Saol canım cevap ıcın ınsallah bızlerede nasıp olurSaol canım benim 4. Tüp bebek tedavim ilk ikisi negatif oldu 3. Denemede bir oğlum oldu çok şükür şuan 4 yaşında bu 4. Denemem 5. Gün donmuş embriyodu idi 1. Kalite herkeste olduğu gibi bel ağrım ve kasık ağrım vardı onun dışında t+5 ten sonra gögüslerimde ve sırtımda ağrı oldu ve sol kasığımdan bacağıma vuran bir kasılma vardı başka bir belirtim olmadı ama belirtiye takılmayın ben oğlumda hiç belirti yaşamadım
İnşaAllah canımSaol canım cevap ıcın ınsallah bızlerede nasıp olur
Benimde ilk transferim canım, yapmayı düşünmüyorum bende erken test. 27kasimda transfer oldum. Biraz bel ağrım vardı ama bu akşamdan beri o da kalmadı.
Bende 27 kasımda transfer oldum kasık ağrılarım vardı ama azaldı gibi
Bende aynı gün transfer oldum cnm kasıklarımda ve sırtımda ağrı vardı ama bugün azaldı gibi geliyor inşallah tutunmuştur ilk transferimizKızlar slm bende 27 kasımda transfer oldum 8 aralik test günüm. Korkumdan test günü öncesi bltest yapamıyorumbelirti yaşayanlar var mı aranızda. Bende çok çok hafif arada bacağa vuran ağrım, kasiklarqda ve sırtta çok çok az ağrım oluyor. Bazende sanki hiç transfer olmamış gibi hissediyorum vucumdq. Sizde durumlar ne? Ağrı olmalı mı yoksa olmamalı mi
Bende 8’inde kan vereceğimBende 8. İnde ogrenecegim
Benim ellerim ayaklarım burnumuz ucu bile hep soğuk çözemedimBenim ayaklarim donuyoooor. Aranizda ayaklari usuyen var mi ? Ve inanilmaz bir gaz oldu progesteron yuzunden yaa
Benimde ayaklarım çok üşüyorBenim ellerim ayaklarım burnumuz ucu bile hep soğuk çözemedimDemirim biraz düşüktü eşim ondandır diyor ama bilemiyorum
Hemen hemen herkes aynı etkileri yaşıyor işte progesteron neler yapıyorsa bizeBende aynı gün transfer oldum cnm kasıklarımda ve sırtımda ağrı vardı ama bugün azaldı gibi geliyor inşallah tutunmuştur ilk transferimiz
Ay sende de mi var burnu üşür mü evde insanın dimiBenim ellerim ayaklarım burnumuz ucu bile hep soğuk çözemedimDemirim biraz düşüktü eşim ondandır diyor ama bilemiyorum
Sizde göğüs ağrısı oldu mu hiç. Pozitif gören arkadaşlar yaşadınız mı göğüs ağrısı bende 5.günden beri var da merak ettimBenimde ayaklarım çok üşüyor
Bende ilk zamanlar sadece ayaklarımdi bir iki gündür birden vücuduma üşüme geliyor... gaz olayı evet yaa, ilaçlar mahvetti hatta kabızlık vardı hergun yoğurt yulaf falan yedim baya faydası oldu..Benim ayaklarim donuyoooor. Aranizda ayaklari usuyen var mi ? Ve inanilmaz bir gaz oldu progesteron yuzunden yaa
Yok canım benim test günüm pazartesi erkende test yapmadım ben allah söyletmiştir belki pozitif olur inşallahAy sende de mi var burnu üşür mü evde insanın dimisenin pozitifti dimi kuzum. Hadi inşallah belirti olsun bunlar
Evet var canım t+5 ya 6. Gün başladı gögüs sırt ve bacak ağrım vardı göğüs ve sırt ağrım hala varSizde göğüs ağrısı oldu mu hiç. Pozitif gören arkadaşlar yaşadınız mı göğüs ağrısı bende 5.günden beri var da merak ettim
Taze transfer miydi? Insallah tutubmustur bebislerimizBende aynı gün transfer oldum cnm kasıklarımda ve sırtımda ağrı vardı ama bugün azaldı gibi geliyor inşallah tutunmuştur ilk transferimiz
Canım benimde 5. Günden beri göğüs ağrım var zaten damarlar belirginleşti ve tenimde inceldi göğüslerimde normal yani dışarıdan aldığımız progestan+tutunmadan sonra vücut kendide daha çok salgılamaya başladığı için yapabilirmişSizde göğüs ağrısı oldu mu hiç. Pozitif gören arkadaşlar yaşadınız mı göğüs ağrısı bende 5.günden beri var da merak ettim
Aa buna çok sevindim şuandaEvet var canım t+5 ya 6. Gün başladı gögüs sırt ve bacak ağrım vardı göğüs ve sırt ağrım hala var
İnşallah canım inşallah ondandır benim göğüs ağrısı olunca direk moralim bozuldu istemsiz insan yine olumsuz görmekten gerçekten çok korkuyorCanım benimde 5. Günden beri göğüs ağrım var zaten damarlar belirginleşti ve tenimde inceldi göğüslerimde normal yani dışarıdan aldığımız progestan+tutunmadan sonra vücut kendide daha çok salgılamaya başladığı için yapabilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?