- 26 Aralık 2023
- 327
- 97
- 18
- 32
Bende 1 saate teste gidiyorum rabbim kucagimizi bos birakmasin teste gidenler yazabilir mi burdan hep birlikte kutlayalim insallahMerhaba benimde tamamen yarın netleşecek 28 Kasım transferi pazartesiyi bekleyen herkese iyi şanslar dilerim
Sonuclari paylasalim insallah az once bende verdim rabbim hepimize yardim etsinBen de kan verdim, yine tüm duygular ayni anda yüklendi vücuduma ve ruhumakızlar insallah hepimiz pozitif görürüz kendime dua ederken size de ediyorum
Canlarim ilk sonuc benden 545 cikmis betam allah im cok mutluyumSonuclari paylasalim insallah az once bende verdim rabbim hepimize yardim etsin
Ayyyyy canımmm çok sevindimmm Allahım sağlıkla kucağına aldırsın inşallah bizde güzel haberler veririzzzCanlarim ilk sonuc benden 545 cikmis betam allah im cok mutluyum
Insallah hepinizden bekliyorum ayni heyecanlaAyyyyy canımmm çok sevindimmm Allahım sağlıkla kucağına aldırsın inşallah bizde güzel haberler veririzzz
Hayırlı olsun çokk sevindimCanlarim ilk sonuc benden 545 cikmis betam allah im cok mutluyum
Cok saolun herkesin sonucunu bekliyorum insallahHayırlı olsun çokk sevindim
Hayırlı olsun cnm, sağlıkla kucağına alırsın bebisini inşallahCanlarim ilk sonuc benden 545 cikmis betam allah im cok mutluyum
Amin insallahhhHayırlı olsun cnm, sağlıkla kucağına alırsın bebisini inşallah
Ay bende aynıyım canım 2 saat oldu kan vereli çatlıcam şimdi oturduğum yerdeBeklemek ne zormuş hala çıkmadı sonucum elim yüzüm yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?