24 Eylül,kilo:74.8

marien

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
173
97
323
Artvin
Günlerdir hatta aylardır akşamları çayımı alır yanınada bir güzel abur cuburumu koyar, kadınlar kulübüne girerim. Diyet yöntemleri , diyet listeleri.... Okurum tek tek üşenmeden..Kahramanlar açar konuyu ve asla kaç kilo verdiklerini göremezsiniz çünkü kaybolurlar ortadan..Yüzlerce sayfa yazılır her bir sayfada " kızlar bu diyet güzelmiş bende yarın başlıyorum " yazanları görürsünüz ama onlarda yok olur...Bir dukancı çıkar karşınıza " ay kızlar bu diyet harika ayda 10 kilo verdim" yazar, bir bakarsınız aylar sonra o kişi başka diyet listesinde karşınıza çıkar dukan yapmıştım ama verdiğimi fazlasıyla aldım şimdi yine şok diyet arıyorum diye..Zaten genellikle diyet yöntemi paylaşanlar hep şöyle başlar söze " yıllar önce bu diyeti yapmıştım işe yaramıştı şimdi yine yapıyorum gelin birlikte yapalım" demekti bu diyet seni kısa zaman sonra yeniden kilo Alman'a sebep oldu , demekti sağlıksızdı!

O zaman burada veya herhangi bir yerde yazan hiç bir kalıp diyet uygulanabilir yada yaşantımız boyunca devam ettirilebilinir bir diyet değil. O zaman diyorumki diyet yok! Az yemek var...(Kimse kendini kandırmasın hizmetçiniz yoksa hergün diyet listesindeki menüleri tek tek oluşturmanız imkansız ve sonrası kaçamak,pişmanlık ve diyet biter)Evde ne pişiyorsa az yemeli kısaca.

Sonra diyorumki zumba, oryantalist, plates, eliptik, leslie bunlara başlayıpta uzun yapan bir kişiyi bile okumadım .. Herkes sonunda bırakıyor... Demekki yürümek lazım! Masrafsız , uygulaması kolay ve herkese uygun! Bende Totomu kaldırıp yürüyeceğim her sabah sınır koymadan ne kadar isterse canım.

Evet arkadaşlarım benim günlüğüm de bu az yiyerek ve yürüyerek bakalım neler olacak her cuma günü bildireceğim kilomu ., Bana şans dileyin.. Doğumda aldığım ve 17 aydır veremediğim 30 kiloyu nasıl vereceğimi izleyin artık geri dönüş yok.

hadi bakalım yolun açık olsunnnnnnnnn

Sabah :1 dilim ekmek, 2 dilim sucuk, peynir , zeytin, domates, çay
Öğlen : kaşarlı tost , çay
Akşam:8-10 kaşık pırasa, 8-10 kaşık yoğurt, 1 dilim kepek ekmek

Bugün yediklerim:
Sabah:sucuklu tost , peynir , zeytin, yaşlanmış yumurta, 1 tatlı kaşığı acılı
Öğlen : 1 dilim ev keki,
Akşamırasa, makarna, yoğurt
Şimdilik bu kadar.. Belki bir elma

Slm bende sizin gibi aylardır hem atıştırıp hemde günlükleri okuyorum zamanında 27 kilo vermiş biri olarak size katılıyorum. Diyet yok az yemek sofradan aç kalkmakla oluyor bu iş bende tam 20 kilo vermeliyim izin verirseniz bende sizinle birlikte Zayıflamak istiyorum

İzin ne demek,çok mutlu olurum bana arkadaş olmana ..Hem birbirimizin yediklerine yorum yaparız, hemde kilo verdikçe beraber seviniriz. 30 yaşındayım, öğretmenim,16 aylık bebeğim var, boyum 1.60,kilom 73 lerde ama ben 50 kilo olmak istiyorum(İNŞALLAH)

Bende öğretmenim 42 yaşındayım 90 kiloyum boyum 170 yani en çok 70 olmalıyım 27 aylık bir kızım var

Sabah 40 dk yürüdüm. Sonra eve geldim oğlumda dışarı çıkmak isteyince onunlada yürüdüm, okulada yürüyerek gidip geldim , yakın ama olsun.Bol yürüyüşü bir gündü.
Sabah: yarım sucuklu tots, domates, salatalık, acılı, başlanmış yumurta, 4-5 zeytin
Öğlen :1 adet patatesi börek
Akşam : 1 tabak etli fasülye, 1 kase yoğurt

Akşam ablamı ziyarete gidicem , yarında ordayım.pazar sabahı görüşmek üzere... İnşallah diyeti bozacak bir hata yapmam, bir kaçamak tüm diyetimi bozduruyor bana...

Sabah kahvaltıda 1 adet salatalık yarım domates az peynir ve zeytin ekmek yok
Ara öğün olarak 4 adet eti form ve şekersiz çay
Öğle yemeği olarak Nestle nesfit
Akşam üzeri bir kaç üzüm ve şekersiz sade Nescafe
Akşam yemeğinde az pilav 2 köfte ve yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…