebilirim. Okumak sadece iş sahibi yapmaz, vizyon katar bakış açısını değiştirir. Ama anlayana işte:)