23 yaş

Daha dur ya 23 sün ne bu karamsarlık iş konusunda
evlenmeyi de boşver napıcaksın şimdilik kıllı maymunları
Cinsel olarak kullan at benim gibi ...Him demek hayatındaki tüm erkekleri kili maymun olarak goruyon ...baban abin kardeşin falan da dahil mi ...ayrıca dikkat et kullanilmayasin

Ay ben yanlis anlamisim 😂 kusura bakma.. haklisin valla bende zamaninda asilmis olsaydim simdiye yerlesmistim...
Dhmi umarim girebilirim
Benim son görüştüğüm yer büyük ihtimalle olacak insallah siz de istediginiz yere girersiniz =)
Ben bu hayatta herkesin emeğinin karşılığını aldığına inanıyorum genelde (torpil vs olaylarına girmiyorum).
Eğer bi insan bir seyi gercekten cok istiyorsa bütün gücüyle onun için çalışmalı. Sonunda mutlaka başaracaktır. Ama çalışmadan olmuyor iste var gücünle çalışmak lazım
Allahım herkesin gönlüne göre hayırlısını versin insallah 😊

senın adına cok sevındım...ınsallah bızım ıcınde hayırlısı ne ıse o olur 😊
hangı kurumda başlıycaksın işe 😊

Benim son görüştüğüm yer büyük ihtimalle olacak insallah siz de istediginiz yere girersiniz =)
Ben bu hayatta herkesin emeğinin karşılığını aldığına inanıyorum genelde (torpil vs olaylarına girmiyorum).
Eğer bi insan bir seyi gercekten cok istiyorsa bütün gücüyle onun için çalışmalı. Sonunda mutlaka başaracaktır. Ama çalışmadan olmuyor iste var gücünle çalışmak lazım
Allahım herkesin gönlüne göre hayırlısını versin insallah 😊
senın adına cok sevındım...ınsallah bızım ıcınde hayırlısı ne ıse o olur 😊
hangı kurumda başlıycaksın işe 😊

Back
X